Hirdetés
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
végül ma megcsináltam a pulled porkot, egy kicsit 2,5 kiló fölötti darab tarjából. az alutálca köré körbehánytam végül brikettel (weber brikett), a tetejére meg hickory chipset és egy kevés bükkfaszilánkot tettem, kb 120-130 volt elöl, így fél 1-től kb fél 7-re megsült 95 fokig.
szerintem kifejezetten finom is lett és szép foszlós
-
Essejó
Topikgazda
Egy pulled sütésnél biztos hogy töltened kell. Érdemes a gömb grillbe egy indirekt kosarat tenni. Érdekes módon a Temun a leg olcsóbb
-
Essejó
Topikgazda
Ted a húst a rácsra és süsd, aztán csomagold be grill fóliába, de előtte alaposan spricceld be almalé és almaecet 1:1 arányú keverékével. Időket és maghőt mem írok mert az függ a hús méretétől és a sütőtől is.
A spriccelése mehet már csomagolás előtt is kb fél óránként.
1 kg-nál kisebbet nem próbáltam még. -
Helló én épp múlt héten vettem 24 ért egy Tesco 54 cm gömböt majd mentem a metróba és láttam meg ezt a kettőt.
A kisebb pirosat nem venném a nagyobb viszont jó szerintem, sőt talán 29 ért jobb mint a Tesco 24 ezres de már ez van
A 29 ezres metrós amellett hogy nyíló tetős jobb mert van egy felső, a tetővel együtt mozgó kis melegen tartó polca is.
Igaz csak kb 10*30 cm de 4-5 hús elfér rajta amikor már kész.Szerintem jó a 29 ezres metrós.
-
-
BluEyes
őstag
Szia!
Kamadózni jó móka!
Nekem van minim, a 27 cm átmérő tényleg kicsi sajnos. Kettőnknek símán megsütöm rajta a vacsorát, a rács alatt elfér némi fóliás krumpli is, de valóban korlátozott a használhatósága.
Az eggyel nagyobb az ez [link] 34cm átmérő, még mindig könnyen mozdítható, kompakt méret, de a +7 cm jelentősen komfortosabbá teszi. 4 főnek is elég lehet.
A 8-10 személynek kell a 20" sajnos. -
Ezekiell
veterán
27 centi az nagyon kicsi, rettentően limitalod magad vele, különösen akkor ha mondjuk deflektort is akarsz bele rakni. Szerintem nettó penzkidobas sajnos.
Kereken 200k a konyhatizezercikken most a 43 centis racsatmeros kamado, én inkább ezt venném fogosszeszoritva, mert egy kisebbel nem lesz jó élményed.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Ultimate előfizetés akár 3611 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem van minim, a 27 cm átmérő tényleg kicsi sajnos. Kettőnknek símán megsütöm rajta a vacsorát, a rács alatt elfér némi fóliás krumpli is, de valóban korlátozott a használhatósága.
Essejó
lemmy71