Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
engineer55
üzenetére
A 4m éves stock az évenként jár, s garantáltan? vesting sincs rá?
A stack jó, a 3 és fél év meg elég lehet senioritáshoz, ha valaki nem hereverézett, s nem is csak munkaidőben foglalkozott ezzel. Korod miatt engem inkább csak az érdekelne, h ezt egyetem/képzés mellett szerezted e (mert akkor viszont szvsz ez a 3.5 év kb garantáltan nem lenne elég hozzánk seniornak) vagy már ezidő elött végeztél tanulmányaiddal?
Egyébként milyen a home office setup a cégednél? -
Pfiucska
aktív tag
válasz
engineer55
üzenetére
Hajra! -
kexksz
addikt
válasz
engineer55
üzenetére
Szerintem ez nem rossz csomag, nalunk kb ugyanennyi az eves juttatas hasonlo pozikra hasonlo tapasztalattal, csak tobb az alapfizu es nincs stock.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
engineer55
üzenetére
Persze, csinaljad. Csak az elovezetesnek volt egy kicsit rossz szajize. Hiszen ugy hoztad elo, mintha ez egy olyan ajanlat lenne, aminel biztos kaphatnal sokkal jobb ajanlatokat is. Joparan vannak, akik 20+ ev tapasztalattal is ezen a kornyeken vannak es nem a herevere tapasztalatrol beszelek. Nekem a velemenyem az, hogy ez egy nagyon jo ajanlat, amihez hasonlot alkalmazottkent mashol nem nagyon fogsz kapni. De azert hatha. Illetve fontos lehet, hogy mi lenne az a speci skill, amit emlitesz. Pusztan azok amiket felsoroltal, semmi kulonlegeset nem tartalmaznak. A helyedben en nem gondolkodnek ezen az ajanlaton. De ha megis azt erzed, hogy tudsz jobbat, akkor hajra! Ez a tanacs mindenkire all.
-
törölt tag
válasz
engineer55
üzenetére
Elég jó ez a 27 milliós éves csomag 3.5 év tapival, gratu!
Ha egyszer stacket váltók akkor Go lesz vagy Ruby
-
válasz
engineer55
üzenetére
Te is tudod, hogy ez biza bivaly csomag a körülményekhez képest, csak jól esett beírni gondolom

Egyébként nagy gratula!
-
Xero
nagyúr
válasz
engineer55
üzenetére
Ennyi tapasztalattal egy ilyen stack nagyjabol korrekt csomagnak tunik, foleg ha a stock-ot leosztod. Meg talan par szazat ki lehetne csavarni belole, de nem szamottevoen.
Hasonlora 1.4-et adunk kevesebb tapasztalattal, de stock nelkul. -
tototos
addikt
válasz
engineer55
üzenetére
Ha nem moderálnám magam akkor most csúnyákat írnék. Azért 24 évesen 3,5 év tapasztalattal ez a csomag több mint jó szerintem(bár én autóiparban dolgozom amit nem a kimagasló fizetésekről híres)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- További aktív témák...
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest