Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
őstag
válasz
Janusz001
üzenetére
Csütörtöktől lesz. A Lidl szórólapok oldalán, a regionális akciók szórólapban nézd!
Szerintem a kamado egy nagyszerű találmány. Egy felfűtéssel a kerámia betét miatt sokáig elketyeg.
Én már sütöttem benne 6, 5 órás cuccot.Ez mindent tud , csak kicsiben a nagyokhoz képest. De ennyiért megéri.
Van a yt-on néhány videó, amiben tuningolják. (minikamado névre keressetek rá)Nézzétek a picigurman csatit a yt-on, vagy a kamado4u-t ötleteknek.
Ja! A diy kamado sosem lesz ilyen. Mind eltörik és belekerül az anyag is ennyibe. Láttam én is erről videókat.
-
jozsi252
veterán
válasz
Janusz001
üzenetére
Aliexpressen is van Vevornak store és ugyanúgy EU raktárból jön a cucc, csak sajnos pont a 14"-os verziót nem szállítják Magyarországra, pedig az van is készleten.

18"-os verzió 2800W-os fogyival sok lenne mi?
Ha nem fogyasztana ennyit a 26"-os verzió akkor én azt vettem volna, de 4kW már azért bőven sok lenne azon a helyen ahol használnám. Nem bírná el a hálózat.De nem vagyok nagyravágyó mert a 21"-os sütőmnek is van 54x30cm-es sütőlapja, mindent meg tudok rajta sütni amit akarok. Egy 5 fős családnak elegendő mennyiségű grillkolbi elfér rajta.
-
jozsi252
veterán
válasz
Janusz001
üzenetére
Ez 2kW-os csak nincs raktáron most.
https://eur.vevor.com/flat-top-griddle-c_10589/vevor-commercial-electric-griddle-2000-w-countertop-flat-top-grill-122-572--p_010450968700
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Horgász topik
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Essejó
lemmy71