Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
raziel01
üzenetére
S17 szerkezet:
Gumilabdával könnyen lejött.
Viszont ezen valami eszméletlen gáz a szabályozás. Annyira mélyen van a regulator kar. Lassítani rajta alig bírtam egyszerűen oldalról nem férsz hozzá.Nagy nehezen összejött, természetesen +20s/napból lett -80sec/nap.
Visszaimádkoztam nagy nehezen +60sec/napra. Utána 10 perc szenvedés után megint +20sec/nap. Mondom nem hiszem el innen indultunk. hát nagy nehezen picit toltam és +2sec/napnál van most. Igazi tömény szopás. Ha már itt voltam a tömítést is megkentem odavaló zsírral. Még jó, hogy a beat error 0,2ms, mert azzal még tuti szívtam volna.
Szerintem sokkal feszesebb a kar, mint mondjuk egy NH35-nél. Ha alig nyomod nem megy ha erősebben akkor meg sokat megy. Az biztos, hogy az életben nem nyúlok hozzá de azt se fogom erőltetni hogy ilyen szerkezettel vegyek órát.
Amúgy külsőre legalább tetszik meg most meg van az öröm, hogy be tudtam állítani. -
raziel01
veterán
válasz
raziel01
üzenetére
ST17 vagy hasonló seagull szerkezetet valaki szabályzott már? Mennyire nehezebb óvatosan állítani, mint egy NH35 vagy miyota szerkezetet? Egyelőre még a héten figyelgetem, hogy hordással mennyit siet de ha marad ez a +20 mp/nap körül akkor csak állítok. Jól gondolom, hogy a vékonyabb kar a regulator kar? Neten kevés info van, videó meg egy se.
-
zazenke
őstag
válasz
raziel01
üzenetére
bármilyen állítható villáskulcs segítségével mivel van neki egymással szemben párhuzamos lapja amire rá lehet állni. Nejlont lehet a felületek közé tenni hogy ne legyen karc. Labdával a bernyt nem bírtam megindítani csak már a célszárszámos lazítás után lehetett azt használni annyira meg volt gyárilag húzva
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Lexus, Toyota topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED TV topic
- Android játékok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Xcover 7 128/6
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy külsőre legalább tetszik meg most meg van az öröm, hogy be tudtam állítani.