- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
raziel01
üzenetére
csak egy gyors képet csináltam. Ez vörös barna szíj. Igazából hasonlót raktam be múlt héten amit másik user csinált képet. Jött egy bézs szíj is az nem volt szép, mert az óra is ilyen világos. A sötét barna szíj amit legelőször raktam rá az elmegy de olyan semmi extra. Talán ez a vörös barna lyukacsos szij ad neki pici karaktert. De amugy a gyártó rendes, mert a nato szíj mellett volt milanoi szíj is a dobozban bár nekem egyik sem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Projektor topic
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak egy gyors képet csináltam. Ez vörös barna szíj. Igazából hasonlót raktam be múlt héten amit másik user csinált képet. Jött egy bézs szíj is az nem volt szép, mert az óra is ilyen világos. A sötét barna szíj amit legelőször raktam rá az elmegy de olyan semmi extra. Talán ez a vörös barna lyukacsos szij ad neki pici karaktert. De amugy a gyártó rendes, mert a nato szíj mellett volt milanoi szíj is a dobozban bár nekem egyik sem jött be.