- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz 7Heads Drago #27 üzenetére
Te kamuzol megint. Meg belinkeltél egy oldalt, ami tele van használt, ezeréves modellekkel. Most aztán megcáfoltál rendesen!
-
7Heads Drago
veterán
válasz 7Heads Drago #27 üzenetére
Az erős soc meg manapság csak egy számadat, mivel terhelés hatására a soc jelentősen visszavesz az arcából. Ha jól tudom ezt a Huawei hűtési megoldása kiküszöbölte. (tech2 szerint is)
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
Senki nem veszi őket Kínán kívül
Már megint kamuzol. És ugye ne felejtsük el a P30 sorozat volt az utolsó támogatott a Huaweitől. Az eladási statokba meg erősen beleszól a kamera minősége ami még ezzel a relatíve gyenge soc-al is kiugró.
[link]Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
hegedus001
aktív tag
válasz Donki Hóte #21 üzenetére
Nem munkaidőben járok futni, hanem munkaidő után is kellhet a terepen szerelőknek segítség.
A futás meg azért ennyi, mert futok 10-15 km et (ami 1-1,5 h) illetve ehhez jön még a fél óra bemelegítés és levezetés. (nyújtás/séta/streetworkout pályán egy kis felső test átmozgatás)
Btw, egy konditermi edzés sem áll meg 30-60 percben. Az is simán 3-4 óra. (Bemelegítés, teljes testes edzés, (gépekre várás) a végén egy levezető fél órás futás majd nyújtás és szauna) Pikk-pakk megvan a 3-4 órás edzés.
A telefon a zene miatt is kell, én arról hallgatom a zenét, a garminom (instinct) nem képes zenéket tárolni, így hozzá vagyok kötve a telefonomhoz. mondjuk ezt amúgy is vinném.
-
aktív tag
válasz Donki Hóte #24 üzenetére
Elegek, nem vitatom , mégis vannak, akik inkább telefont alkalmaznak.
-
veterán
-
DraXoN
addikt
válasz hegedus001 #16 üzenetére
HA járnék futni (de nem, betonon nem futkosok rendszeresen), akkor nem vinnék telefont. Minek (vagy ha vinném magammal, nem olyan helyen tartanám, hogy "b*ztassam" közben, nem kell arra).
Ha táv és útvonal követés érdekelne meg, akkor a "karórámban" (Huawei watch fit) van GPS, ami megfele(ne) a célnak. (túrázáshoz szoktam használni, jól mér, pontos... csak sajnos túraútvonalak nincsenek a térképjében így a "semmiben megyek" vele ).The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
aktív tag
válasz Donki Hóte #21 üzenetére
Úgy gondolom, nem feleslegesen tartják maguknál, hiszen a telefon képes monitorozni a teljesítményt, naplózni a megtett távot, lépéseket, lépéshosszt, kalóriát stb. Vannak, akik számára ezek hasznos információk a sportolás során.
Almás dolgokban vagyok inkább járatos, ott ez rendszerszinten működik, ám úgy gondolom, az Android rendszerű telefonok is nyújtanak ilyen szolgáltatást.
Tehát nem az elérhetőség biztosítása az elsődleges cél sportolás során, hanem a teljesítmény követése, naplózása. -
veterán
válasz hegedus001 #20 üzenetére
Azta, te munkaidőben jársz futni? Egyébként milyen komoly műszaki kérdés az, amit futás közben meg lehet válaszolni
Vagy azért tart 1,5-2 óráig a futás, mert 90 percre leállsz, amíg telefonálsz?
Úgy gondolom, hogy ez pont nem jelent semmit, az így futó emberek 99 %-a tök feleslegesen tartja magánál a telefont, semmiről sem maradnának le, ha arra az időre letennék a telefont
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
hegedus001
aktív tag
válasz Donki Hóte #18 üzenetére
Az nem vagyok, de műszaki vezető helyettes igen. Minden délután hívnak kérdésekkel a szerelők/fogyasztók.
Nameg nem fél órára megyek el futni hanem 1-1,5-re. (+bemelegítés és levezetés, szóval mindjárt 1,5-2 óra a dolog.)
A telefontartókat próbáltam, nem jöttek be, kényelmetlenné válnak 40 perc után. (rövid kocogáshoz tejesen rendeben van, csak ne kelljen valami miatt kivenni/visszarakni többször, az baromi idegesítő)
-
aktív tag
válasz Donki Hóte #18 üzenetére
Gyakori látvány, hogy hétköznapi emberek viselnek telefont sportolás közben, tehát alaposan melléfogtál a “vezérigazgatós” témával.
