Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
üzenetére
E-vitaminnal együtt igazán jó a felszívódása

Ne bánd túlságosan, ha néha kikapod a vízterítőt, felsőszűrőt (én évente 3-4 alkalommal szoktam, annak ellenére, hogy láttam videón, ahol egy barista napi kétszer is zsíroldózott, ha épp szünet van, de legalább nap végén egyszer), felsőszűrőt és beáztatod zsíroldós vízbe és meg is vagy. Kényelmesebb így, hogy visszafolyik a víztálcára a szutyok, de szétkapni sem ördöngösség.Más. Vettem még a Nagy Lelkesedés idején (úgy 4 éve) egy IMS Single 9.5 grammos szűrőt. Nagy kedvem volt kikísérletezni a tökéletes szimplát. Sokszor próbáltam, de egyszerűen mindig elmaradt a várt eredmény. Ugye itt nem szükséges a szingli tamper, mert más a kialakítása a szűrőnek, szóval jó a sima 58-as. Egy fokozatmentes régi Iberital Challenge őrlőm van (én még használtan vettem 25-ért, nagyon tudom ajánlani, klassz, hogy lehelletfinoman lehet állítgatni az őrlési fonomságot és baráti az ára is) ezzel kísérleteztem. Úgy 40 adag után feladtam. Visszatértem a duplához, de jelenleg koffeinmentessel mixelem 50-50, így a központi idegrendszeri zavart és fejfájást is sikerül nélkülözni, miközben remek kávé készül :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Haditechnika, harcászat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ASUS RTX 5060Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mr.Csizmás