Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
JohnyBlue
üzenetére
Elégséges lehet, de az a 20km-es hatótáv valójában kevesebb lesz, méghozzá sokkal, és lassan töltenek. A Pro 2-vel 20km megtétele után ebben a hidegben ami reggel van 30-35% marad 75kg-mal (igaz 25-tel megyek) és a végén már érezhetően lassan gyorsul, szóval nem jó ötlet 30% alá vinni. A másik a szembeszél: múltkor olyan erős volt, hogy alig értem haza, már pirosan villogott és alig ment (igaz ott is max sebességgel mentem amíg lehetett). Ha töltöd mindkét helyen úgy tuti elég, de az 1S simán bírná az egész napot és akkor nem kellene töltőt cipelned. De én még csak egy hónapja használom, szóval mérsékelt tapasztalataim vannak

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő