Hirdetés
- [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Alfa, inkább omega az...
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz atti29 #156679 üzenetére
Az elején én is ennyit mentem, de 100-nak tűnt . Ma meg 100 tűnik 10-nek, szal belejössz majd, főleg egy ilyen tuti bringával .
Km órának én sok hasznát nem éreztem, hamar leváltottam gps-es kütyüre (garmin edge). Ha itt laknál a közelben, egy sörért megdobnálak egy zsírúj cateye velo 9-el, de gondolom nem vagy erdélyi
Világítás: ha csak látszani akarsz, akkor bármilyen 1 dolláros szilikon lámpa is megteszi aliexpressről, ha meg látni is akarsz, akkor a legolcsóbb jó lámpa (terepre!) a Convoy S2+ valamilyen konzollal, 18650 akksival és egy töltővel, pl. liitokala lii-100. A fénye.
Mtb cipőnek jó bármilyen keményebb lapos talpú, de én úgy látom, hogy nálad a pedál sem túl jó, ha szándékozol terepezni vele, akkor én hamar leváltanám, legalább egy ht pa12a-ra vagy crank brothers stamp 1-re.
Pumpából kettő fog kelleni, egy a telóhoz és egy a gumikhoz, esetleg ha műhelypumpát is veszel, akkor az már 3 pumpa .Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Maximum1
őstag
válasz atti29 #156679 üzenetére
A láncot is összeb@szod így.
Defektjavító
Lámpa, a hátsója bitang erős, az elsővel erdőbe ne menj, látni és látszanira jó./még 5 ezerért vettem 3 éve, jól felment az ára/
Kilométer óra nem kell ha veszel navit, mert veszel.... Bryton vagy Garmin Edge széria, mondjuk én egy ETrex Touch 35 el nyomom.
Telóhoz más pumpa kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága