Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
Petikeje
üzenetére
Erre gondolsz? METRO.HU METRO PROFESSIONAL Faszén 15 kg Köszi a tippet.
Aldi/Lidl nekem is szimpi, csak ott ilyenkor nem lesz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#2911Essejó: Az jogos, hogy hideg van. Egyébként nem az a biliműanyag vastagságú anyagból van, mint a barkács áruházas, olcsó "grillek".
#2910lemmy71: Hát a 34 évem alatt még nem volt szerencsém kidobott mosógépet látni, de majd nézek valamit.

-
soldi3r
veterán
válasz
Petikeje
üzenetére
Milyen az a praktikeres pizzasütő? Nekem egy Royal Catering van, de még tuning előtti állapotban. Így azért még nem az igazi, egy kemencés messze jobb. Ha jó lesz, akkor ebből érdemes venni kettőt és felváltva bőven elég egy nagyobb családnak is.
Azért van egy szezon télen is. Ma az első adag pizzafeltét lekerült a füstről. Najó, az igazából majd holnap fog lejönni, mert ez elfogy még frissen. Holnap leszedem a 40-es műbelet, holnapután az 55-öst, utána a 65-öst. Idén kísérleteztem 110-es vastagságúval is, az még marad egy kicsit. A Felino pedig remélem már penészedik a pincében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Mini-ITX
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Foxpost
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gyúrósok ide!
- Star Citizen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Weber brikettet ismerjük, az tényleg jó, az mellé/helyett próbálnánk ki ezt. Bp, M3 kivezető, vagy a fehérvári Metro esélyes nekem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Essejó
lemmy71