Hirdetés

2021. szeptember 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Egon


Egon
nagyúr

Az összes eddig megjelent epizódnak van külön topicja, így szerintem ez a rész is megérdemel egyet.

Eddigi benyomások.
Játéktechnikailag az Armored Princess vonulatát vitték tovább: megmaradt pl. a medálrendszer. Az új Viking egységek elsőre nem túl bejövősek: pl. a felélesztés mint lehetőség, csak jóval korlátozottabban van jelen, mint eddig. Távolsági egységekben sem jeleskednek.
Jelenleg a 4. szigeten tartok, 19. szintű mágus karakterrel, az első főellenfél elleni csata előtt (már első ránézésre is igen keménynek ígérkezik). Sajnos a minapi frissítés hatására újra kell kezdenem a játékot (ezért egy óriási fekete pont jár a fejlesztőnek).

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#2) #65675776 válasza Egon (#1) üzenetére


#65675776
törölt tag

A vikingekkel nincs probléma szerintem elég jól használhatóak. Sokkal jobban bírják a kiképzést, mint pl az emberek.

A feltámasztás annyira nem problémás. A Soothsayer mondjuk nem sokat tud, és azt is csak egyszer egy csata alatt. A Warrior Maiden sokkal jobb, jelentősen többet tud feltámasztani, ráadásul egy csatában többször is. Persze csak az utolsó két körben elesetteket. Hogy korlátozottabb-e, az már egy másik kérdés. A Legend-ben ez alig volt jelen az embereknél, a vikingeknél most jobb.

A rúnák használatával egyébként elég csúnyen lehet csapkodni az ellent.

Miért kellett újrakezdeni? Mert egy-két achi-t nem számolt rendesen?

(#3) Egon válasza #65675776 (#2) üzenetére


Egon
nagyúr

A Soothsayer tud feltámasztani? Ez nekem új. Nekem úgy tűnt, gyógyítani tud, nem feltámasztani. A Warrior Maiden többször tud feltámasztani egy csatában? Nos, ez is új. Bár lehet, hogy előbb véget értek a csatáim, minthogy megint aktív lett volna az a képessége. Ha meg gift-el akarom visszaadni, ahhoz hármas szintű gift kell (ellentétben az inkvizítorral), egy csomó manáért. Nem tetszik.
Az AP-ben elég hamar volt Paladinom, meg mondjuk Assassin-om, ami összehasonlíthatatlanul jobban használható, mint a vikingek. Ami nagyon zavar: nincs is alternatíva. Ember egységből max. íjászt tudnék vinni (még szerzetes sincs, nemhogy inkvizítor; közelharci egységből meg csak az alap egységek vannak). Törpékből van alkímista meg ágyús, és slussz. Eddig legalábbis.
Újrakezdeni ezért kell: javítottak egy csomó mindent, és oda van írva: This change will be applied only after starting a new game because this data is stored in a save file.

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#4) #65675776 válasza Egon (#3) üzenetére


#65675776
törölt tag

Tud. Egy Soothsayer önmagában 32 pontnyit tud gyógyítani, de ha a megcélzott egység 1-3 szint közötti és kevesebb mint 32 pontnyi hiányzik a teljes életerejéből, akkor feltámasztja. Értelemszerűen a Soothsayer-ek számával ez többszöröződik.

A Warrior Maiden esetén a feltámasztás 4 körönként megújuló képesség. Nála a korlátozások 1-4 szintig, nem támaszthat fel azonos képességűeket (mondjuk a Warrior Maiden-eken kívül még nem találkoztam ilyennel) és mint írtam csak az utóbbi két körben elhalálozottakat tudja feltámasztani. Teljesen megsemmisült csoportok esetén sem működik a képessége.

Egyébként leginkább vigyázok az egységeimre, akkor nem az a fő probléma, hogy feltámasszam őket. Valóban visszalépés, de mondjuk a törpék esetén meg semmi ilyen nincs. Maximum a Crossworlds-ben bekerült Engineer tudta javítani a droidokat. (Elfeknél meg már nem emlékszem, ahogy a démonoknál sem. Az orkok meg túlságosan is erősek lettek a Crossworlds-ben, szinte minden szempontból.)

Törpék közül azért találkozni Engineer-rel is. Szintén még a négy viking szigeten. Emberek közül meg vannak a Pirate, Sea Dog, Marauder, Robber ezeken a szigeteken.

Igen, láttam ezeket a változtatásokat. Egyik sem ver oda annyira, hogy emiatt újra kezdjem a játékot. Majd egy másik kaszttal.

[ Szerkesztve ]

(#5) Egon válasza #65675776 (#4) üzenetére


Egon
nagyúr

Köszi az infókat, most is tanultam valamit. :)

Ha még megengedsz pár kérdést:
1. Hol tartasz jelenleg?
2. Amennyiben már túl vagy az első főellenfélen (pók), milyen csapattal végezted ki? Jelenleg parittyás-baltadobó-Jarl-Warrior Maiden-Soothsayer kombóval nyomulok, de nekem úgy tűnik, nem a legideálisabb összeállítás. Gondolkodom egy szörnyekből álló csapaton (van Assassin, boszorkányvadász és királykobra, meg vinnék mondjuk medvéket vagy kígyókat, más nagyon nincs).
3. Ha már eljutottál a többi helyszínre: van már más, felvehető alternatíva, a vikingeken kívül? Gondolok itt elsősorban ember (Knight, Paladin, inkvizítor stb.) vagy elf (vadász, unikornisok, zöld sárkány), esetleg törpe (küplopsz, óriás) seregekre?

Előre is köszi a választ!

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#6) #65675776 válasza Egon (#5) üzenetére


#65675776
törölt tag

1. Már túl vagyok Runorm-on is, szóval Greenwort-ban vagyok, de ott még szinte semmit nem csináltam (az utóbbi napokban alig játszottam). Runorm egyébként nem komoly ellenfél, akár veszteség nélkül le lehet gépelni, úgy, hogy az Undead spider után nem pótlod a veszteségeid (igazából nem is érdemes, de majd erre rájössz, hogy miért).
2. Ugyan ezekkel. Csak nem mágus (Jarl) kaszttal, hanem Skald-dal (ami ugye a korábbi játékokban Paladin néven ment). Nekem ez a leosztás teljesen bejött. A Slinger elég fogyóeszköz, de egyébként amikor már van belőle >200, akkor eléggé hatékonyan pusztít. Viszont a Skald-nál ott van az Edda, amelyek közül az egyik pl pont az élőholtak ellen ad pluszt, ez azért nem keveset jelent. És a skill tree-ben a Diversions is ki van első szintre fejlesztve, szóval az ellen pár egysége kihagyja az első kört. Aktívan használom a rúnákat, első nekifutásra mindig a Luck-ot, és akkor jó eséllyel az első körben kétszer jönnek az egységeim. Ez is elég komoly plusz. És ugye a spec képességek. Pl a Soothsayer jégviharos képessége elég szépen tud aprítani és még megintcsak okozhat olyat, hogy az adott egységek kimaradnak.
3. Greenwort-ban már leginkább hagyományos emberek vannak (Paladin, Knight, Archmage, Runemage, Guardsman...) Inkvizítor még nincs, és igazából ez nem lep meg. Nemrégiben megint nekikezdtem a The Legend-nek, ott sem terem minden sarkon, csak azért volt belőle mindig nálam, mert az Inquisition ki volt fejlesztve. Mondjuk hozzáteszem, még nem mentem ki a főtérről, szóval fogalmam nincs merre mit találok majd.

(#7) Egon válasza #65675776 (#6) üzenetére


Egon
nagyúr

Köszi.

Elkezdtem én is aktívan használni a rúnákat, úgy tényleg könnyebb... :B ;]
Még valami. Van egy küldetés, azon a szigeten lehet felvenni, ahol az első főellenfél van. Szerszámokat kell keresni az elhagyatott bányában. Namost ahol megkapom a küldetést, van egy lejárat a ház alatt (a tulaj enged le). Ott van a boszorkány háza is, a földalatti tavon. A szerszámokat itt kell keresni, vagy másutt? Előbbi esetben valami nem stimmel: már vagy háromszor átkutattam a területet, töviről hegyire (elég kicsi, úgyhogy nem nagy művészet), de nem találtam semmit (a vízen sem)... :F

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#8) #65675776 válasza Egon (#7) üzenetére


#65675776
törölt tag

Az a "bánya" igazából egy bánya lefszíni része. Már ami maradt benne. Egy Death Knight által vezetett csapat védi. Fent van a hegy tetején. A cuccok pedig el vannak ásva, szóval a fénykéve fedi majd fel a helyét.

(#9) Egon válasza #65675776 (#8) üzenetére


Egon
nagyúr

Thx, megvan.
Most már csak azt a nyavajás nagy pókot kell agyonvernem (már kétszer nekifogtam, de nagyon szenvedősnek tűnik).

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#10) #65675776 válasza Egon (#9) üzenetére


#65675776
törölt tag

Szép nagy veszteségekre számíts. Bár tán 16. szintű vagyok jelenleg, de meg tudtam oldani.

(#11) Egon válasza #65675776 (#10) üzenetére


Egon
nagyúr

Szép nagy veszteségek vannak. Már kétszer nekifogtam, de amikor kb. 5K lesz a HP-ja (azaz leverek belőle 12K-t), akkor mindig feladtam. Az egységeim fogynak, már alig sebzek, ő meg szemét módon egyre nagyobb seregeket idéz (volt már 170-es póksereg is). Gusztustalan.
Valaki írta egy másik fórumon, hogy a játék könnyebb lett. Nem tudom mit szívott, de míg az AP-ben több főellenfelet megcsináltam 0, azaz nulla egységveszteséggel (egyedül a nagy gremlin meg talán a bányarobot, és persze a főellenfél ellen voltak komolyabb veszteségek), addig itt már az első is igen keménynek (túl keménynek) tűnik.

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#12) #65675776 válasza Egon (#11) üzenetére


#65675776
törölt tag

Egy jó tanács: első és másodszintű egységeket felejtsd el abban a csatában. Inkább szerezz be pár Jotun-t a Slingerek helyett, messze többet érsz velük.

Egyébként nem tűnik könnyebbnek.

(#13) Egon válasza #65675776 (#12) üzenetére


Egon
nagyúr

Jotun? Az mi a gitár? Az a nagy orrú Jetivarázsló-szerűség? Olyant még csak ellenfélként láttam...:(
Sajna nem sok alternatíva van. Ha minimum 3-as szintű egységeket kell vinni, akkor vagy lecserélem Berserker-re a parittyásokat, vagy tudok vinni királykobrát vagy Assassin-t, esetleg Ancient Bear-t (és akkor ugrott a morálbónusz).

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#14) #65675776 válasza Egon (#13) üzenetére


#65675776
törölt tag

Pedig lehet őket venni is. De csak akkor tudod megközelíteni a House of Jotun-okat, ha van már szárnya a lovadnak. Tán csak az egyik szigeten nincs ilyen egyébként.

(#15) Egon válasza #65675776 (#14) üzenetére


Egon
nagyúr

Aha, egy pár helyen láttam olyan bejáratot, ami csak repülve érhető el. Azt viszont már nem tudom (elfelejtettem az AP óta), hogy mitől lesz szárnya a lovamnak...:(

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#16) #65675776 válasza Egon (#15) üzenetére


#65675776
törölt tag

Valkűröket kerülöd, vagy mi? Nekem még Runvald kiszabadítása előtt megkapta Christa-tól. De ha jobb alul a minimap bal felső oldalán ott vannak a szárnyak, akkor neked is megadta már, csak nem használod.

