Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PSti
tag
Sajnos nagyon igaz. Zene téren még hagyján, mert ugyan nem tökéletes minőségben, de youtubeon pl. "ingyen" meghallgathatsz rakás zeneszámot, de a film ipart elrontotta a mohóság.
Ha lenne 1 hely, ahol az összes film fent lenne, és nem törölnének, és minden szinkronnal, felirattal, reklám nélkül X pénzért, akkor sok előfizető lenne, de az elaprózódás, meg a fent említett indokok miatt csak nem sikerült. Közben pedig állandóan díjat emelnek, filmeket, sorozatokat törölnek, stb.
Mondjuk nálam a filmes kérdés megoldódott, de más indokból, egyszerűen leszoktam róluk. Nem vagyok kíváncsi a divatos propaganda témákra:
- Erős nők kalandjai
- ABC emberek nehéz élete
- Gonosz rasszista fehérek
- Amerika elmegy más országba "megmenteni"
- 8246. szuperhősös film
- Gonosz nácik és ide kapcsolódik a...
- Zsidó haláltábor 487354-ik felvonás, mert őket mindenki bántja
- Filmek 15789. folytatása
- Régi filmek 9345. feldolgozásA többit fel se sorolom. Nincs szinte már új film. Kb. meg kell nézni 1000 filmet, hogy láss egy új ötletet, az meg túl sok idő. De olyan ügyvédes sorozatot is láttam egy darabig, ahol amint előkerült a való életben Trump, kb. minden részben arról dumáltak, hogy majd jól beperelik a disznót. Nem is szerepelt a fickó a sorozatban, de hát a propaganda kellett.
Ilyenekre én nem vagyok kíváncsi, szórakozni akarok, nem agyat mosni.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GTA VI
- Mesterséges intelligencia topik
- EAFC 26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő