- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: A DNS cache törlése Windowsban és böngészőben.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Séta Európa egyik legikonikusabb falujában - Hallstatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Balcsis tali 2026
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Milán
aktív tag
Húúú na akkor mindenkinek, aki azt gondolja, nem ismerem a French presst.
A hozzászólásomban igyekeztem kihasználni az op által tett kétértelmű megjegyzést, ami egyaránt vonatkozhat a nőre mint kávéfőző és a French pressre, Amit a kezében tart azáltal, hogy egy olyan jellemzőt vettem, ami egyaránt vonatkozhat hajszínre és az eszköz színére, majd megjegyeztem a mai túlérzékeny társadalmat gúnyolandó, hogy a nőre úgy sem érthettem, mert az nem vicces.
Gáz, hogy ezt így le kell írni
-
Pajac
csendes tag
Én is french presst használok, de sajnos néni nem járt hozzá, szóval kicsit átverve éreztem magam.

Nem tudom, ez a kávéfőző french press-szel főzte-e a kávét.
-
hcl
titán
Kicsit durvább őrlemény kell, mint amire gondolna az ember. Én ezért tértem át a szemes kávéra és vettem egy darálót. Sokkal jobb a végeredmény.
Sajnos kiegészítő fenntartása tényleg sok lehet és ott is lehet híg a végeredmény, csak ott nem segít, ha másképp darálod!
Igen, otthon darálóssal amúgy ez pont megvan, de nagyon híg. Mondjuk télen fázás ellen jó, hosszabb vízzel főzöd. Ismerek embereket, akik a sokkal sűrűbb kávét szeretik.
A kiegészítő meg, hát igen, mégis nagyon keresett

-
nikilauda
senior tag
-
KaitouP
nagyúr
Ahogy a többiek is írták, french press lesz az, sok helyen, többek között IKEA-ban is kapni.
Nekünk is van a dzsezva, kotyogós, meg egy Szarvasi CM 4677E-GS mellett. Szerintem nem a legjobb kávéfőzésre, inkább teázáshoz ajánlanám, persze egyéni preferencia kérdése.
A Múzeumok Éjszakája során az Elektrotechnikai Múzeumban voltunk az asszonnyal "Fő a kávé" kiállításán, képviseltette magát a Szarvasi is, és nagyon elgondolkoztam egy SZV-612-esen. Ott mutogatták az új színvariánsú gépet is, ami rózsaszín lett, perverz módon tetszik pasiként.
-
Geri Bátyó
addikt
Kicsit durvább őrlemény kell, mint amire gondolna az ember. Én ezért tértem át a szemes kávéra és vettem egy darálót. Sokkal jobb a végeredmény.
Sajnos kiegészítő fenntartása tényleg sok lehet és ott is lehet híg a végeredmény, csak ott nem segít, ha másképp darálod!
-
Hieronymus
veterán
-
hcl
titán
Én is french presst használok, de sajnos néni nem járt hozzá, szóval kicsit átverve éreztem magam.
Szintén. Kicsit híg a végeredmény, de a legegyszerűbb kávéfőzés.
A képen a kiegészítőt nehéz beszerezni...
Meg elég drága a fenntartása is. -
Geri Bátyó
addikt
-
Big_Boss
senior tag
-
V.Milán
aktív tag
-
gabyka
senior tag
-
V.Milán
aktív tag
Mekkora kört takar az "ehhez hasonló"? Vörös is jó lehet? (
)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CNC topik
- Honor 600 Pro - 苹果
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bittorrent topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 10
- Jött egy rakéta, mi leszállt közénk
- Steam topic
- Zuhannak a PC-s eladások, csak az Apple tapsolhat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG 27MK600M-B IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 5ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- Több darab MacBook Pro 16" M1 16 GB RAM/512 GB SSD - 27% Áfás
- Logitech PRO X Superlight 2 SE (910-007556)

👮🏾👮🏾
Nekünk is van a dzsezva, kotyogós, meg egy Szarvasi CM 4677E-GS mellett. Szerintem nem a legjobb kávéfőzésre, inkább teázáshoz ajánlanám, persze egyéni preferencia kérdése.