Hirdetés

2023. június 7., szerda

Gyorskeresés

(#1) S_x96x_S

S_x96x_S
őstag

Emulátorozásra a ZEN4 a legoptimálisabb ..

1.)
annó az AMD a Dolphin Emulátorral is szemléltette a ZEN4 IPC-t.
https://twitter.com/Dolphin_Emu/status/1564437714623090689

2.) És amúgy is az AVX-512 -t szeretik az emulátorok .. és a ZEN4 támogatja ..

és már annó megjósolták ..
"AVX-512 could make Valve's next generation Steam Deck an excellent emulation machine"
https://overclock3d.net/news/software/rpcs3_developer_explains_why_avx-512_is_important_for_ps3_emulation_and_more/1

(#2) Pikari

Pikari
senior tag

Az újabb verziói bugosak mint állat. a 2016-os 32 bites build még futott mindenen, és jól működött. Aztán ahogy áttértek 64 bitre, úgy működik egyre kevésbé a cucc. A linuxos és windowsos verzió phenom2 procival állóra fagy pár frame után. A xeonos gépemen csak a windowsos 64 bites változat működik. Mintha nem nagyon tesztelnék a releaseket, csak ész nélkül tolják bele a patcheket, fordítják és töltik fel a binárisokat, miközben még bétának se lehet nevezni azt, amit kiadnak.

2013 nyara -> ettől az időponttól kezdve kizárólag privát üzenetben tudsz elérni, a fórumot nem olvasom/írom, mert ÉLETEM van.

(#3) Felesbandi válasza Pikari (#2) üzenetére

Felesbandi
aktív tag

Nem vagyok nagy emulator huszar, de ha manapsag valamilyen procira optimalizalnom kene, az nem a phenom 2 lenne.

(#4) Pikari válasza Felesbandi (#3) üzenetére

Pikari
senior tag

Nem is arra gondoltam, hogy arra optimizálják, hanem arra, hogy ne szálljon el segfaulttal pár másodperc után.

2013 nyara -> ettől az időponttól kezdve kizárólag privát üzenetben tudsz elérni, a fórumot nem olvasom/írom, mert ÉLETEM van.

(#5) GodGamer5

GodGamer5
addikt

Pont tegnap próbáltam telón meg pc-n is a Resi 4-et dolphin-al. Fullosan vitte mindkettő.

Ha egy újszerű, erős és ténylegesen bányászmentes videókártyára vágysz, látogass el az adatlapomra!

(#6) cinemazealot

cinemazealot
addikt

:Y Oké, valaki világosítson fel, mert nem vagyok képben a témában, de most felcsillant a szemem. Van egy Wii-m jó néhány játékkal, amik egészen új élményt jelentenének, ha natív 1080p felbontásban tudnám őket játszani. Jól értem, hogy ez az emulátor erre is alkalmas, ha a PC DVD olvasójába bedugom az eredeti Wii játék lemezét?

Ha igen, mi a helyzet a kontrollerekkel? Némelyik játékhoz akár 4-et is lehetne használni, de ezek hogyan kapcsolódnak a PC-hez? Bluetooth-on?

Szerk: hm... rágugliztam és úgy tűnik, eddig egy kő alatt éltem, mert most látom ezt először. Qrvajó! :D A második kérdésem viszont továbbra is áll, de lehet, hogy arra is mindjárt találok választ:

Mi a helyzet a kábeles kontrollerekkel, pl. táncszőnyegekkel?

[ Szerkesztve ]

(#7) Pikari válasza cinemazealot (#6) üzenetére

Pikari
senior tag

Nekem az usb-s gamepadem se akar normálisan működni vele, úgyhogy semmi jóra ne számíts.

(#8) Low Noise

Low Noise
senior tag

Ha steamen, egybe gyúrva emulátorral lehetne venni Nintendo jàtékot akkor az érdekelne.

[ Szerkesztve ]

(#9) cinemazealot válasza Low Noise (#8) üzenetére

cinemazealot
addikt

Ne viccelj már, a Steamen még a Nintendo meg a konzoljai nevét sem merik leírni, nemhogy a játékait forgalmaznák. :D

(#10) dabadab válasza cinemazealot (#6) üzenetére

dabadab
titán

Nem értem a kontrolleres kérdést: a drótnélküli PC-s Xbox360 vevő is kezel négy kontrollert, USB-sből meg annyit dugsz be, amennyit nem szégyellsz.

DRM is theft

(#11) tibaimp

tibaimp
veterán

Annó csak GameCube-ra jött ki a Star Wars Rogue Squadron II: Rogue Leader. Nagyon mérges voltam, de most nem bánnám, ha meg tudnám venni PC-re itt a Steam-en!

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#12) sinus1

sinus1
csendes tag

Én régóta használom, az egyik legstabilabb és legjobb emulátor amivel dolgom volt. Linux alatt simán használtam a meglévő Wii irányítóm, a GC-s controllert (meg ugye a Classic-ot) pedig xbox controller helyettesítette prímán. Mind a Gamecube-os mind a Wii-s játékok nagyon szépek HD-sítve (természetesen csak ott ahol eleve jó volt a dizájn, az olcsó shovelware HD-ben is vacak).

(#13) xsjado93 válasza cinemazealot (#6) üzenetére

xsjado93
aktív tag

Elvileg működik USB-n (gondolom átalakítóval is megy), csak a mappinget külön meg kell csinálni hozzá.

Your life is a lie.

(#14) nessh válasza cinemazealot (#6) üzenetére

nessh
tag

Az eredeti wii controllerek és a balance board biztos megy, ezeket anno teszteltem. Én rendeltem vmi usb-s infrás cuccot hozzá, így hibátlanul működtek a controllerek.

Ilyesmi volt az infra neve:
MAYFLASH Wireless Sensor Dolphinbar

[ Szerkesztve ]

(#15) fatpingvin

fatpingvin
senior tag

kicsit viccesnek tartom ezt a "kijön rá" megfogalmazást... elvégre kb egy Arch linux alap az egész, az AUR-ban meg emlékeim szerint régóta ott van a dolphin.

GNGB lesz?

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

(#16) cinemazealot válasza nessh (#14) üzenetére

cinemazealot
addikt

A sensor bar aggaszt a legkevésbé, annak csak tápfesz kell, oszt jóccakát. Azt amúgy is függetleníteni akarom a Wii-től.

Mindenkinek köszi a kontrolleres visszajelzéseket. :R

(#17) ceia válasza tibaimp (#11) üzenetére

ceia
őstag

Az emulátort és a játékot is letöltheted a netről ingyenesen. Vagy úgy nem jó? ;) Most néztem meg, a játék 1,2 GB.

[ Szerkesztve ]

it's more fun to compute

(#18) Komplikato

Komplikato
veterán

Xenoblade Chronicles első része emulátoron tetszőlegesen nagy felbontásban, élsimítással és HD textúra packkal (!) elég jól néz ki. :R

"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)

(#19) Busterftw válasza fatpingvin (#15) üzenetére

Busterftw
veterán

Nem vicces, csak nem felreerted.
A Steam-re "jon ki" az emulator, az meg nem linux, hanem Valve proprietary cucc.

Kevered a SteamDeck-es SteamOS-sel, ami (3.0-tol) Arch.

Ez hasonlo hir, mint peldaul: "XYZ Game" jovo honapban erkezik Steamre es Xboxra.
Tehat a platform/aruhazrol van szo, nem a SteamOS-rol.

(#20) oriic válasza fatpingvin (#15) üzenetére

oriic
HÁZIGAZDA

Steam aruhazrol van szó.

Szerk: slowpoke...

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#21) fatpingvin válasza Busterftw (#19) üzenetére

fatpingvin
senior tag

jaaaaaaa.

oké, megkövetlek. tényleg féleértettem.

mondjuk ezt meg akkor nem egészen értem, ebben mi volt a nagy dobás? hogy újracsomagolják?

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

(#22) Busterftw válasza fatpingvin (#21) üzenetére

Busterftw
veterán

Szerintem inkabb itt az a hir, hogy hivatalosan beall moge a Steam, amolyan vegyetek SteamDecket es jatszatok szurkezonaban mas konzoljatekkal :D

(#23) fatpingvin válasza Busterftw (#22) üzenetére

fatpingvin
senior tag

világos :)

fair enough, támogatandó gyakorlat szvsz.

(#24) tibaimp válasza ceia (#17) üzenetére

tibaimp
veterán

Köszi :R . És honnan lehet letölteni?

[ Szerkesztve ]

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#25) ceia válasza tibaimp (#24) üzenetére

ceia
őstag

Sok helyről, ha beírod gugliba, hogy Star Wars Rogue Squadron II rom akkor a második találat jónak tűnik. (romsgames)
Ez pedig az emulátor: Dolphin

it's more fun to compute

(#26) tibaimp válasza ceia (#25) üzenetére

tibaimp
veterán

Köszi ismét :R .
Érdekes, hogy ilyen SW játékot csak így ingyen le lehet tölteni, és nem számít warez-nek.

(#27) xsjado93 válasza tibaimp (#26) üzenetére

xsjado93
aktív tag

Az emuláció az egyfajta konzervatív szürkezóna.

Your life is a lie.

(#28) dabadab válasza tibaimp (#26) üzenetére

dabadab
titán

Dehogynem warez, csak éppen pont senkit sem érdekel az üldözése.

[ Szerkesztve ]

DRM is theft

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.