Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végtelen határok sorozat is jó volt szerintem, az is TV3-on volt ha jól rémlik. Black mirror előd, csak több rész volt egy évadban.
-
Emlékszem, imádtam a TV3-mat. Rém rendest néztem minden vizsga előtt este, nem stresszeltem legalább.
Voyager-ben akkor még nem értettem, miért női kapitány van. Annyira nem volt rossz, na meg 7/9-ed volt a lényeg.
Balltestar galacticát nem néztem végig, nagyon idegesített, hogy a fickó fejében élt a nő programja/hologramja vagy mi is volt pontosan.
Valamikor réges régen volt még a Super Channel is, pedig akkor még erősen rendszerváltás előtt voltunk. Na azt hogy kalózkodták le, meg az MTV-t? Power kapitány kalandjai - dimenziókapu, energiapáncél, robotok... de sajnáltam hogy elkaszálták azt a sorozatot. Digitalizáláááás. Yesss. Szépen előre jelezte ami jött.Mostanában a Knight Ridert néztem újra. Itt-ott kicsit eljárt felette az idő, de nagyon szépen meg volt csinálva a korához képest. Még a sztorik is jók. Tényleg szép kaszkadőr jelenetek, ugratások, effektek is jók. Egy-két helyen furán van vágva, vizes az út vs porszáraz, talán 1. évad
Régen ezek nem tűntek fel. Karr felrobban, aztán mégis egyben kis kontakt hibával bukkan elő az óceánból... KITT se mindig állt a helyzet magaslatán, merénylőket valamikor messziről kiszúrja, valamikor meg nem.
Anno abba nem is gondoltunk bele, honnan lát mindent a kamera, hogy szerez adatokat, hogyan vezet(ne). Meg a sok villogó bizbasz amivel Bonnie javítgatta, mi a fészkes fenét csinál? Jó csaj volt.Szülőknél van még tv előfizu, de mindig meglepődök mennyire sok reklám van, és mennyire nincs semmi értelmes műsor. M1 híradót meg szoktam nézni, képben legyek
Durva. Az a baj, hogy hiába nem nézem egyik köztévét se, ugyanúgy fizetem. Ez nem kalózkodás a részükről? Ki a nagyobb kalóz? Én, aki letöltötte a Wreckfestet, vagy akik a híradóra költik a pénzem?
Discovery is elkutyult már, szerencsére Edd China folytatta a YouTube-on. -
Csak úgy eszembe jutott. Ott volt a jó kis mp3pro.ini.hu... Náluk pont nem volt alami jó a zene minősége, de azért használhatónak tűnt akkoriban a kis mini pc-s hangfalakkal.
Tetszett ez a minimal design, le van mentve.
Már úgy is rég elévült, basszus több, mint 20 év eltelt.
-
YT zenei minősége kritikán aluli. Rengeteg zene nincs is fent. Bár belegondolva nincs is olyan újabb zene, ami érdekelne. Tele van minden ai generált híg **sal.
A régiek amiket szeretek megvannak mind flac/mp3 formátumban, offline több mentéssel.
Én nem is értem ezt az új generációt, Spotify prémium meg minden előfizetve, és ugyanúgy az igénytelen retket hallgatják. De sok helyen nincs is térerő, tehát cseszhetik.
Jó filmek évek óta alig vannak, tényleg inkább a régebbiek közül válogatok. Klasszikus Robert Redford, Clint Eastwood stb. Amíg megy a legismertebb szoftverbót, meg a tartalék oldalak, addig nem nagyon fogok előfizetni semmire. Járt Netflix a tv-hez, nem tetszett, hogy nem találom meg amit keresek. Trónok harca is egyiken fent van, másikon nincs, Alapítvány is egyben letöltve, aztán kész, megnézve, törölve.
Különösen utálatos, ha egyik évad egyik szolgáltatónál van, másik évad meg már másiknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Voyager-ben akkor még nem értettem, miért női kapitány van. Annyira nem volt rossz, na meg 7/9-ed volt a lényeg.
Durva. Az a baj, hogy hiába nem nézem egyik köztévét se, ugyanúgy fizetem. Ez nem kalózkodás a részükről? Ki a nagyobb kalóz? Én, aki letöltötte a Wreckfestet, vagy akik a híradóra költik a pénzem?