Egyébként eddig zsírul szétspoilereztük a topicot...

[ Szerkesztve ]

(#17) Egon válasza #65675776 (#16) üzenetére


Egon
nagyúr

Három valkűröm van, ő volt az első, de nekem nem adta be...:( Lehet hogy azért, mert mágus karaktert indítottam.
LOL, de béna vagyok... :B ;] Kösz.
Szerintem ez még messze van a spoiler-től, de ha gondolod, abbafejezhetjük. Esetleg beírhatod a címbe vagy az első háeszbe, hogy spoiler-veszély...

[ Szerkesztve ]

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#18) #65675776 válasza Egon (#17) üzenetére


#65675776
törölt tag

Az érdekes. Még csak kérnem sem kellett, mikor mentem Runvald háza elég robbantani felugrott egy párbeszéd vele, és akkor mondta, hogy ezt is megkaptam. Pedig akkor még nem is ajánlottam fel neki semmit.

Akkor csak megvan? Tollas a hátad? Vagy legalábbis a lovadé?

[ Szerkesztve ]

(#19) Egon válasza #65675776 (#18) üzenetére


Egon
nagyúr

Igen, megvan.
Fel is kerestem mindhárom házat. Van Jotun, jegesmedve meg troll is... :C Sajna trollból csak 3, és 4-et tudnék vinni. Jotun-ból csak 3 fér el: éppenhogy 5K felett van a leadership. Hosszas filózás után úgy döntöttem, hogy Jotun és jegesmedve beáll, parittyás és baltahajító kiáll. Meglátjuk...

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#20) Egon válasza Egon (#19) üzenetére


Egon
nagyúr

Spoiler!

Lenyomtam a pókot, az erősebb csapattal szemben jóval esélytelenebb volt. Nem a Jotun-csapat jelentette az igazi segítséget, hanem a jegesmedvék. Kétszer is kritikusat ütöttek a nagy pókon, így összesen 5K sebzés felett vittek be két ütésből. Ez jóval több, mint amit más egységgel el tudtam érni.

Spoiler off

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#21) #65675776 válasza Egon (#20) üzenetére


#65675776
törölt tag

Ha esetleg még nem jártál Greenwort-ban: a Runemage jelentősen gyengébb, mint a Crossworlds-ben. Negyed annyi Health, nincs feltámasztás... És már csak negyedik szintű. Szóval emberből megint nincs ötödik szintű.

[ Szerkesztve ]

(#22) Egon válasza #65675776 (#21) üzenetére


Egon
nagyúr

Nem játszottam a Crossworlds-el, az teljesen kimaradt. Nem tetszett amit olvastam róla, meg amikor végigjátszottam az AP-t, egy kicsit elegem lett a KB-ból (mostanában kezdtem ismét kedvet kapni hozzá, úgyhogy kapóra jött ez a kieg).
A fentiek fényében, nem mondanám, hogy biztosan jól értelmezem a hozzászólásodat. A Runemage egy egység?

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#23) #65675776 válasza Egon (#22) üzenetére


#65675776
törölt tag

Nem rossz egyébként a Crossworlds. Bár nem hoz új sztorit, csak egy új szálat és két egyéb sztoriféleséget. Igazából az új egységek miatt volt igazán érdekes. Az egyik ilyen volt a Runemage, aki egy 5. szintű ember. Ha nem használtad fel a szintlépések során és egyéb módon szerzett rúnákat, akkor az jelentősen növelte az életerejét, és a skilljeit, illetve a spec képességeinek erejét. Ez még most is megvan, de pl a Revive képessége eltünt, helyette a Runic Word került be képességnek, ami gyakorlatilag megegyezik az azonos nevű varázslattal.

Mondjuk a kedvencem a CW-ben az Engineer volt. Droidokat tudott létrehozni, javítani, emellett lángszóróval támadott. Illetve volt Shock Granade-je (ez a harmadik különleges képessége), amit újra tudott készíteni. Gyakorlatilag kifogyhatatlan voltál droidokból ha voltak Engineer-jeid. Így meg a droidok azért nem gyengén használhatóak voltak, sokkal kevésbé voltak fogyóeszközök, mint az AP-ben.

Illetve a CW-szel érkezett egy szerkesztő is, amivel meg kiélheti bárki a moddolási hajlamait.

(#24) #70869248


#70869248
törölt tag

Sztem ez a legjobban összeállt darabja a sorozatnak, minden része jónak tűnik.
Jók a különleges tulajdonságok, animációk, a valkűrök...szal sztem minden.
A valkűrök miatt meg egy kicsit komolyabb is lett (de azért megvan a meseszerűség), mint a sárkánypokemonokkal
Jelenleg ez az összeállítás:

(#25) juliabrilke válasza Egon (#9) üzenetére


juliabrilke
addikt

Én 115 kör alatt legyőztem. :D

Taktika: mindenkit lekaszaboltak a pókok, csak 3 troll maradt. Ügye kör végén visszaregenerálta az életét mindig. Beálltam úgy a sarokba, hogy csak 2 pók érjen el és én tudjam ütni a nagy dögöt.
Kaptam 3-4 körig folyamatosan rám pókhálót, így csak az ütéseket tudtam állni. De mindig megmaradt 3 egységem, amivel ha kiszabadultam csaptam egy nagyot a pókba.
Akkor volt csak gond, amikor átköltözött a dög, mert akkor át kellett verekedni magad a kis pókokon minél hamarabb. :D

(#26) #65675776 válasza juliabrilke (#25) üzenetére


#65675776
törölt tag

Nekem 14 kör alatt sikerült...

(#27) juliabrilke válasza #65675776 (#26) üzenetére


juliabrilke
addikt

Ez abból állt, hogy a 3db nagy dög 3-4 körönként tudott belecsapni egyet az óriás pókba a hülye háló miatt.
Igen, egy kicsit hamarabb támadtam meg, mint ahogy kellett volna. :DDD Mondjuk varázslóval voltam, inkább a spellekre erősítettem.

[ Szerkesztve ]

(#28) #65675776 válasza juliabrilke (#27) üzenetére


#65675776
törölt tag

Kicsit másabb összetételű sereggel nyomultam rá, és nem is voltak ilyen durva veszteségeim sem. Gyakorlatilag minden egységemből maradt több-kevesebb.

(#29) Egon válasza #65675776 (#28) üzenetére


Egon
nagyúr

Nekem 15 kör alatt sikerült nyernem, ha jól emlékszem. Minden alakulatból voltak veszteségek, de minimum a fele osztag megmaradt mindenből.
A következő helyszínen hálistennek találtam inkvizítort, úgyhogy most full ember sereggel nyomulok (lovag-Paladin-inkvizítor-mágus, meg az a másik fajta mágus, akit említettél. Két utóbbi helyett lehetne jó kis szörnyeket vinni, de így van morálbónusz, ami nem rossz).

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#30) maross válasza #65675776 (#16) üzenetére


maross
veterán

Hol a fenebe lehet valkurt talalni? Neten se talalom sehol leirva, csak azt, hogy elso 4 szigeten mar 3 van xy-nak, nekem meg egy sem, es a harmadik szigeten vagyok.

szerk: lvl8, mindjart 9, ha esetleg ez pluszinfo, es meg nem jarna a valkur :(

[ Szerkesztve ]

eladó új/használt társasjátékaim: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#31) #65675776 válasza maross (#30) üzenetére


#65675776
törölt tag

Az elsőt (Christa) Vestling szigetén a Sun Priest-ek templomának romjai közt.
A másodikat (Gudrida) Festland szigetén az egyik úton.
A harmadikat (Hilda) Istereng szigetén a hegybe vezető barlang bejárata előtt.

