Hirdetés
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
Yager01
üzenetére
Beadtam ma a derekam és megvettem a linkelt DeLonghi Dedica Metallics EC785-öt. Az imént próbáltam volna a very first csészét lefőzni, de sajnos erős arcraesés volt.
12g Tokiói Málna-kávét (Frei) öröltem le kb a legkisebb szemcsemérettel a Tchibo-s kézi örlőmön és ezt öntöttem bele az 1 személyes basket-be, majd tamping. Ezután nem csinált kb semmit a gép, miután megnyomtam az 1 (majd utána próbaként a duplás) adagos főzést. Kicsit berregett, majd csönd. Túl sokat rakhattam bele? Nagyon megtampeltem? Gondolom nem tudta átnyomni a kávérétegen a vízet. Innen ugye már nehéz nyerni, mert a kávé már átázott és ezután már csak disznólkodás jön... Próbáltam kivenni valamennyi kávét, majd újra, lazábban tampelni, így sem jött kb semmi, 1-2 cseppet leszámítva. Próbaként megint kivettem valamennyit, viszont szerintem ez meg már sok volt, mert már látszott a szűrő kiemelőfüle a kávérétegből...
Feladtam a szenvedést, holnap próbálom újra, mert már így is fél 6 volt kb, aludni meg valamikor kéne. Gondoltam megiszom azt a kevés lőrét, amit lefőzött. Hát, finoman szólva is kurva szar volt. Eszméletlen keserű volt a kávé.
Feltételezem valami tök basic dolgot keffentettem el.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óra topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magisk
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás