Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
Gambit
őstag
Hmmm, úgy látszik, még ezt sem érted meg. Akkor megpróbálom a te szinteden. Igen, beszóltam. Konkrétan lehülyéztelek. Igen, hülyének tartom azt, aki egy pillanatig is komolyan veszi ezt a topiknyitást egy ilyen nyitó hsz. után. Ez így már érthető a számodra is? Mert sajnos egyszerűbben nem megy. Azért a többség megértette, szóval lehet, hogy mégis neked jár a sajnálat.
Persze, toljad!
-
Gambit
őstag
válasz
Mrs. Lovett
üzenetére
Erre szerintem sokkal praktikusabb a külön illatosító. Vagy az illatosított wc-fertőtlenítő.
-
Gambit
őstag
Köszi, hogy ezzel a posttal tanúbizonyságot tettél az intelligenciádról.

Igen, teljesen komolyan gondolom. Mint ahogy szinte éreztem is, ahogy megnőtt az ePenis-em. Azért kicsit sajnállak ám...
dragon: Neked is külön köszi, hogy megtapsoltad. Igaz, hogy rólad mindenki tudja már, hogy sötét vagy, mint az alagút éjjel, de azért jól esik, hogy ezt megerősíted időnként.

-
Gambit
őstag
válasz
Mrs. Lovett
üzenetére
Akkor úgy tűnik, ma már a slozipapír is, olyan, mint a kolbász. Addig jó, amíg nem tudod, hogy készül.

-
Gambit
őstag
Nem biztos, hogy a kép arra utal, hogy gyereket kell bele csomagolni. Lehet, hogy azt akarja sugallani, hogy ezzel törölheted a baba s.ggét is, mert olyan puha. Vagy másképpen olyan puha, mint a baba bőre. Engedd szabadon a fantáziád, mert ezzel a papírral megkapod a szabadság érzését is.

-
Gambit
őstag
Nos, a téma adott.
Örömmel tapasztaltam, hogy még nincs ilyen topic, így én most megnyithatom, és ezzel is hozzátehetek pár millimétert az ePenis-emhez.
Akkor lássuk. Én most morana prémium 3 rétegű papírt használok, mert megérdemlem. De biztos jó a zewa is.
Írjátok le ti is, hogy mit használtok naponta, és én majd kommentelem, hogy milyen király.
Köszi a figyelmet!
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Okos Otthon / Smart Home
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Netfone
- LEGO klub
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi