- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: Microsoft, te drága…
- MasterDeeJay: Nagyon budget egér és billentyűzet. Tigertech
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
- Egon: Intergalaktikus kapanyél
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Nehezen tudom elképzelni, hogy kiváltson vloggereknek egy dji osmo pocketet.
Az egy jól megfogható, telefonnál kisebb cucc, saját akkuval, külön tárhellyel és telefon árához képest nem drága, ráadásul natívan kezeli a dji külső mikrofonjait.Egy mostani tepsi telefont nem tudsz rendsen marokra fogni, hogy kényelmesen tudj gimballozni vele.
Egyetlen előnye, hogy (ha telefonon vágsz videót), akkor nem kell átvinned a felvételeket másik eszközre. De aki ezt rendszersen csinálja, inkább vág nagyobb kijelzőn.
"Nehezen tudom elképzelni, hogy kiváltson vloggereknek egy dji osmo pocketet. Az egy jól megfogható, telefonnál kisebb cucc ... " – igen, de mégis egy külön cumó, ami ott "kell", hogy legyen veled mindig. Nem azt mondom, hogy most minden Osmo tulaj rohan ilyet venni, de biztos lesz pár olyan YouTuber, akik elgondolkoznak rajta.
... és ha még lesz pár magamutogató piperkőc, aki ezzel akar becsajozni, akkor akár még sikeres is lehet.
-
Inarus
addikt
-
total90
veterán
Nehezen tudom elképzelni, hogy kiváltson vloggereknek egy dji osmo pocketet.
Az egy jól megfogható, telefonnál kisebb cucc, saját akkuval, külön tárhellyel és telefon árához képest nem drága, ráadásul natívan kezeli a dji külső mikrofonjait.Egy mostani tepsi telefont nem tudsz rendsen marokra fogni, hogy kényelmesen tudj gimballozni vele.
Egyetlen előnye, hogy (ha telefonon vágsz videót), akkor nem kell átvinned a felvételeket másik eszközre. De aki ezt rendszersen csinálja, inkább vág nagyobb kijelzőn.
+ a videó minősége, szenzor nagysága, mint a Pocket és hasonló eszközök mellett szól.
-
bigmasterg
addikt
"Vloggereknek talán jó lehet." ← szvsz. egész pontosan nekik való. Úgy értem, hogy az olyanoknak, akik eddig eleve magukkal cipeltek mindenhová mondjuk egy DJI Osmo Pocket-et (+ ugye a mobiljukat).
Az átlag honpolgárnak ez szívás (a vastagsága miatt), ill. overkill (butikos Julcsinak nem biztos, hogy sokat mond a LOG felvételek utólagos fényelésének lehetősége).Nehezen tudom elképzelni, hogy kiváltson vloggereknek egy dji osmo pocketet.
-
total90
veterán
-
bmt50
senior tag
Érzékeli, behúzza. Csak nem elég gyorsan. Amúgy meg brutál mód melegszik. Az ARRI izék szerintem túl vannak lihegve, ha gimbal módban vagy, akkor a másik két kamera off, az emberkövetés még nem tökéletes, de összességében egész jópofa. Ezt most csak ide, mindjárt forgatom a videót róla + vele.
Bog in da house 👍👍👍
Minden jót Neked ott Csájnában! -
Bog
HÁZIGAZDA
Kétlem, hogy erre ne gondoltak volna. Ha elég gyors a mechanizmus, simán be lehet programozni, hogy zuhanás érzékelésekor a lehető leggyorsabban összecsukja magát.
sz: Elvileg ~0,8s alatt tudja magát összecsukni a gimball.Érzékeli, behúzza. Csak nem elég gyorsan. Amúgy meg brutál mód melegszik. Az ARRI izék szerintem túl vannak lihegve, ha gimbal módban vagy, akkor a másik két kamera off, az emberkövetés még nem tökéletes, de összességében egész jópofa. Ezt most csak ide, mindjárt forgatom a videót róla + vele.
-
rdt89
veterán
Nem tudom mit értesz hülye ötlet alatt, de legalább csinálnak valami újat, fejlesztenek folyamatosan, nem úgy mint a 2 nagy, akikből kb egy babzsák lett mióta kilőtték a legnagyobb konkurenst, ahova teszed ott marad, és már sokadik éve adják ki ugyanazt, csak kicsit puhítunk itt, majd ott hogy kényelmes legyen...
Cikkhez: Nekem tetszik ez az irány. Kíváncsi vagyok majd a gyakorlatban mit is tud, valamint lesz-e folytatása, vagy kaszálják.
Egyetértek teljesen.
Amúgy az ár se lett olyan elrugaszkodott, ha a Samsung csinálta volna bőven 800 felett nyitott volna, bár akkor szarabb kamerák, gyengébb töltés és jóval kisebb akkumulátor is társult volna mellé
Szerintem hazai forgalmazásában olyan 600 körül fog nyitni. -
Aryon87
félisten
Nem tudom mit értesz hülye ötlet alatt, de legalább csinálnak valami újat, fejlesztenek folyamatosan, nem úgy mint a 2 nagy, akikből kb egy babzsák lett mióta kilőtték a legnagyobb konkurenst, ahova teszed ott marad, és már sokadik éve adják ki ugyanazt, csak kicsit puhítunk itt, majd ott hogy kényelmes legyen...
Cikkhez: Nekem tetszik ez az irány. Kíváncsi vagyok majd a gyakorlatban mit is tud, valamint lesz-e folytatása, vagy kaszálják.
-
7Heads Drago
veterán
Nincsenek külső méretei a telonak?
A teljes telefon 248 grammot nyom, és 190.5 x 72.9 x 9.6 mm.
A 10.000 jüan kb 470.000 ft-ot takar.Kinyitott kamerával ilyen magas csak. Becsukott állapotban ez a mérete: 151.4 x 72.9 x 9.6 mm. Rendesen vaskos telo. Nekem bejön.
Kamerák:
1.
200 MP, f/1.6, 23mm (wide), 1/1.28", PDAF, OIS, retractable motorized 4DoF gimbal system
2.
200 MP f/2.6, 62mm (periscope telephoto), 1/1.4", PDAF, OIS, 2.7x optical zoom
3.
50 MP, f/2.0, 122˚ (ultrawide), dual pixel PDAF
Előlapi:
50 MP, f/2.0, 22mm
Szép nagy szenzorok. -
7Heads Drago
veterán
Nincsenek külső méretei a telonak?
A teljes telefon 248 grammot nyom, és 190.5 x 72.9 x 9.6 mm.
A 10.000 jüan kb 470.000 ft-ot takar. -
bollokcs80
Korrektor
"Vloggereknek talán jó lehet." ← szvsz. egész pontosan nekik való. Úgy értem, hogy az olyanoknak, akik eddig eleve magukkal cipeltek mindenhová mondjuk egy DJI Osmo Pocket-et (+ ugye a mobiljukat).
Az átlag honpolgárnak ez szívás (a vastagsága miatt), ill. overkill (butikos Julcsinak nem biztos, hogy sokat mond a LOG felvételek utólagos fényelésének lehetősége).Egyetértek. A LOG nekem is csak azért mond valamit, mert az M.A-s videókban már mutatták a srácok.
-
Ruzcak
tag
Szerintem az ilyen hülye ötletek generálják az innovációt, nem csak tech téren.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Hajrá, Bog!
Várjuk a videót!
-
<Adamsky>
nagyúr
Ezzel se mennék ki az utcára...családban volt Zenfone 7 (Pro?), kb 2,5 év után ment tönkre a kifordulós kamerája, pedig nem volt agyonhasználva. Gondolom a Fold-okhoz hasonlóan ez se lesz filléres kütyü.
Vloggereknek talán jó lehet.
Az átlag honpolgárnak ez szívás (a vastagsága miatt), ill. overkill (butikos Julcsinak nem biztos, hogy sokat mond a LOG felvételek utólagos fényelésének lehetősége). -
bollokcs80
Korrektor
Ezzel se mennék ki az utcára...családban volt Zenfone 7 (Pro?), kb 2,5 év után ment tönkre a kifordulós kamerája, pedig nem volt agyonhasználva. Gondolom a Fold-okhoz hasonlóan ez se lesz filléres kütyü.
Vloggereknek talán jó lehet.
-
rdt89
veterán
Meglepődtem, előzetes infók alapján végül kapott vezetékmentes töltést, s jelentősen nagyobb akkumulátort a pletykákhoz képest. GSMarena szerint 1280 eurós áron nyit, ami szintén kevesebb, mint amit tippeltem. Jelenleg ha a kamera bírja a gyűrődést, meglepően jó készülék lehet. Nekem nagyon tetszik egyenlőre.
-
TESCO-Zsömle
titán
Kétlem, hogy erre ne gondoltak volna. Ha elég gyors a mechanizmus, simán be lehet programozni, hogy zuhanás érzékelésekor a lehető leggyorsabban összecsukja magát.
sz: Elvileg ~0,8s alatt tudja magát összecsukni a gimball. -
Inarus
addikt
Biztos, hogy potenciálisan nagyobb lesz a hibalehetőség a mechanika miatt, de azért a gimbalos kamerák egy ideje már velünk vannak önálló kategóriában és köszönik szépen, elég jó aránnyal élték túl az elmúlt majdnem egy évtizedet.
Plusz a hajlítható kijelzőknél sem a mechanika, hanem a kijelző anyaga szokott megmukkanni, szóval én azért nem tartok attól, hogy nagy arányú meghibásodásra kell számítania a gyártónak. Persze majd kiderül idővel.
-
DigitXT
félisten
-
KROK640
félisten
-
bmt50
senior tag
-
KROK640
félisten
Már látom amint ez a csoda kamera lesz az egyik leggyakrabban meghibásodó része a telefonnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple iPhone 17 256GB Black - Új, kipróbált - 100% akku, 0 ciklus
- TÖBB DARAB - 512GB NVMe SSD 2280 - Kiváló Állapotban 1 Év Garancia / Számla
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix Scar 17 X3D notebook - R9 7945HX3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4090 16GB WIN11
- Dell Latitude 3320,13.3",FHD,i5-1135G7,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
(Vagy nem, de ötletnek elmegy.
)
Amúgy az ár se lett olyan elrugaszkodott, ha a Samsung csinálta volna bőven 800 felett nyitott volna, bár akkor szarabb kamerák, gyengébb töltés és jóval kisebb akkumulátor is társult volna mellé
Szerintem hazai forgalmazásában olyan 600 körül fog nyitni.