-
veterán
Hacsak az ember nem vezérigazgató, akkor azt a fél-egy órát kibírja telefon nélkül
Ja, ha meg vezérigazgató vagy, akkor úgyis ott fut veled Micike a telefonoddal
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
aktív tag
Telefontartó futáshoz - Decathlon
Például ez egy megoldás.
-
hegedus001
aktív tag
válasz LosBlancosRM #11 üzenetére
És egy futóedzés során? Akkor hova teszed ?
-
yanna
addikt
válasz astrojozsi #14 üzenetére
Volt más is?
-
astrojozsi
friss újonc
Öt Huawei Mate-em volt(8, 9,10, 20 és 30), jobb telefont nem látott a világ! Kár, hogy az amcsik elcseszték!
-
bollokcs80
Korrektor
-
LosBlancosRM
őstag
-
DraXoN
addikt
válasz hegedus001 #1 üzenetére
picit nagyobb mint az "átlagos" méretű telefon, a világos színek miatt látod akkorának amekkora a telefon, de majdnem mind ekkora manapság ..
ha már nagy telefon, én szerettem a Mate 20 X 5G-met [link] ... na az nagy volt
Kínán belül meg GMS nincs, és nem is volt, így ott sok vizet korlátozás előtt se zavart. Kínán belüli telefonok GMS-nélkül jelennek meg valamennyi gyártó esetében (hivatalosan).
Taiwan egy másik régió, ott van GMS.[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
MateAr
újonc
válasz bollokcs80 #7 üzenetére
Én ezt azóta se tudom megbocsátani Trumpnak. Mielőtt kicsinálták a Huaweit nekem 3-4 telefonom az volt. Át kellett térnem a Xiaomira, mert ők tudnak még értelmes telót készíteni normális áron. Kíváncsi leszek, hogy Amerika mikor fog megint betenni a kínaiaknak.
Amúgy Trump milyen szankciót adott ki, hogy csak a Huawei járta meg és a többi kínai telefongyártó nem? -
bollokcs80
Korrektor
A GMS mellett azért a chipek technológiai korlátozása is betehetett nekik. És ahogy Trump hőbőrgését elnézem, nem sok jó várható e téren.
Korábban nem volt Huawei telefonom, ha lennének még, azóta már biztos vettem volna egy P-t vagy egy Mate-et, akkoriban is nagyon tetszettek.B.Cs.
-
clon
aktív tag
A TMSC felfüggesztette a szállítást az egyik ügyfele felé mert az ügyfél a szankciók ellenére Kínába szállított.
Tehát nem lehetetlen a nagy eladási szám Huawei szinten ha kijátszhatók a szankciók és mire "sikerül" bezárni a kiskapukat addigra felépül a saját gyáruk és már nem lesz szükség importra. -
doooo
veterán
válasz bollokcs80 #2 üzenetére
Senki nem veszi őket Kínán kívül, de az ottani számok is nagyon gyanúsak az elmúlt években. Korábban is szó volt róla, hogy fizikailag nem tudnak eleget gyártani (nincs elég SoC, stb), a mindenféle statisztikákban mégis milliónyi fogy belőlük rejtélyes módon (mindezt amellett, hogy teljesítményben messze elmaradnak a konkurensektől, vagy épp a Honoroktól; márpedig ez elvileg fontos szempont az ottani piacon).
-
sfefe
addikt
válasz hegedus001 #1 üzenetére
Hát ja...aztán egyeseknek még ez is kicsi....lol
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz bollokcs80 #2 üzenetére
Kinában simán megélnek.. bőven... Vannak páran nem kell nekik annyira Amerika meg EU....
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
bollokcs80
Korrektor
Érdekes lenne néhány adat, hogy bel- és külpiacokon mennyire fogynak a Huawei telefonok. Kínában nyilván töretlen a népszerűsége, nem tudom, hogy ott egy Mate vagy P szériás csúcsteló mennyire megfizethető. Külhoni piacokon szerintem nem lehet akkora forgalmuk, Amerika eleve kiesik, máshol meg GMS nélkül nem sok user kínlódik vele.
B.Cs.
-
hegedus001
aktív tag
Lyézusooom, mekkora már az a "mobil" a nőfejéhez képest