Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HThomas

őstag

LOGOUT blog

válasz Synthwave #5 üzenetére

Úgy vagyok ezzel, hogy lehetne a végtelenségig szórakozni a picit szebb, jobb házakkal, kapcsolókkal, kupakokkal, stabilizátorok, rugók, akármicsodák cseréjével, ami egyébként tök jó dolog és sokszor érdekes és tanulságos, viszont relatíve drága (csak sok kis kiadás) és könnyű leragadni.

A splergo vonalban látok még egy nagy ugrást, azt mindenképp ki akarom próbálni. Illetve évekig használtam Trackpointot (Thinkpad laptopon és a desktop billentyűzetükön is), és nagyon megszerettem az integrált egérmozgató megoldást.

Aztán ha bevállik a splergo, akkor a Charybdis után előbb-utóbb úgyis kell majd valami más, hotswapes megoldás, mert azon most forrasztva lesznek Silent Lemonok, és közel sem vagyok biztos, hogy hosszabb távon azokat akarom majd használni.

A 3x5-ös mátrix is mozgatja a fantáziámat, csak ahhoz először be kéne tanulnom egy Miryoku kiosztást, vagy készítenem magamnak egy ahhoz hasonlót, jobban kézreálló ékezetes betűkkel.

Ez a Libra Mini jópofa. Kár, hogy nem tettek rá egy rendes, egérmozgatásra is jó joystickot. Illetve egy fém házzal azért mutatósabb lenne :)

Ja, amúgy még annyi, hogy a VIA-nak van letölthető desktop applikációja is
    Az nem valami Electronos wrapper alkalmazás, ami ugyanúgy igényel netet?

Ha jól tudom lehet még VIA szervert lokálisan futtatni vagy sajátot hostolni, de mondjuk aki erre hajlandó, az valszeg QMK-t is fordít magának.

Egyébként egyérteműen Arisu
    Szerintem az lehet a háttérben, hogy az Alice az ismertebb elnevezés, ezért a Keychron marketingesei ilyen néven kezdték el árulni a cuccaikat.

használod a TO(x)/TO(y)
    A Neo Ergo-n majd hasonlóan akarom megcsinálni én is. A Q8-on kihasználom, hogy ott van a kapcsoló :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés