Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
ez nem semmi, megint.... (az átlagodat meg ne is említsük )
tényleg vasárnap lesz a pannon maraton? azt hittem, szki elírta tegnap, én meg voltam róla győződve, hogy szombat.
tényleg, tavaly is vasárnap volt
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
szki
őstag
(#5035) lsebestyen : nem verseny, hanem a 10. Pannon Maraton, mely 3 országot ölel fel. A szlovéniai Lendván lesz a rajt/cél. 400-500 bicajos várható (főként szlovének). Bár nem időre megy, de az élboly keményen fogja taposni
(#5036) rétisün: jössz vasárnap? Én nem tudom mire leszek képes, mert nem leszek kipihent. Holnap Zeg.-re, és a Gébárti tóhoz is kellene néznem.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Északi parton voltak rendőrök, találkozál velük?
Beijjesztettek, hogy északin még a Pelso versenyen is állítottak ki versenyzőt és leigazoltatták, hogy mit keres olyan úton ahova kerékpárral behajtani tilos.Ilyet terveztem vasárnapra, de lehet ez lesz csak belőle, erre még úgy se mentem.
undefined
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo FMC RC drón - 4/3" Hasselblad kamera - újszerű állapotban
- Boss GT-3 gitár effekt
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón - hátizsákká alakítható (CONVERTIBLE ) hordtáska
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest