Hirdetés
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
kelna91
üzenetére
Begyújtókéményt nem használok, egyből a rácsra teszem a brikettet. Keményfából vékony szeleteket vágok, amit dzsenga
alakban a brikett alá teszek és meggyújtom. Egy két sör után, sütésre kész
Használtam már aldis lidl -s brikettet is, szerintem azok is jók, csirkét, tarját, pizzát, is sütöttem rajta és nem volt semmilyen (kellemetlen) utóíze, persze a weber az jobb, de jó áron nem mindég jutok hozzá.
-
Petikeje
tag
válasz
kelna91
üzenetére
Én kamadoba csak faszenet használok (a "faszerű" 🤣) az ajánlások szerint csak ilyet szabad. Brikettet a grillbe szoktam rakni. Egész biztos én csinálok valamit rosszul, de én úgy találtam, hogy így tartósabb erősebb hőt kapok. A begyujtashoz használj begyújtókéményt: az aljába a belső rács fölé rakj papírt vagy 1-2 begyujtot, rá a faszén vagy brikett. Alatta meg meggyújtasz 1-2 begyujtot és 20 perc múlva kész. Kamadoba nem szabad kemenybol beonteni a hősokk miatt, de ott az egész cucc kéményként működik: 2-3 begyujtoval 20-30 perc alatt kész nyitott tetővel és alsó szellőzővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
alakban a brikett alá teszek és meggyújtom. Egy két sör után, sütésre kész
Essejó
lemmy71