(#32) maross válasza #65675776 (#31) üzenetére


maross
veterán

Koszi!

eladó új/használt társasjátékaim: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#33) maross


maross
veterán

Hm..nem talalok semmilyen sun priest dolgot, pedig szerintem az egesz map megvan, meg a traitors hideaway is, ahova meg mindig nem szol questem. Mindegy, keresgelek tovabb, remelem jo szigetet mondtal :)

eladó új/használt társasjátékaim: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#34) #70869248 válasza maross (#30) üzenetére


#70869248
törölt tag

A Valkűrök nagyon hasznosak, érdemes őket felhúzni a legmagasabb szintre (lvl5)
Az első, Christa elég harmat, de a Christa's gift az már nagyon hasznos..eleinte lényeket öldösni, később pénzt keresni...mivel pénzből lesz bőven, érdemes mindent, mindent megvenni mindenhol, a kacatok egy részét odaajándékozhatod a Valkűröknek, a fejleszthető tárgyakat érdemes fejleszteni, ha nem is kell tapasztalati pontokban már oké.
Van Valkűr amit küldetéssel lehet a legmagasabb szintre hozni, de amúgy is érdemes mindegyikkel beszélgetni és feladatokat bízni rájuk.
Érdemes még bizonyos titulusokat behúzni, mint pl. a -Grand strategian- ami +1000 Leadership, nem nehezek és jókat adnak.Szintén érdemes a -Mind- képességfán beszerezni a lvl3-s -Jarl-t és később a -Glory-t.
Nálam harcosként magas -Rage- mellett egy -Lord of the North-l indul a csata ez 18 hexára 800-1300-ig sebez (+kritikus), majd egy lvl3-s tűzlabdával (a -Chaos- mágia képességét még harcosként is könnyű megszerezni), utána jönnek csak az egységek..
szerk:
lvl33-s most a főhős.

[ Szerkesztve ]

(#35) maross válasza #70869248 (#34) üzenetére


maross
veterán

Es a harmat Christa helyet be tudnad tajolni nekem? Mert nem talalok sun priesteket, holott tegnap is ujabb egy orat kolbaszoltam azon a kis mapon :).

eladó új/használt társasjátékaim: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#36) #70869248 válasza maross (#35) üzenetére


#70869248
törölt tag

Amennyire emlékszem így jön sorban:
Vestlig:

Fastland:

Istering:

szerk:
fontos!

Ezt most találtam, ahogy gyors rákerestem játékproblémákra a valkűrökkel

[ Szerkesztve ]

(#37) maross válasza #70869248 (#36) üzenetére


maross
veterán

Koszonom!

"I got back to Vestlig, found Temple of the Sun (it is placed in a weird spot I didn't ever noticed before) ".

Tenyleg "weird spot" lehet :), de akkor ezzel fogom kezdeni.

eladó új/használt társasjátékaim: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#38) #65675776 válasza maross (#37) üzenetére


#65675776
törölt tag

Egyébként érdekes, hogy a Temple of the Sun Priests még nem szerepelt az utazásaid között, mert a fő cselekményszálhoz tartozik, és main quest megkeresni...

(#39) maross válasza #65675776 (#38) üzenetére


maross
veterán

Ha nem talaltam, nem talaltam, most mit csinaljak :(. Mindig azt kerestem questek kozul, amit tudtam merre van, probaltam fejlodni, lenyomni akiket tudok, elcsaklizni az erosek hata mogul a +skillpontokat. Igy tortent :). De most megnezem meg egyszer hogy sikerult kikerulni, pedig egy arva felho sincs mar a terkepen.

eladó új/használt társasjátékaim: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#40) maross válasza #65675776 (#38) üzenetére


maross
veterán

Basszus, tenyleg kihagytam azt a kis kanyart :DD

eladó új/használt társasjátékaim: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#41) #70869248


#70869248
törölt tag

találtatok hasonlóan rejtett helyeket mint az eső szigeten?

(#42) #65675776 válasza #70869248 (#41) üzenetére


#65675776
törölt tag

Konkrétan mire gondolsz? House of Jotun? A viking szigetek közül tán csak Fastland-en nincs. a legjobb, hogy nem mindig van jelölve a térképen. Nordling térképén fel van tüntetve az biztos.

[ Szerkesztve ]

(#43) #70869248 válasza #65675776 (#42) üzenetére


#70869248
törölt tag

Jé tényleg most nézem hogy jelöli a térkép :D, még az elején mikor körbehajókáztam akkor láttam a sziklában, aztán elfelejtettem, most mikor elrepültem megnézni a Valkűrök helyét, akkor mentem oda,
kösz :)

(#44) #65675776 válasza #70869248 (#43) üzenetére


#65675776
törölt tag

Isterringen ha minden igaz nincs feltüntetve a térképen.

(#45) maross válasza #70869248 (#36) üzenetére


maross
veterán

Fastlandon nem talalom a jelolt helyen. De veletlenul nyomtam D helyett egy F-et, es felrepultem :DDD.

eladó új/használt társasjátékaim: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#46) juliabrilke válasza maross (#45) üzenetére


juliabrilke
addikt

Igen. Egy pár adag Red Bull már régen ott van a táskádban. :DDD

(#47) maross válasza maross (#45) üzenetére


maross
veterán

Te jo eg mennyivel egyszerubb lett igy a jatek :D

eladó új/használt társasjátékaim: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#48) #70869248


#70869248
törölt tag

Rá kellett jöjjek lvl42-n, hogy a játék legkeményebb lénye a Skald.
...ha nem tudom megölni az összeset mielőtt sorra kerülne, akkor lekressel a játék :DDD
jelenleg 271 csatát vívtam meg veszteség nélkül, de ha Skald-t látok rámegyek mindennel :)

(#49) juliabrilke válasza #70869248 (#48) üzenetére


juliabrilke
addikt

Nekem olyan volt, hogy adott spelleket nem tudtam elnyomni, mert akkor fagyott.
De ez csak szerencsére az egyik ellenfélnél volt.

(#50) Egon válasza juliabrilke (#49) üzenetére


Egon
nagyúr

Nekem jópárszor előfordult, hogy kirakott a desktopra (a taszkot lecsukva). A sárkánybarlang ostromakor különösen gyakran előfordult, de bárhol és bármikor képes ezt előadni.

Más.Spoiler!
A Guilford herceggel vívandó csatánál érzésem szerint egy kicsit túllőttek a célon a készítők. Kipucoltam az összes területet ami elérhető volt (3 térkép Greenwort közelében, plusz a Demonis-ból elérhető szelet és a teljes Hades), invincible besorolású ellenfeleket lenyomva veszteség nélkül, erre hirtelen jön egy csata, amit még veszteséggel sem sikerült megnyernem (az eddigi 2 próbálkozásból)...:( Ezt utáltam az Armored Princess-ben is.
Annyit látok, hogy a jelenlegi csapatból pár egységet le kell cserélnem (pl. az inkvizítorokat: sok hasznukat nem vettem; és az ősmágusok se bizonyultak túl jónak). A lovagok, paladinok, rúnamágusok valszeg maradnak; a fennmaradó helyekre vihetek lovasságot, sárkányokat (sajna zöld nincs: a választék vörös, fekete és jégsárkány), trollokat vagy óriásokat, Assassinokat, Royal Griffeket és Warrior Maiden-eket (ahogy nézem, kb. ennyi az értelmes választék). Sokat kísérletezni nem volt kedvem: majd holnap.
Egyébiránt 40-es szintű mágussal vagyok, 13449-es leadership-pel.
Az attack-defense-intellect értékek rendre 18, 28, 38.

[ Szerkesztve ]

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.