- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Szeretnénk venni barátnőmmel egy rollert, ami leginkább ingázásra lenne használva, napi 2x3,5 km városon belül, leginkább bicikli úton, sok megállóval. Volt egy Okai Neon Lite, azt használtan vettem, de sajnos közelében nem volt a gyári adatnak, 2x nem lehetett megtenni vele ezt a távot, illetve utána el is romlott, visszaküldtem 1,5 hete, most kaptam egy levelet a szerviztől, hogy megtartják a rollert, forduljak a forgalmazóhoz csere darabért vagy pénz visszatérítésért. Szeretnénk más típust kipróbálni, az alábbi feltételekkel:
- max. 200-210k
- leginkább Segway típusokat néztem, ezek tetszettek inkább, mint a Xiaomi
- legalább 55 km-es gyári hatótáv
- lehetőleg minél kisebb tömeg (a panelben a pincéből kell felhozni és levinni minden nap, ha tölteni szeretném, akkor pedig a 3.-ra - lift nélkül - felvinni)Azt kérdezném elsősorban, hogy garancia szempontjából van valami különbség, hogy az mstore.hu-n, a iPon-on vagy teszem azt a Bestbyte-nál veszem meg? Van hivatalos magyar szerviz vagy saját szervizeket alkalmaznak ezek a cégek?
Vannak olyan honlapok, ahol 1 év garanciát írnak rá, de szerintem ez téves, 100k határ felett 2 év garancia jár a termékekre.A másik az első teleszkóp, barátnőm azt mondja, hogy szerinte kellene rá, nekem őszintén nem hiányzik, annyira azért nem vészes az út a munkahelyig, max pár kisebb bukkanó, keresztborda van az úton. Ezek a lengéscsillapítók mennyire hatékonyak és mennyire szeretnek elromlani?
Illetve utolsó sorban a Segway-ekbe épített (már amelyikben van) Lokátornak van bármi értelme, ha mondjuk ellopják a rollert, akkor ezzel tudom követni/értesít a roller, ha elmozdítják a helyéről?
És még egy eszembe jutott, hogy a Segway F2 E II-vel van valakinek konkrét tapasztalata, hogy városi környezetben, ahol több a megállás, egy majdnem 100 kg-os személlyel milyen hatótávot tud kb?
Egyébként a konkrét típusok, amiket néztem, ezekről mit gondoltok vagy melyiket vennétek?
- Segway MAX G30E II (ezen negatív számomra a csengő kialakítása, és hogy nincs index, cserébe 65 km hatótáv, 19.9 kg)- Segway F2 E II (itt van index, lengéscsillapító, lokátor és 2 kg-mal könnyebb, 55 km hatótáv, 17.9 kg)
- Segway E3 Pro (ez ahogy látom nagyon új megjelenés, szinte alig találtam videót róla, még most próbálok jobban tájékozódni, ez az "elasztomer felfüggesztés" nem tudom milyen lehet közel 100 kg-os személy alatt
) index, lokátor, rugózás van, 17.3 kg és 55 km hatótáv, csak ezzel semmi tapasztalat nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zenfone 9 - zsebbe való
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Revolut
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest