Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
Petikeje
üzenetére
Erre gondolsz? METRO.HU METRO PROFESSIONAL Faszén 15 kg Köszi a tippet.
Aldi/Lidl nekem is szimpi, csak ott ilyenkor nem lesz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#2911Essejó: Az jogos, hogy hideg van. Egyébként nem az a biliműanyag vastagságú anyagból van, mint a barkács áruházas, olcsó "grillek".
#2910lemmy71: Hát a 34 évem alatt még nem volt szerencsém kidobott mosógépet látni, de majd nézek valamit.

-
TheProb
veterán
No, megvettem a Ranger-es kosarat. Határozottan jobb lett a helyzet. Bár így is 75 fok környéke volt az átlag a kupolában. A szén management-en kell még finomítanom, az biztos. Illetve Auchan-os faszenet többetnem veszek, mert nagyon apró. Kb a 2/3-a átesett a rácson.
A füstős íz viszont már nekem kicsit sok lett, nemtom ezt hogy lehetne finomhangolni.
Lehet kicsit hard fokozaton kezdtem bele a BBQ-ba, mert oldalas és tarja volt a menü. Utólag láttam, hogy csirkét szoktak javasolni kezdésnek. Az oldalas szerintem nagyon jó lett, szaftos maradt, ahogy a képeken is látszik. A tarja viszont eléggé kiszáradt, bár nem is nagyon volt rajta zsír, illetve csomagolva sem volt, csak almaecet-víz kombóval spriccelgettem párszor, illetve lekentem házi szósszal.
u.i.: Könnyen beszerezhető faszénből/brikettből mit ajánlotok? Illetve inkább faszenet vagy brikettet javasoltok töltényszmókerbe? Szerintem legközelebb kipróbálom a weber faszanet vagy brikettet, az pl OBI-ban viszonylag kulturált áron kapható.
-
TheProb
veterán
Mérete miatt inkább Ranger, de igen. Szerintem a a hozzávaló kosár jó is lehetne hozzá: ProQ faszénkosár a Ranger V4.0-hoz - PÓTALKATRÉSZEK - Picigurman BBQ&GRILL Webshop
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Vettem egy kétszintes tölténysmoker-t (Tepro Hillsbro), megvolt az első, kiégető üzem. Viszont a szénnel folyamatosan szívtam, nem maradt életben pár percnél tovább a parázs. Gyanítom mert a szénkosár teljesen zárt, így szerintem semmilyen légáramot nem kap a szén. Gyakorlatilag egy ugyan olyan edényt szántak a szénkosárnak, mint a vízesedénynek..
Van ötletetek erre, méretpontos rácsos kosarat kéne valahonnan szerválni gondolom, de pont jó méretet eltalálni nemtom mekkora szívás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)