Hirdetés
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
andrisbandi #110 üzenetére
- Az X-en meg lehet nézni mi sül ki ebből. Óriási agymosás, hazudozás, - győzelemmel a legtöbb kattintásúnak.
És gondolom még tapsikolnak is hozzá, hogy "hurrá, győzött az igazság, lenyomtuk "őket" ".
-
nubreed
veterán
Ahelyett, hogy az általános tudásukat bővítenék az internet által kapott szabadsággal.
Ezen én is gondolkoztam már, rengeteg tudás anyag, tutorial érhető el a neten, akár ingyen is, teljes kurzusok, bármilyen témában, mindenki minden témakörben meg tudná találni a neki kellő tudás anyagot, de ehhez képest egyre hülyébbnek tűnik úgy en bloc a társadalom világszerte. -
nubreed
veterán
Hát nem tudom. Trump se mai gyerek már, lassan ő lesz abban a korban ahol Biden is van most. Bármikor beüthet a demencia nála is. Nem hiszem, hogy több ciklust kibír még. Szerintem az van, hogy most tolja ezerrel ami a csövön kifér. Ő így akar "emlékezetes" maradni az utókor számára, legyen az bármekkora böszmeség is.
-
nubreed
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
it Az irányelvek kapcsán 180 fokos fordulatot vett Mark Zuckerberg és a Meta, az igazgatótanácsba pedig Donald Trump egyik barátját is felvették.
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 7540U 32GB 512GB NVMe magyar bill ujjlolv gar
- Steam Deck 512GB karcmentes, 100% akku, dobozában! Mint az új!
- Kingston renegade 1TB bontatlan
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB magyarított vbill IR kam gar
- 2db Ubiquiti UniFi U-POE++ (EU) PoE injektor Bontatlan
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest