Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    Ma egy másik 50/500-ast mentem, melegebb is volt, átlagpulzus még magasabb (165 bpm) lett, de fura módon ez most nem viselt meg igazán, pedig ma több volt a kifejezett mászás is, de szerencsére több a hosszú, relatíve sík szakasz is.

    Így fel is ugrott az átlag majdnem 25 km/h-ra, és jól le tudtam mérni, hogy a közel síkon azért átlagban tudok 30 km/h közeli sebességet tartani kiloméreteken keresztül is, viszont efelett a sebesség felett már nagyon számít a testpozíció, és hogy nagyobb darab vagyok. Volt egy ereszkedősebb szakasz, a "full lehajolok" 60 km/h feletti sebességet hozott, az "behajoltabb ülős beletekerek" meg 45 km/h-t. Volt lehetőségem becsatlakozni mások mögé és próbálgatni, mennyit hoz a szélárnyék: hát durván sokat, olyan, mintha erőt is alig kellene kifejtenem (ott pont szembeszeles szakasz volt).

    És mivel szép volt az idő, nem kevés group ride-ba futottam bele :)

    A Zefal termo kulacsot pedig tudom ajánlani. 3 óra után még mindig hűvös volt benne az utolsó 2 deci. Igaz, hogy bazi nagy, a szelepét is macera kihúzni, de tárolónak nagyon jó (én félúton átöntöttem a sima kulacsomba a felét, mert abból könnyű inni).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés