Hirdetés

Aktív témák

• wakh

csendes tag

egyik csodaszép őszi reggelen jelentkezett először a probléma,mégpedig a kékhalál.... nem tudok nfs underground2-ni meg többi játék se nagyon megy,directx-t se tudom futtatni mert jelentkezik a prob..... bejöna kék,indithatok újra...foggalmammmnincs hogy mi lehet,már mindent próbáltam úgyhogy lécci segitsetek!!!
    rendszer: ASUS p4p800-e deluxe, intelp4 3ghz, gecube radeon 9600xt 128mb.....
    részeletek a hibaüzenetből: ''ellenőrizze van-e elég hely a lemezen. ha a lállási üzenetben valamelyik illesztőprogram azonositva van,tiltsa le vagy keressen frissitést a gyártónál. próbálja meg a videokártya cseréjét!
    a hardver értékesitőjénél keressen új bios-frissitést. tiltsa le a bios memórikezelési beállitásainál a gyorsitótárazást és az árnyékozást..''

ezekközül mindent megcsináltam,kivéve a videokártya cseréjét és a memóriakezelési beállitásoknál a gyorsitotárazást és az árnyékozást nemvágom hogy holvan v miva :D

jaés a lényeg: ''stop: 0x0000008E (0xC0000005, 0x000001D5, 0xB80BFC08, 0x00000000)''

de sajnos ebből meg nemvágomle meyik illesztőprogram... a videokártyát meg újraraktam 100x,legújabb driver....

NAGYON KÖSZÖNÖM!!!

Aktív témák