Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petikeje
tag
válasz
spiky03
üzenetére
Molnal most van akcióban 3 felé öntöttvas edény. Még így kedvezményesen is összemérhető az ára a picigurmanossal (persze az eredeti ár realitasa kérdés). Festettnek tűnnek, de azt írják nyílt lángon is használható.
Ha nem fér bele a keretbe, akkor lidlibe szokott lenni kb ezeknek felé araert, de nem állandó termék. Kezdődik a grillsütő, szóval lehet lesz megint. Nekem az van. Pont babot szoktam benne sütni -
Petikeje
tag
Sziasztok, van valakinek receptje bbq báránycombra? A család olyat szeretne, hogy a bbq szósz rásül. Készitsem úgy mint egy 3+2+1 bbq oldalast? Thx!
-
Petikeje
tag
válasz
kelna91
üzenetére
Én kamadoba csak faszenet használok (a "faszerű" 🤣) az ajánlások szerint csak ilyet szabad. Brikettet a grillbe szoktam rakni. Egész biztos én csinálok valamit rosszul, de én úgy találtam, hogy így tartósabb erősebb hőt kapok. A begyujtashoz használj begyújtókéményt: az aljába a belső rács fölé rakj papírt vagy 1-2 begyujtot, rá a faszén vagy brikett. Alatta meg meggyújtasz 1-2 begyujtot és 20 perc múlva kész. Kamadoba nem szabad kemenybol beonteni a hősokk miatt, de ott az egész cucc kéményként működik: 2-3 begyujtoval 20-30 perc alatt kész nyitott tetővel és alsó szellőzővel.
-
Petikeje
tag
Szia, asszem én ajánlottam a 15kg-ost. Abból hétvégén vettem 2 zsákkal Győrben. Kisebb kiszerelesrol nem tudok/nem láttam a metróban. Brikettet vettem 2.5kg-ost, de azt nem merném ajánlani, brikettbol a lidlis alpesi sztem jobb csak még nem lehet kapni, vagy a weber, az a győri obiban az árukészlet szerint van. Weberbol meg a faszén nem jött be.
-
Petikeje
tag
válasz
TheProb
üzenetére
Hello, nekem a Weber faszén nem jött be, ugyanaz volt a bajom mint neked az ausanossal. A weber brikett sztem jó, de én lidliböl az alpesi brikettet szeretem, talán nem ad olyan erős hőt mint a Weber, de porrá ég (a weberbol mindig maradtak kis darabok). Faszenbol én a metros 15kgs éttermi minőségűre esküszöm, nagy darabos, ár/érték arányban biztos a legjobb. Próbáltam még a toro-bol valamelyiket, ugyanúgy bejött mint a metros, csak drágább.
-
Petikeje
tag
válasz
TheProb
üzenetére
Szia, ha rakeresek erre "tepro hillsboro pdf" : [link] a használati utasítás alapján ebbe kellene lenni 1 rácsos kosarnak, ahogy Essejó is írja. Biztos benne volt a csomagba minden alkatrész?
Ha meg csak erre keresek rá: "tepro hillsboro" akkor 2 francia videó van, azok úgy nagyjából beleb.szak a tüzelőanyagot az aljába.
Milyen mély az edény, amibe a szenet teszed? Nem lehet, hogy azt csepptalcanak szánta a költő? -
Petikeje
tag
Nem tom. Ami nekem van, az 50cmes rácsátmérőjű. Abba bele kellene férjen, mert a std sütő külső mérete 60x60, és abba bemegy.
De végül csülök lesz... -
Petikeje
tag
válasz
soldi3r
üzenetére
Hello, lehet félreérthető volt, ilyenben szoktam a pizzát sütni: https://szerszamdoboz.hu/landmann-grillchef-faszenes-grilkocsi-oentoettvas-racs.html (már nem találom praktikerbe)
2 pizzakővel.
Nem a klasszikus módon sütöm, hanem töltelék nélkül be a tészta 2 perc alatt megsül egyik fele, forditom, töltjük, 2 perc alatt megsül a másik fele. Ha kész, rakom a melegentartóra, jöhet a következő kör. FordosZé recept. Asszonnyal már megvan a munkamodszer,...🤣😉.
11cm vastag füstöltszalámi? Az durva lehet.
Szilveszterre gondolkozok kamadoba fél malacon. -
Petikeje
tag
válasz
Flashback
üzenetére
Hello, csak hogy meglegyen a fórum... Tök jó infókat találtam most itt.
Nekem van egy 50cmes rácsátmérőjű kamadom innen: https://www.konyhatizezercikk.hu/kamado-se-premium-line-grillezo-23560-cm-bordo-16700-6797
Ebbe 12 személynek simán lesül a grillpartyra a kaja. Ismerős aki ajánlotta azt mondta ez is olyan mint a lapostv: nincs belőle elég nagy... A miniről azt hallottam, hogy jó, de kell sütés közben pótolni a szenet, ami miatt munkás.
Pozitívum volt, hogy adtak hozzá az indirekt betétet. Azóta vettem hozzá bordatartot, magasitót, pizzakövet, keramiakocsogot, öntöttvas lapot, öntöttvas rácsot, öntöttvas edényt. Bluetooth homerot a fedobe, van hozzá 4 vezetékes szonda, amit sikerült bekötni otthonvezerlesbe.
Sütöttem benne pulled porkot, oldalast, szegyet, csulkot, pizzát, töltött káposztát, egész csirkét, csirkeszárnyat, grillkobit, hambit bulival, steaket. Minden nagyon finom kaja volt benne (csirkeszárny égett meg benne ☹️, 2.5kgt nem tudtam gyorsan felpakolni). Aszongyak a szegy a legjobb, nekem nem jött be.
Pizzát szerintem nem éri meg, mert lassú: van egy dupla praktikeres sutom, abból 1szerre 6 pizzát leveszek. A kamadon 1esével lehet lesutni.
Az öntöttvas rács meg lap ehhez olyan, hogy nem az indirekt keretre kell rakni (azt ki kell venni), hanem a faszentarto betétre kell tenni.
Beszéltetek meg a tisztitasrol: győri flex-feny-be vettem grilltisztitot, az levisz mindent (femrol, uvegrol) 0 erőfeszítéssel. +Leegetem, a kromracsrol. Öntöttvas dolgokat elmosom, leolajozom, kiegetem, úgy teszem el.
Faszennek metrobol 15kg éttermi minőségű faszenet használok ár/érték aranyba verhetetlen, sztem jó minőségű. Weber faszen nekem nagyon nem jött be, nagyon apró, lefojtja magát.
Fustolofat szintén flex-fenybol, de ugyanaz, mint ami az obiba van (kicsit olcsóbb).
Hust általában matusz vadnal veszek, vagy lidlibe.
Kb ennyi, várom a tavaszt, hogy újra kezdődjön a szezon, de gondolkodok, ha száraz hideg idő lesz, akkor sutok vmit 😉 Sajna nincs fedett helyen, erre ha valakinek vannak jo tervei vagy megvalositasai, azt szívesen megneznem - nezelodok a neten, irigykedek a kész projektekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- iPhone topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Gyúrósok ide!
- Robotporszívók
- Fogyjunk le!
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Apple Watch
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
lemmy71