Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sziku69: Szólánc.
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
 - bambano: A sor végén
 - eBay-es kütyük kis pénzért

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Zotya58
friss újonc
válasz

danbenzin

üzenetére
						Egyetlen szervízt találtam Szigethalmon. A többi, akit próbáltam Budapesten, azok nem vállalták, mondván nem tudnak alkatrészt beszerezni Catler gépekhez. Mondjuk tőlünk nincs messze Szigetszentmiklós, de nem igazán sikerült elsőre, vagy akár másodikra meggyógyítani a masinát.
Most utoljára harmadszorra lett meg a hiba. (Fi relét levágta hosszabb melegedés után) Valami relé pusztult meg, de - elmondás alapján - magával rántotta az elektronikát is, ami nem javítható, csak csere lehetséges, de "kávét főzni tökéletesen lehet, csak a gőz nem fog működni". Mondtam, jó, akkor maradjon így, de hát káfét főzni sem lehet, mert csordogál folyamatosan a víz a szűrőbe bekapcsolás után.
Szóval elengedtük. Helyesebben a főnököm (feleség) mondta, hogy CSERE!!!
Merek én ellenkezni? :-) - 

Zotya58
friss újonc
Sziasztok!
Új kávéfőző vásárlás előtt állok.
Jelenleg egy Graef cm 900 őrlő és egy Catler ES 8011 páros működik. A Catler cseréje a nehézkes szervízelés miatt vált szükségessé.
Feladat: Első sorban espresso készítése viszonylag kevés macerával, de elfogadható minőségben. Tizedgrammos mérlegeléssel nem akarok foglalkozni, de a hőmérsékletet, nyomást lehessen állítani.
Daráló marad.
A rajtvonalon az alábbi gépek vannak (ABC sorrendben):
AVX Dual pro
AVX Hero X
Lelit Anna PL41TEM
Lelit Victoria PL91T
Rancilio Silvia V6
VAn PID-es és nem PID-es, és árban is jelentős a különbség. Megmondom őszintén, hogy az AVX-től kicsit félek. Ár és szolgáltatás arányban verhetetlen, de mennyire stabilan megbízható. Ráadásul (lehet kicsit sznob vagyok?) ha cipőt a cipőboltból, akkor kávégépet inkább az Olaszoktól :-)
Melyiket ajánlanátok, és miért. Fontos az is, hogy stabil szervízháttér és alkatrészellátás legyen. 67 évesen már nem tervezem lecserélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
 - Battlefield 6
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - BestBuy topik
 - Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
 - Vigneau interaktív lokálblogja
 - ZIDOO médialejátszók
 - További aktív témák...

- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
 - DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
 - DJI Avata drón - vadonatúj, bontatlan
 - DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
 - DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS

- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
 - Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
 - Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
 - Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mr.Csizmás