Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5971) Szellem. válasza #41133696 (#5970) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

A helyzet az, hogy az oroszok továbbra sem képesek normálisan optimalizálni a terméküket és mivel maga a termék, elég sok saját illesztőprogramot használ (klim.sys, klif.sys, stb.) ezek igen csak beleszólnak a gép működésébe! Ezért van az, hogy x azt írja az ő gépén semmi baj, y esetében meg szopatja a usert. Ahogy írtam a Lenovo Yoga eszközömön, ami nem gyenge megöli a Kaspersky az érintőkijelzőt, ergo vagy használhatatlan, vagy nem jól működik. Beküldtem az érintőkijelző driverét, logfájlokat, stb., és semmire sem tudtak jutni. No comment!
A jelenlegi problémákat egy már korábban leírtam, hogy a CU-val ami lejött a Windows 10-re komoly gondok akadtak, amik igen idegesítőek. Évek óta ez a helyzet velük. Nem képesek egy normális terméket piacra dobni. Egyik AV termék sem hiba nélkül való, de a Kaspersky magasan vezeti a prímet! Most már a 2018-as termékek kiadása következik, de már nekiláttak a 2019-es termékek béta tesztjének. Nem normális ez, és tulajdonképpen semmi újat nem tudtak felmutatni.
Le kéne ülniük és inkább újra kéne gondolni magát a terméket. Azt meg továbbra sem tudom elfogadni, hogy ennyire beleszól a letöltési sebességbe, mint a fenti példák mutatják.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.