Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Mindenhol azt olvastam, láttam review-kban, hogy a K4 presszóra jobb, mint a K6. Utóbbi akkor jobb, ha mindenféle más kávét is csinál az ember (V60). Persze nem derült ki, hogy a kolléga mit akar inni.
Nekem csak presszó kellett, ezért lett a K4. Hatalmas ugrás a Graef után, ízben is és pangó kávé alapján is. Lehet, hogy tovább tart ledarálni, de hamarabb ledarálom a babot és "leecsetelem" a K4 alját, mint ameddig püfföltem a Graef-et, hogy adjon ki még 2-3 gramm kávét.
Ebben az árkategóriában mindenképp a K4-et ajánlanám a Graef helyett, kivéve ha valaki valamilyen fizikai okból nem tud tekerni. De ha egyszer begipszelik a karom, akkor is inkább rádugom majd a bit-es csavarbehajtót a K4-re, minthogy visszamenjek a Graef-ra...
És ezzel nem azt mondom, hogy élhetetlen a Graef, de a szememben kétszer olyan jó a K4 azzal együtt is, hogy manuális. -
Mortein
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Elektromos oldalon érdemes beleugrani a DF64 II-be?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Formula-1
- ASUS routerek
- OLED TV topic
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Seiko óra - SKA783P1
- Bontatlan, új 2év GARIS DJI Mini 4 PRO RC FMC - 2 év DJI Care Refresh teljeskörű biztosítással! FULL
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- DJI Mini 4 pro drón tartozékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mr.Csizmás