Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Victoryus

addikt

LOGOUT blog

Végtelen határok sorozat is jó volt szerintem, az is TV3-on volt ha jól rémlik. Black mirror előd, csak több rész volt egy évadban.

• Victoryus

addikt

LOGOUT blog

válasz csibe1 #56 üzenetére

Emlékszem, imádtam a TV3-mat. Rém rendest néztem minden vizsga előtt este, nem stresszeltem legalább. :D Voyager-ben akkor még nem értettem, miért női kapitány van. Annyira nem volt rossz, na meg 7/9-ed volt a lényeg.
    Balltestar galacticát nem néztem végig, nagyon idegesített, hogy a fickó fejében élt a nő programja/hologramja vagy mi is volt pontosan.
    Valamikor réges régen volt még a Super Channel is, pedig akkor még erősen rendszerváltás előtt voltunk. Na azt hogy kalózkodták le, meg az MTV-t? Power kapitány kalandjai - dimenziókapu, energiapáncél, robotok... de sajnáltam hogy elkaszálták azt a sorozatot. Digitalizáláááás. Yesss. Szépen előre jelezte ami jött.

Mostanában a Knight Ridert néztem újra. Itt-ott kicsit eljárt felette az idő, de nagyon szépen meg volt csinálva a korához képest. Még a sztorik is jók. Tényleg szép kaszkadőr jelenetek, ugratások, effektek is jók. Egy-két helyen furán van vágva, vizes az út vs porszáraz, talán 1. évad :D Régen ezek nem tűntek fel. Karr felrobban, aztán mégis egyben kis kontakt hibával bukkan elő az óceánból... KITT se mindig állt a helyzet magaslatán, merénylőket valamikor messziről kiszúrja, valamikor meg nem.
    Anno abba nem is gondoltunk bele, honnan lát mindent a kamera, hogy szerez adatokat, hogyan vezet(ne). Meg a sok villogó bizbasz amivel Bonnie javítgatta, mi a fészkes fenét csinál? Jó csaj volt.

Szülőknél van még tv előfizu, de mindig meglepődök mennyire sok reklám van, és mennyire nincs semmi értelmes műsor. M1 híradót meg szoktam nézni, képben legyek :) Durva. Az a baj, hogy hiába nem nézem egyik köztévét se, ugyanúgy fizetem. Ez nem kalózkodás a részükről? Ki a nagyobb kalóz? Én, aki letöltötte a Wreckfestet, vagy akik a híradóra költik a pénzem?
    Discovery is elkutyult már, szerencsére Edd China folytatta a YouTube-on.

• Victoryus

addikt

LOGOUT blog

Csak úgy eszembe jutott. Ott volt a jó kis mp3pro.ini.hu... Náluk pont nem volt alami jó a zene minősége, de azért használhatónak tűnt akkoriban a kis mini pc-s hangfalakkal.
    Tetszett ez a minimal design, le van mentve. :) Már úgy is rég elévült, basszus több, mint 20 év eltelt.

• Victoryus

addikt

LOGOUT blog

YT zenei minősége kritikán aluli. Rengeteg zene nincs is fent. Bár belegondolva nincs is olyan újabb zene, ami érdekelne. Tele van minden ai generált híg **sal.
    A régiek amiket szeretek megvannak mind flac/mp3 formátumban, offline több mentéssel.
    Én nem is értem ezt az új generációt, Spotify prémium meg minden előfizetve, és ugyanúgy az igénytelen retket hallgatják. De sok helyen nincs is térerő, tehát cseszhetik.
    Jó filmek évek óta alig vannak, tényleg inkább a régebbiek közül válogatok. Klasszikus Robert Redford, Clint Eastwood stb. Amíg megy a legismertebb szoftverbót, meg a tartalék oldalak, addig nem nagyon fogok előfizetni semmire. Járt Netflix a tv-hez, nem tetszett, hogy nem találom meg amit keresek. Trónok harca is egyiken fent van, másikon nincs, Alapítvány is egyben letöltve, aztán kész, megnézve, törölve.
    Különösen utálatos, ha egyik évad egyik szolgáltatónál van, másik évad meg már másiknál.

Új hozzászólás Aktív témák