Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha3flt
tag
Csak egyetlen példa egyfajta problémára, de sok van: a Logitech K540-es billentyűzete.
Ami szokatlanul kényezteti az érzékeket, kellemes tapintású a lekerekített gombszélekkel, finom felületekkel, a gombok könnyen járnak, valamint súlyos, stabil és masszív az egész a (műanyag) csuklótámasz részével együtt.
Összességében mégsem jó, mert amitől szép; a gombok kialakítása, rengeteg tévesztést hoz be gépelés közben. Úgy egy évig gyötörtem, hátha én vagyok a béna, aztán odaadtam másnak, pedig nagyon jó állapotú volt, mert annyi idő után is maradtak a tévesztések...
Ugyanis a hagyományos méretű és szokásosan felfelé keskenyedő formájú, de alacsonyabb, vagyis egy bizonyos magasságban "elvágott" gombok tapintófelülete szélesebb, kevesebb a peremük. Ettől olyan az egész, mintha közelebb lennének egymáshoz a gombok, mert kisebbek a hézagok, és sokkal könnyebb egyszerre véletlenül egy szomszéd gombot is lenyomni. Egyébként a pluszban elhelyezett billentyűkbe is könnyű beleakadni a számbillentyűzet felett. A multimédia billentyűk közt elfértek volna, azok jó helyen és jó méretben vannak. És ez csak egy perverzió volt a sok közül. : -)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Apple iPhone 5/5S szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest