Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a K9N Platinum nagyon jó lap volt akkoriban.
Korszakban nem lőttél mellé a SATA HDD-kkel, AM2 alatt már bőven azok voltak elterjedve. A 7600GT szintúgy korhű, sőt ehhez a procihoz bőven megfelelő kártya. Jó retrózást!
CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO
-
Fred23
nagyúr
válasz czundermák #1 üzenetére
2003-as Optiplex GX270 alaplapján már van SATA is.
Freelancer, Red Alert... -hangulatosak mindig. November vége felé majd már én is előpakolok a retrós szekrényekből, aztán elkezdek építkezni, tesztelni, játszani. UT99, Deus Ex, AvP99 lesz mondjuk leginkább, de tán egy kis Red Alert nálam is befigyel majd. Freelancerhez túl kevés lesz az első gép, amit majd megépítek.
-
-
Fú, ez az BMW jellegű gépház vérpisti level over 9000.
Make Asia Great Again!
-
-
ddaydome
senior tag
"ehylet kapott" - ezt majd javítsd!
Néha engem is el kap a hangulat, de csak emulàtorokkal!
Milyen durva,. hogy amivel fotóztad kb. 100x gyorsabb gép a tenyeredben.
Nem semmi, hogy telik az idő...."Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
-
-
Kéne szerezni még 1 ugyan ilyen winfast px7600gt-t aztán mehetne SLI-ben
Kapott pár új gamet a gép GoG-ról... HoMM3,4,5, UT GotY(ez majd megkapja a magyarítást szinkornnal együtt... aztán lesz majd "Térdre csirkék... "
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
peet137
tag
Ezt olvasva engem is elkapott a retro láz... Van a pincében egy régi konfig, elő kellene szedni nekem is tesztelgetni. Ha lesz rá egy kis idő, meg is teszem.
DFI Lanparty NF4 Ultra D lap
Athlon X2 4200+ proci
2x1GB DDR1 500
Radeon HD3850 256 MB
500 GB sata vinyóElraktam, mert mai napig ez a kedvenc konfigom Szép is, gyors is, meg brutál módon húzható. Ebben a lapban az X2 különösebb izzadtság nélkül ment 2,6-on egy full réz Zalman hűtővel a gyári 2,2 helyett, alapfeszen.
-
Czeky
Arcképgyáros
Szedett-vedett konfig, de megvan a feelingje.
Anno mondjuk én is ilyeneket építettem retrózásra, aztán rátaláltam a hardverapróra...So you think it's really good, yeah? You should try making the bloody thing up; it's a real pain in the arse.
-
mmdms
addikt
Ez a 939-es konfig mekkora mellényúlás volt. Vettem bele én is egy ilyen x2-t mint te, nálam 2700 volt a max amit tudott. 26k forintért. Amikor ebbe a foglalatba jött x2, akkor már volt coreduo, vettem is egy e2140-et használtan 8 k ért (meg egy asus p5k lapot 14k-ért), felhúztam 3,6-ra és körbehugyozta az x2-t. eladtam a 939-es rendszert és nemhogy buktam, kerestem az erősebb és fejleszthetőbb konfiggal .
Erre az intel utáni ismételt amdre váltásnál sikerült belenyúlnom az FM2-be.[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
-
válasz st3v3np3t3r #14 üzenetére
Az E2140 hiába Pentium Dual-core, Allendale magos.
A Core 2 Duo E4600 volt a legnagyobb CPU ezzel a maggal, ami 2400-on ment alap órajelen, de jobb darabok simán megfutották feszültség emelés nélkül a 3300-at, ha 800 helyett 1066-os FSB-n használtad.
Mivel ez egy alkalmazott órajel, nem számít különleges terhelésnek az északi hídra nézve, ergo a CPU sem igazán szenved alatta. 1 tized volt emeléssel sem lenne az ég világon semmi bajuk.A Core 2 család összes tagja bitang jó proci volt, kellemes tuning potenciállal, érdemes volt kihasználni.
CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 5 3400G ingyenes Fox
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest