Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TheProb

veterán

No, megvettem a Ranger-es kosarat. Határozottan jobb lett a helyzet. Bár így is 75 fok környéke volt az átlag a kupolában. A szén management-en kell még finomítanom, az biztos. Illetve Auchan-os faszenet többetnem veszek, mert nagyon apró. Kb a 2/3-a átesett a rácson.

A füstős íz viszont már nekem kicsit sok lett, nemtom ezt hogy lehetne finomhangolni.

Lehet kicsit hard fokozaton kezdtem bele a BBQ-ba, mert oldalas és tarja volt a menü. Utólag láttam, hogy csirkét szoktak javasolni kezdésnek. Az oldalas szerintem nagyon jó lett, szaftos maradt, ahogy a képeken is látszik. A tarja viszont eléggé kiszáradt, bár nem is nagyon volt rajta zsír, illetve csomagolva sem volt, csak almaecet-víz kombóval spriccelgettem párszor, illetve lekentem házi szósszal.

u.i.: Könnyen beszerezhető faszénből/brikettből mit ajánlotok? Illetve inkább faszenet vagy brikettet javasoltok töltényszmókerbe? Szerintem legközelebb kipróbálom a weber faszanet vagy brikettet, az pl OBI-ban viszonylag kulturált áron kapható.

Új hozzászólás Aktív témák