Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5978) Szellem. válasza #41133696 (#5974) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

Kíváncsiságból kipróbáltam, de a mai estig bírtam elviselni.
Nem akarom magam elragadtatni, így megpróbálom a tényeket:

KIS: Feltelepült egyből. A program gépindításkor egyből indul. Az antispam modulja továbbra sem működik az Outlook 2016-ban. Ha megnyitok valamit a 2 Terrás merevlemezen, egy örökkévalóság mire megnyitja. A fájlműveletek nagyon lassúak. Sokat gondolkozik a gép, mire történik valami. A webezést fogja észrevehetően!!! Ami kidurrantotta nálam a b@zdmeget: Ma este akartam játszani az infinity warfarrel. Minden egyes indításkor nem fullscreenben, hanem windowed módban indul, ami idegesít és többször kifagy a játék, vagy be sem töltődik normálisan.
Leszedtem és láss csodát, minden frankón működik!

KAV: A fenitek esetében a fájlműveletek nagyn trógerek itt is. Ugyan úgy reagálnak a gépek, mint a KIS az asztali pC-n. Ami még idegesítőbb, hogy nem frissít a KAV. Van amikor 8-10 óra is eltelik, közben meg feldobja az ikont, hogy az adatbázisok nem naprakészek! Ez is letörlődött.

Ami a legdurvább, hogy ez a szar Secure Connection automatikusan települ és minden gépindításkor 3-4 alkalommal feldob egy buzi agitáló üzenetet angolul! Egy szar bloatware lett az is.

Nálam, a Kaspersky leírta magát. Ezek a hibák, meg ez az agitáló üzenet végérvényesen ledobta a biztosítékot. Semmivel nem különb, mint egy adware program.

Szóval én nem javaslom senkinek!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.