Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
donat_sz
senior tag
Határozottan nem döntöttem még el!
Mivel a Bambino Plusnál is "beleszaladtam" egy nem tervezett korlátozásba, hogy a világosabb pörkölésű kávék túlontúl savanyúak, hiába próbáltam több praktikát is a javasoltak közül, egyik se hozott érdemi változást. Az utolsónak vélt fejleszthető opció az őrlő, itt már nagyon elkerülném, hogy tovább korlátozzon.
A jelenlegi Graef őrlőm esetén zavaró az őrlési sebessége és bár együtt tudok élni a pangó kávé söprögetéssel, azért a pangó kávé érdemi minimalizálásában látok a munkafolyamat jobbá tételében potenciált.
Amúgy a sötét pörkölésű kávékból azért elégedett vagyok a főzettel. Illetve az is hozzá tartozik, hogy azért reménykedem, hogy egy jobb őrlővel talán a közepes pörkölésű kávék is jobbak, már fogyaszthatóak lehetnek.@ #11590 capafog23
érdekes módon pár napja még október végét írtak itt, mostanra augusztus végére változott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- Fejhallgatós találkozó
- Yettel topik
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mr.Csizmás