Hirdetés
- [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Alfa, inkább omega az...
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
EnergyCoke
tag
Sziasztok! Mtbos vagyok de inkább országúton használom 80-100kmes átlag szakaszokra. Szeretném egy kicsit növelni az átlag sebességemet ezért lecseréltem a 42es hajtóművemet 48asra és gondolkodom új gumik beszerzésén is. Szerintetek van értelme az eddigi 26x1.5 gumikat lecserélni 26x1.0 gumikra? Könnyebben haladnék vagy nem érezhető különbség?
Xbox One,Huawei P9 lite 2017
-
EnergyCoke
tag
válasz hegyimorc #51380 üzenetére
Szia! Köszönöm a választ! Szerintem nem legalábbis remélem Alexrims típusú felnik hátul 32 küllős deore xt aggyal elöl meg 24 küllős savage aggyal. Azt hittem elég venni hozzá 2db 1.0 belső gumit ,most elbizonytalanítottál Mit kell nézni a felnin hogy megtudjam jó lesz-e rá?
[ Szerkesztve ]
-
EnergyCoke
tag
válasz Milán13 #51511 üzenetére
Szia! Szerintem telejesen mindegy melyiket választod mindkettő tökéletes lesz arra amire neked kell Én a helyedben azt választanám amelyik olcsóbb. Ez is ugyanaz a kategória:http://meridawebaruhaz.hu/cross-trekking/crossway-szeria/merida-crossway-xt-edition-2015 meg kb van még 10 másik márkájú is full xtvel szerelve csak az árat és a kinézetet nézd a shimano xt alkatrészcsalád tökéletes lesz.
-
-
EnergyCoke
tag
válasz CR2025 #51527 üzenetére
Szia!
Én a Lidlben veszem a mezeket 2ezer ft-ért 1évet kibírnak és nem is izzadok bele. Ebike-on 3500ft-tól lehet már normális mezeket kapni szerintem felesleges külföldről rendelgetni.
Ezen a bringán heti 100 kilóméterre maximum pedált és ülést cserélnék a többi majd jön magától ahogy elhasználódnak az alkatrészek sorban cserélheted őket Attól is függ hogy hol és mire használod. Ha csak városba vettél egy szép montit nem terepre cserélj gumikat 1,75-1,5re sokkal jobban és könnyebben fogsz haladni.Xbox One,Huawei P9 lite 2017
-
EnergyCoke
tag
válasz zoli03 #51529 üzenetére
Nekem egyszer volt egy ilyen "màrkájú" vàltóm 3hét alatt konkrétan darabokra esett (lehet csak kifogtam egy gyári hibásat de biztosra megyek többet soha) most deore xt-m van régebbi kiadás de az egy szóval:tökéletes.
............................................CR2025 szívesen![ Szerkesztve ]
-
EnergyCoke
tag
Ez jó kérdés
Mik az előnyei egy ilyen elektromos biciklinek?
Még soha nem próbáltam de amit tudok róluk (hátrány):
-drágák
-nagyon nehezek 17-25kg
-állítólag egy töltés is sokba kerül (bár erről nincsenek pontos infóim)
-X idő után vehetsz új akksit mert nem bírják a napi töltést
-bolt előtt otthagyni nagyon nagy bátorság
-max 80-100kmt megy el egy töltéssel(előny)
-dombon nagy segítségKomolyan kérdeztem nem leszólni akarom az ilyen bringákat
-
EnergyCoke
tag
válasz Tomi_Sci #51608 üzenetére
Oké rendben ezeket elfogadom De egyetlen előnyt sem írtál
Apósom 60éves lesz nemsokára (40évig aktívan tekert hazudni nem akarok de valószínű nem több tíz hanem pár száz ezer kilómétert letekert) és neki gondoltam jó lenne egy elektromos utánanéztem de nem győztek meg az infók
Szerk:
Maximum1
köszi ezt nem láttam.[ Szerkesztve ]
-
EnergyCoke
tag
válasz Rottweiler89 #51708 üzenetére
80tpi alatti gumit ne vegyél ha nem hobbid a belsőcsere,foltozás
2015-ben amúgy divat lett a 26os mtbok fikázása? Mert mindenhol ezt olvasom: Venne valaki egy viszonylag jó olcsó 26ost erre leoltják 26? Csak 29 esetleg 27,5 . Én mentem már minden kerékmérettel de nem vettem észre hogy irányìthatóbb lenne a saját 26os kerekű 18as vázméretű montimnál pedig 180cm magas vagyok aszfalton meg röhögve hagyok ott minden big montist Terepen amiben jó nagyobb kerék hogy könyebben átjutsz az akadályokon.
-
EnergyCoke
tag
válasz Cathfaern #51726 üzenetére
Szia! Én így olvastam\hallotam eddig: minél magasabb a tpi annál több szálból van és hiába vékonyabb sűrűbb mint a normál gumik. 1cm2 nagyobb a szövetsürűsége így kisebb az esély hogy bármilyen anyag megsértse vagy keresztülhatoljon rajta.
Most nem nézek utána ha igazad van akkor bocsi.Xbox One,Huawei P9 lite 2017
-
EnergyCoke
tag
válasz Hasaggymeg #51800 üzenetére
Ez most mi? Húzták a kocsi mellett vagy elment gazolni? Nem sok minden látszik sajnos.
Szerk: Tovább olvastam...vicces kedvében volt azt hitte hihető ha egyedül kitekeri a 80at
[ Szerkesztve ]
-
EnergyCoke
tag
-
EnergyCoke
tag
Múltkor vettem azt is Én max 6bart szoktam nyomni vele nekem teljesen jó . Talán ami negetívum ha egy picit eresztett a gumi nehéz utánafújni kicsit az az érzèsed van hogy el fogod törni. Én csak 0-ról 100%ra való fújáshoz használom másra ott a minipumpám . Használtam legolcsóbb Bikefun állóoumpát ami 8e forint volt nem tűnt jobbnak. Ami biztos hogy a vásáros,piacos 2ezer forintoshoz képest ég és föld a különbség az nálam kb a 10. Használat után atomjaira hullot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest