Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
TheProb
üzenetére
Jól néz ki
Ha buget faszenet akarsz akkor ajánlom az aldi lidl faszeneit, én elég sokszor használtam mindkettőt, de a penny ben kapható sem olyan rossz. Interspáros nekem nem jött be, nagyon poros.
A mostani rácsod aljába tegyél egy rosta lemezt, legegyszerűbb ha szerzel egy kidobott mosógép dobot. abból egy kisflexel könnyedén kivághatod a megfelelő betétet. Én is használok olyat a minion "grillben".
-
Petikeje
tag
válasz
TheProb
üzenetére
Hello, nekem a Weber faszén nem jött be, ugyanaz volt a bajom mint neked az ausanossal. A weber brikett sztem jó, de én lidliböl az alpesi brikettet szeretem, talán nem ad olyan erős hőt mint a Weber, de porrá ég (a weberbol mindig maradtak kis darabok). Faszenbol én a metros 15kgs éttermi minőségűre esküszöm, nagy darabos, ár/érték arányban biztos a legjobb. Próbáltam még a toro-bol valamelyiket, ugyanúgy bejött mint a metros, csak drágább.
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
TheProb
üzenetére
Nem ismerem azt a töltényt smokit, én csak azért írtam hogy furkáld ki az eredeti oldalát hogy majd a rajta benne lévő kosárból, oda essen a hamu. De ha könnyen takarítható az alja, akkor nem kell az a zománcozott edény. De szerintem ha van valami ismerős lakatos ismeredséged, akkor én azzal csináltatnám meg a tűzkosarat, expandált anyagból, az örök élet meg egy nap
-
Petikeje
tag
válasz
TheProb
üzenetére
Szia, ha rakeresek erre "tepro hillsboro pdf" : [link] a használati utasítás alapján ebbe kellene lenni 1 rácsos kosarnak, ahogy Essejó is írja. Biztos benne volt a csomagba minden alkatrész?
Ha meg csak erre keresek rá: "tepro hillsboro" akkor 2 francia videó van, azok úgy nagyjából beleb.szak a tüzelőanyagot az aljába.
Milyen mély az edény, amibe a szenet teszed? Nem lehet, hogy azt csepptalcanak szánta a költő? -
Essejó
Topikgazda
válasz
TheProb
üzenetére
Ez eléggé egy Frontier koppintás.
Csak abban mondhatni egy oldalráccsal ellátott grillrács a szeneskosár, amiben jól kapja a zokxigént. 😅
Egy ügyes lakatos összebarkácsolhatna bele valami hasonlót, mondjuk Expandált lemezből, az jobb lenne mint a grillrács mert abból sok kihullik.
Új hozzászólás Aktív témák
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Essejó
lemmy71