Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
AxBattler
félisten
válasz
Intelligencs
üzenetére
11. genes Intel CPU-k mellett szólhat a PCIE 4. generációjának támogatása... persze csak ha kihasználja a júzer.
-
Sanchez638
addikt
válasz
Solicidium
üzenetére
Azt hiszem ddr1 memóriáknál futottam bele a márkába. Jobb volt a dzsunka átlagnál.
-
válasz
Solicidium
üzenetére
Igen, köszi, nekem tök ismeretlen volt, de rájöttem, hogy azért nem kínai dzsunka. Hozza a ráírtakat.
Játék abszolút nem tényező, akik használják ezeket a gépeket nem játszanak, vagy csak olyan játékokkal, amikhez a processzorba beépített GPU is elég.
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Solicidium
üzenetére
Goodram is csak egy márka, iparági LEGO.
-
A Goodram márka margójára: valóban nem olyan patinás márka, mint a régi nagyok, de voltak jó dobásaik pl. 2,5"-es SSD-ben (ph teszt róla), vagy pl microSD kártyában is volt kb. Samsung EVO árban majdnem a Pro teljesítményét hozó termékük. Előbbire mindig csak vágytam, utóbbiból viszont használok is egy 512-eset már pár éve telefonban.
Játék ezek szerint nem volt tényező a gép felújításakor, ha s VGÁ-ról nem esett szó. -
Ami érdekesség, legalábbis nekem, hogy az ilyenekben az AI már egész jól tud segíteni. Nem nekem kell kigyűjteni az alternatívákat, a kompatibilis alkatrészeket, hanem a piacot felmérve sorolja az alternatívákat. Természetesen le kell ellenőrizni, de azt egyelőre még mindig le kell.
-
7
addikt
Meglátásom, hogy ilyen gépeknél érdemes Linuxot is megfontolni Windows helyett, jól konfigurálva takarékosabb az erőforrásokkal, mint a Windows 11 a telemetriájával és csomó egyéb nem feltétlenül fontos aspektusával.
-
A cikkhez az ötletet a RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó? írás adta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- Metal topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest