Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mdav88

    aktív tag

    Kedves Urak,

    Köszi az eddigi jótanácsokat botválasztással kapcsolatban, immár eljutottunk a vízpartra! Alap szituáció, akinek a nickről nem lennék meg, 10éves gyerekem kitalálta, hogy horgászna. Gondoltam én, 0 pecatapasztalattal első körben tanulja meg az alapokat, így kapott egy jó spiccbotot...
    Tegnap Joker tavon voltunk, ahol meglepetés, de nagyjából halott volt a víz (a kiváló idő ellenére), még a sneci is alig kapott. Cimborám elővett a gyereknek egy feeder botot, hogy próbálja ki azt is, és a kitartó próbálkozott hozott neki egy -elsőre- nem is akármilyen potykát:

    Egyedül akasztotta, és egyedül húzta partra, ránézésre olyan módszeresen, amit a profik is megirigyelnének. Fényezés off. :))
    Persze most rágja a fülem, hogy neki kellene egy feeder bot... Jön a karácsony, miért ne?
    Kinézte magának a Nevis Syncro Feedert (hogy ne terhelje anyagilag a Jézuskát), ahogy nézem, jobbára pozitív vélemények vannak róla, de az ára 2 éve akciósan ugyanannyi.

    Van esetleg 20k-ig bezárólag 330-360cm hosszban olyan bot, amit érdemesebb és üthet vághat? 100gr dobósúly felett szerintem nem kell...

    Én is felavattam a Nevis Whisper Carp-ot, bár csak 5-6 bodri jött, de ez körülnézve a parton, így is rekordnak volt mondható az adott napon... Nekem a lényeg az volt, hogy tudok-e még dobni egyáltalán, de úgy tűnik hasonlít a biciklizésre, egész szépeket dobtam, szemessel meg egész jól, szinte pontra tudtam etetni, szóval itt is van egy kis örömködés ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés