Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janusz001
őstag
válasz
Viperator
üzenetére
Én kb 6 éve csináltam ilyet, 1-2 alkalommal használtam, azóta a bokor alatt van, szerintem az általad emlitett felhasználásra sokkal jobb megoldások vannak.
Hamu nagyon gyorsan teliti alul, ha meg kikaparod, akkor jön vele a parázs is. Nagyobb rönk nem fér bele, ilyen virsli meg szárnyas saslik sütéshez el tudom képzelni, de egy körömpörit nem raknék fel rá. -
Janusz001
őstag
-
Janusz001
őstag
A pirítás valóban nem szerencsés megfogalmazás volt, de kis mennyiségű húst (lapockát preferálom) én mindig igy csinálom, rácson kezdem, aztán be a zacskóba, almalét én is is adok hozzá. Igyekszem 110-130 fok között tartani a grillt.
Atomszaftos marad, szálakra szét lehet szedni, a füstös bukét is meg megkapja.
Nekem eddig bevált. -
Janusz001
őstag
válasz
jozsi252
üzenetére
Jó cucc, én anno már 10+ éve nézegettem a 36 -os kivitelt, akkor még nem lehetett Európában hozzájutni, csak az amerikai piacon volt (wallmart,amazon) , szállítási költség akkor vetekedett a termék árával magyarországra, így én a rostlapot megcsináltam magamnak rozsdamentesből egy 3 égős kemping gázfőzőre, sok sok hambi készült rajta.
Pár éve viszont vettem egy ilyet , [link] ,hasonló a bs -hoz, viszont zománcozott 6mm vastag öntöttvas a lapja, könnyebb takarítani és nem rozsdásodik, ekkor még szintén nem volt elérhető a blackstone nálunk.
Szóval hajrá, a nagy felület sok kísérletezgetésre ad lehetőséget, mi nagyon megszerettük, smash,oklahoma, juicy lucy és persze a mindent bele magyaros hambi is nagyon kényelmesen elkészíthető rajta. Ezen kívül steak, angol reggeli, bundás kenyér, flekken.... a teljesség igénye nélkül, hogy mi mindent lehet rajta elkészíteni. Ha egyedülálló férfi lennék akkor az összes többi szart kidobnám, maradna ez, faszenes grill/füstölő, illetve egy bogrács
-
Janusz001
őstag
Most januárban kevesebb volt a munka, ezért én is bütyköltem egy smokert, kis takaros 3-4 személyes, szerencsére a cégnél mindenhez korlátlanul hozzáférek (Acad, lézervágó, lézer hegesztő, hajlító és hengeritő gépek) + mindenféle anyag.
Jó sok alkatrészből áll:
Az biztos, hogy nem éri meg másnak gyártani, sehogy sem jön ki az anyagi része, olcsóbb venni, de igy magamnak jó szórakozás volt, főleg, hogy csak az időmbe került.
Tesztelve még nem volt, egyelőre csak hőálló festéket kapott és azt égettem ki, de lassan jön a jó idő, kezdésnek egy császárhús lesz.Faszéngyártást sztornóztam egyelőre.
-
Janusz001
őstag
Üdvözlet, házi faszén készítéssel próbálkozott valaki? Kezdem unni, hogy a boltinak 1/3 része törmelékes szar, idei tavaszig lidl brikettet használtam, pont az említett okokból, aztán véletlenül elfogyott és faszenet használtam. A döbbenet ezután következett, a megsült ételnek teljesen más íze volt, számomra sokkal finomabb, a füstös iz valóban kellemes füstös volt, a brikettesnek nekem ezután már valami mellékbukéja volt, szerintem adalékanyagos.
Akác nem tudom mennyire alkalmas alapanyagnak faszénnek, de az van szinte korlátlanul, több nyaras száraz, gondoltam csinálok egy acélhengert, méretre olyan 40-50kg menne bele, megtöltöm fával, lezárom, pár lyuk a keletkező gázoknak és mivel télen úgyis van hogy egész nap égetem a nyesedéket a pecatelken, közben szépen elkészülne a faszén a tűz közepén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi hangfal építés
- Hővezető paszták
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anime filmek és sorozatok
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Warhammer 40.000
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Samsung RL55VTEBG hűtőszekrény használt
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- Ulefone RugKing 4 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

lemmy71