- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
Nekem is megycsinálta ingyé'. A második linked viszont nem rossz! ...csak az már Level 3 a személyes horoszkópban. Asztrológus kell a kielemzéséhez, mert hülyeségeket is ki lehet belőle olvasni és annak nincs értelme. ...I think.
(#85)-re: Lehet, hogy pont a kettő határán volt az asc. amikor születtél és nem egyértelmű. Az asc. az a jegy, amely a születésed pillanatában a horizontot érinti. A képleten a vastag vízszintes fekete vonal a horizont és a csillagos égbolt balról jobbra "forog". ...persze csak úgy látjuk a Földről.
-
Eastman
addikt
...ha Bombay-ben születtem volna, Kos lenne az asc.-em
BITBOYS: A Vízöntő - Ikrek az nem rossz párosítás. Két levegő elem "spanban" van Csak el ne szállj...
-
Eastman
addikt
Hoppáré!
"Párkapcsolatai más jegy szülötteivel:
Sárkány-Disznó: A Disznó-nõ csodalattal tekint fel az erõs és tehetséges Sárkányra, a Sárkány pedig sugárzik a Disznó szerelmében. A Sárkány ilyenkor arra is képes, hogy elkényeztesse mindig jókedvû Disznó partnerét. Mindketten boldog és élvezetes együttélésre számíthatnak Gyakran jó üzleti és mûvészi partner kapcsolat is kialakulhat közöttük. "1983. II. 13.–1984. II. 1. Víz-Disznó
"A Víz-Disznó érzéki és udvarias. Ez a típus a legdiplomatikusabb, a leginkább szeretetre méltó, a legérzékenyebb és legszelídebb. Jólelkűsége, családszeretete példaszerű. Csaknem hibátlan - de aki ennyire az élvezetek rabja, ennyire szenvedélyes, az bizony könnyen rajtaveszthet!"
25 éves lányok, sorakozó !!!!!!!!!!!!
-
Eastman
addikt
válasz
concret_hp #53 üzenetére
-
Eastman
addikt
válasz
Intelligencs #48 üzenetére
Szerintem hit kérdése ez is. Ha nem hiszel benne, nevess halkan pls.
(#49) gizda:
Ez jó! A Gumimatrac topicban jártál már?
-
Eastman
addikt
Azt álmodtam, hogy Dickinson a számok között lejött hozzám a színpadról és mindig dumáltunk egy kicsit. Pár szót. Felajánlottam Neki, hogy leszek a személyi masszőre. ...illetve kértem, hogy alkalmazzon.
Mindegy, erről dumáltunk. Nagyon tisztelem azt az embert. Míg Ozzy szétszexuálta magát a drogokkal, Dickinson egy Boeing kapitánya.
...az a fura, hogy nagyon-nagyon ritkán emlékszem az álmaimra.
MOD: Az "önpusztításra való hajlam" nem hangzik jól. Vigyázz magadra! (...pls!)
Vandit: Dupla Mars. Szoktál néha azért békét is kötni?
(#46) concret_hp
Az hogy belemész keményen egy-egy szituba, majd agyalsz, hogy vajon jól tetted-e. Stimmel? -
Eastman
addikt
Nem (...teljesen.
). Békjókból való kitörés majd ebböl következő anyagi instabilitás. Persze két lányka most is van, de ez csak a "desszert".
...ja, és "Egy Sárkánynak ne mondja már meg senki, hogy micccsináljon!" Vízöntőnek meg pláne!
...persze ez a Bak makacsságával nyakonöntve. Röviden ennyi, de a teljes sztori megint egy 4 órás VHS kazetta lenne.
Nembaj, holnap Iron Maiden!
Jövöl?
-
Eastman
addikt
válasz
concret_hp #37 üzenetére
Gugol a barátod!
--> [link]
-
Eastman
addikt
Maximálisan.
Szárnyalok és határtalannak érzem magam mint a Vízöntő, de makacs vagyok mint a Bak. ...és megperzselem a szíveket mint a Sárkány.
...de ez persze nem ilyen egyszerű. Most épp' Ikarosz vagyok aki túl közel repült a Naphoz......megint túl közel. A'szem nem vagyok okos Ikarosz...
-
Eastman
addikt
Vízöntő vagyok Bak aszcendenssel. Föld és Levegő
...és Tűz - Sárkány a kínaiban.Te, Rarri?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest