Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Majstor
senior tag
Bika
-
Boci_83
őstag
Nekem mindkettő rákot hozott ki.
-
Pörp
senior tag
Mi az az aszcendens?
-
Eastman
addikt
Nekem is megycsinálta ingyé'. A második linked viszont nem rossz! ...csak az már Level 3 a személyes horoszkópban. Asztrológus kell a kielemzéséhez, mert hülyeségeket is ki lehet belőle olvasni és annak nincs értelme. ...I think.
(#85)-re: Lehet, hogy pont a kettő határán volt az asc. amikor születtél és nem egyértelmű. Az asc. az a jegy, amely a születésed pillanatában a horizontot érinti. A képleten a vastag vízszintes fekete vonal a horizont és a csillagos égbolt balról jobbra "forog". ...persze csak úgy látjuk a Földről.
-
harry
veterán
Ja igen, csak elnéztem, ellenben nem tudom miért más, mint másik oldalakon (másik két hely nekem bakot mondott, ez meg vízöntőt...). Volt egy olyan oldal is, ahogy a földrajzi koordinátákat kellett megadni és az alapján számolt, ott is volt talán valami keveredés, nem tudom.
-
Eastman
addikt
...ha Bombay-ben születtem volna, Kos lenne az asc.-em
BITBOYS: A Vízöntő - Ikrek az nem rossz párosítás. Két levegő elem "spanban" van Csak el ne szállj...
-
rien
senior tag
-
BITBOYS
addikt
Vízöntõ, de nem tom mi az aszcendensem
11:40 -
zoli03
őstag
bak/bak
-
eastsider
nagyúr
Bak és lóóóh
-
Ticsi.
csendes tag
Én Skorpió vagyok!
Ez van... -
Nyiscsák
aktív tag
Én meg oroszlán vagyok
-
Boci_83
őstag
Hallihó!
Accadenset nem tudom, 83. Március 15 fél délben születtem. Tehát halak, az biztos.
Kinaiban Disznó éve. ( És egy az egyben a kinai horoszkóp igaz rám.!!
)
Szerintem a kinaiak nagyon ott vannak ebben a témában! -
harry
veterán
Köszönöm, bár személy szerint én nem sok szerepet játszottam abban, hogy nyilas legyek
De mindenesetre elégedett vagyok, nem cserélném másra. Az aszcendensemet (vagy hogy' írják) nem tudom pontosan, majd megnézem. Kínaiak szerint Sárkány vagyok, de erről még kevesebbet tudok.
-
Tim82
félisten
Kutya.
Jobban magaménak érzem gyakran, mint a "hagyományos" csillagjegyemet - hűséges, cinikus és pesszimista. Sokat ad a becsületre és a lelke mélyén idealista. Na jó, ezt nem szereti bevallani.
-
Eastman
addikt
Hoppáré!
"Párkapcsolatai más jegy szülötteivel:
Sárkány-Disznó: A Disznó-nõ csodalattal tekint fel az erõs és tehetséges Sárkányra, a Sárkány pedig sugárzik a Disznó szerelmében. A Sárkány ilyenkor arra is képes, hogy elkényeztesse mindig jókedvû Disznó partnerét. Mindketten boldog és élvezetes együttélésre számíthatnak Gyakran jó üzleti és mûvészi partner kapcsolat is kialakulhat közöttük. "1983. II. 13.–1984. II. 1. Víz-Disznó
"A Víz-Disznó érzéki és udvarias. Ez a típus a legdiplomatikusabb, a leginkább szeretetre méltó, a legérzékenyebb és legszelídebb. Jólelkűsége, családszeretete példaszerű. Csaknem hibátlan - de aki ennyire az élvezetek rabja, ennyire szenvedélyes, az bizony könnyen rajtaveszthet!"
25 éves lányok, sorakozó !!!!!!!!!!!!
-
gizda
senior tag
válasz
concret_hp #63 üzenetére
áá
csak akkor nagyon foglalkoztatott a téma és az azt megelőző kapcsolatom is azért futottt zátonyra mert nem passzoltak igazán a jegyek nem voltam sose szerencsés a párkapcsolatokat illetően szerintem a mostani 99%-os
igazából az asztrológiában még sose csalódtam na jó azért néha igen
-
harry
veterán
Nyilas - december 2. És ez a leírás meglehetősen illik is rám, amikor először olvastam, meg is lepett, de ez is nyílván mindenkinél változhat. [link]
-
Motion_Blur
félisten
Rák/Oroszlán
-
gizda
senior tag
egyébként a legutóbbi barátnőmet aki azóta már a feleségem
a csillagjegye miatt választottam
-
fordfairlane
veterán
válasz
Intelligencs #48 üzenetére
Hát igen, a vallások legalább ügyesen csinálják, nem igazán ellenőrizhető állításokat fogalmaznak meg, az asztrológia meg határozott személyiségvonásokat párosít születési időponthoz, ami ma már tesztelhető. Mégis ma éli másodvirágzását.
-
tildy
nagyúr
Mérleg Oroszlán asszcendenssel.Jó párosítás mi?
Kínai szerint kecske. -
gizda
senior tag
válasz
concret_hp #53 üzenetére
naná
Ő az uralkodó jegy tudod milyen a kos hirtelen néha agresszív én is az vagyok amit nem lehet azonnal az felejtős
a mérleg mindíg az egyensúlyra törekszik
nem tudom volt mérleg barátnőm jól kijöttünk
-
Eastman
addikt
válasz
concret_hp #53 üzenetére
-
rarri
senior tag
válasz
Ez valahogy arra emlékeztet, ahogy Nietzsche magyarázza Istent. / nem tudom miért,de ez jutott eszembe a cikkről / . A tudomány mindent megmagyaráz, és ez valahol jó,viszont az nem jó, hogyha nem tudja megmagyarázni, akkor nemlétezőnek tekinti. Szerintem ez elég merev gondolkodás. De ez csak az én véleményem.
-
The DJ
addikt
Kos/Sárkány
Illik is rám ezek tulajdonsága
-
Eastman
addikt
válasz
Szerintem hit kérdése ez is. Ha nem hiszel benne, nevess halkan pls.
(#49) gizda:
Ez jó! A Gumimatrac topicban jártál már?
-
gizda
senior tag
válasz
concret_hp #46 üzenetére
szerintem jó kombináció a kos szélsőséges kitöréseit a mérleg aszcendensel jól kordában tudod tartani
gondolkodom egy új topicon mondjuk
csak kosok- oroszlán aszcendenssel
-
Hát LOL!
Így, a XXI. században, a boszorkányégetések és egyéb hiedelmek száműzése után ajánlom mindenki figyelmébe a következő írást:
-
rarri
senior tag
-
concret_hp
addikt
kos/mérleg és akkor ebből most mi következik?
-
Eastman
addikt
Azt álmodtam, hogy Dickinson a számok között lejött hozzám a színpadról és mindig dumáltunk egy kicsit. Pár szót. Felajánlottam Neki, hogy leszek a személyi masszőre. ...illetve kértem, hogy alkalmazzon.
Mindegy, erről dumáltunk. Nagyon tisztelem azt az embert. Míg Ozzy szétszexuálta magát a drogokkal, Dickinson egy Boeing kapitánya.
...az a fura, hogy nagyon-nagyon ritkán emlékszem az álmaimra.
MOD: Az "önpusztításra való hajlam" nem hangzik jól. Vigyázz magadra! (...pls!)
Vandit: Dupla Mars. Szoktál néha azért békét is kötni?
(#46) concret_hp
Az hogy belemész keményen egy-egy szituba, majd agyalsz, hogy vajon jól tetted-e. Stimmel? -
Eastman
addikt
Nem (...teljesen.
). Békjókból való kitörés majd ebböl következő anyagi instabilitás. Persze két lányka most is van, de ez csak a "desszert".
...ja, és "Egy Sárkánynak ne mondja már meg senki, hogy micccsináljon!" Vízöntőnek meg pláne!
...persze ez a Bak makacsságával nyakonöntve. Röviden ennyi, de a teljes sztori megint egy 4 órás VHS kazetta lenne.
Nembaj, holnap Iron Maiden!
Jövöl?
-
rarri
senior tag
Rám is illenek a jegyem sajátosságai. Sokáig nem tudtam hogy mi az aszcendensem, és el nem tudtam képzelni, hogyha én szűz jegyű vagyok, akkor honnan ez a határtalan szabadságvágy, önpusztításra való hajlam bennem. Most már értem.
Érdekes, hogy legutóbb magamra vonatkozóan én is az Ikaroszos példát idéztem.ui: szerelmi csalódás? / Ikarosz /
TexT BoY: egyrészt sajnállak, másrészt irigylésre méltó vagy a barátnődért.
-
NoLF
veterán
én szűz. minden tekintetben.
-
Eastman
addikt
válasz
concret_hp #37 üzenetére
Gugol a barátod!
--> [link]
-
concret_hp
addikt
a topicnak remélem lesz annyi értelme, hoyg valaki elárulja nekem mi a lófütty az aszcendens
-
TexT-BoY
addikt
ha minden igaz szűz/skorpió vagy szűz/bak.
barátnőm dupla skoresz, jaj sírni tudok tőle néha. -
Eastman
addikt
Maximálisan.
Szárnyalok és határtalannak érzem magam mint a Vízöntő, de makacs vagyok mint a Bak. ...és megperzselem a szíveket mint a Sárkány.
...de ez persze nem ilyen egyszerű. Most épp' Ikarosz vagyok aki túl közel repült a Naphoz......megint túl közel. A'szem nem vagyok okos Ikarosz...
-
akom
őstag
Ikrek, Ikrek !
-
Eastman
addikt
Vízöntő vagyok Bak aszcendenssel. Föld és Levegő
...és Tűz - Sárkány a kínaiban.Te, Rarri?
-
rarri
senior tag
Tökjó Cicu, hogy nyitottál egy ilyen topikot!
-
Szólista
senior tag
rák/vizöntő
-
gizda
senior tag
gizda : kos - oroszlán aszcendenssel , the best
hossszú - ez igen jó kombináció
-
eddie17
addikt
Oroszlán és Sárkány
Mérleg aszcendenssel -
Dr.Én
veterán
Ikrek
-
hossszú
őstag
Én szűz vagyok bak aszcendenssel az asszony bak szűz aszcendenssel
-
ngabor2
nagyúr
oroszlán/nyilas
kígyó/tűz/jin
-
Hasek
Közösségépítő
Bak, aszcendens: nyilas
-
C4mp3r
addikt
Ikrek, aszcendens: mérleg.
-
rien
senior tag
Nyilas, aszcendens: skorpió
-
Winner_hun
félisten
-
Bibby
addikt
Csodálom hogy még senki nem említette, de van horoszkóp topik.
-
énis rák, bár semmi értelmét nem látom ennek
viszotn ha lehet ilyet mondani, szeretek rák lenni -
localhost
Közösségépítő
Solaris
-
Timocicu
senior tag
Osszuk meg egymással a horoszkópunkat. Ki milyen csillagjegyben született? Ha az aszcendensedet is tudod, írd le azt is. Ezek alapján elég sok mindent megtudhatunk a másikról.
Kis segítség!
Kos: március 21 - április 20
Bika: április 21 - május 20
Ikrek: május 21 - június 21
Rák: június 22 - július 22
Oroszlán: július 23 - augusztus 22
Szűz: augusztus 23 - szeptember 22
Mérleg: szeptember 23 - október 22
Skorpió: október 23 - november 22
Nyilas: november 23 - december 21
Bak: december 22 - január 20
Vízöntő: január 21 - február 18
Halak: február 19 - március 20
Az aszcendensben szívesen segítek, csak tudni kell a születésed pontos óráját és percét
Új hozzászólás Aktív témák
- Túl környezetszennyező a modern chipek gyártása
- Windows XP
- Megérkeztek a Mortal Kombat mozifilm folytatásának első képei
- War Thunder - MMO Combat Game
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest