Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom TV Mikrotikkel
- [Raspberry] torrent / plex szerver rpi4 alapon
- [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz ZavaBalazs #312882 üzenetére
Mennyire büdzsé?
US sem rossz, a One is meglepően jól tapad nedvesen/hűvösben árához képest főleg, a Vittoria Rubino Pro előző verzióját is szerettem.
A Corsa N.Ext meg baromi jó, és egész komfortos (nem annyira büdzsé, inkább GP5000 ligája tudásban, de helyenként szinte az US árában).2 hete fordítva mentem egy szokásos kört(hideg, enyhén nedves aszfalton, este), és így kiderült hogy egyre szűkülő kanyarral állok szemben.
Probléma annyi volt, hogy nem ültem be rendesen a nyereg mögé, és track szerint 59ről kezdtem lassítani, de az egyre kisebb ív nem volt a barátom. Erősebben nem tudtam fékezni mert el-elemelkedett így is a hátulja és kanyarodni is kellett; út szélén meg levelek.
Ha 2-3 héttel korábban még a 30mm GP5000-el megyek arra 4,5-4,8 baron, kb 40el csapódok az árokba. Szerencsére a N.Ext (32mm) 3.6-3.8 baron tudott annyival több tapadást adni, hogy 30-40 centire legyek a levelektől, és meglegyen a kanyar már csak kb 20km/h-valHazaérve meséltem is kislányomnak, hogy na, ezért kell szépen mindig hátratolni a popót lejtőn
Így a fura mintával is megbékültem, hogy nem a szokásos vízkivetős hanem koncenktrikus, mégiscsak jól szolgál
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
lsebestyen
addikt
válasz ZavaBalazs #312882 üzenetére
Szerintem ennyiert rendben van. Elvileg vizes uton még jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón - hátizsákká alakítható (CONVERTIBLE ) hordtáska
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
- Braun Series 9 Pro+ új csomagolássérült 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest