Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
> Kellemetlen, hogy megint a fórumtársaknak kell kijavítaniuk...
Érdemesebb erre úgy nézni,
mint közös tanulás ;----
És ha megnézed, a hír végigfutott a teljes szakmai neten.
lásd a TomsHW :
"AMD swoops in to help as John Carmack slams Nvidia's $4,000 DGX Spark, says it doesn't hit performance claims, overheats, and maxes out at 100W power draw — developer forums inundated with crashing and shutdown reports"
https://www.tomshardware.com/tech-industry/semiconductors/users-question-dgx-spark-performance- Similarly, independent testing by ServeTheHome found ....
- AMD's Anush Elangovan reakciója ...
- és a meglévő hűtési probléma is valós:
" But the growing number of users citing reboot issues and apparent power ceilings suggests Nvidia’s tight thermal and power envelope within a 150mm chassis may be starting to bite, especially when most users would have been more than happy for the Spark to ship in a larger footprint if that meant better performance and sufficient cooling." -
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Miért kerülted meg a kérdést, amit feltettem neked?
#14 b. : Tökéletesen leírtad. És pont ez a baja Carmack, meg valószínűleg ez lesz a baja sokaknak még. A White Papert kell böngészni ahhoz, hogy hol mit tud a hardver, és nem lehet elhinni azt, amit az NVIDIA odaírt a termékoldalra, mert azokat a számokat csak az esetek pár százalékában kapod meg. Pedig igazából egyszerű lenne a dolog. Elég lenne azt a teljesítményadatot közölni, amit a gyakorlatban, a munkafolyamatok nagy többségében tud a hardver, és akkor nem lenne csalódott Carmack sem. És az, hogy ez Carmackkel történt eléggé bizonyítja, hogy ez nem jó módszer, mert a világ egyik legjobb programozója is belefut ebbe a késbe. Aztán az X-en kérdezi, hogy miért tudja csak a felét annak, amit az NVIDIA ráírt.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Neked felesleges hír, mert nem akarsz ilyet venni, de aki akar az talán tudni akarja, hogy a marketingszámoknak a felét tudja. Erre reflektált Carmack is, hogy benézte, azt hitte, hogy a specifikációban leírtak nem marketingszámok. [link]
Ki a túrót érdekel egy IT újságnál Taylor Swift? Még az NV-vel is igen sportszerű voltam, mert leírtam, hogy lehet valami más gond is a háttérben. Nyilván most már kiderült, hogy a gond az, hogy a hivatalosan megadott számok a valóságot nem tükrözik a gyakorlatban. Ez sokkal rosszabb amúgy, mint amit én feltételeztem, hogy valami szoftveres gebasz van, mert így a gyártók tudják, hogy úgy adják el neked a hardvert, hogy a gyakorlat jó részében a megadott teljesítmény felét fogod csak látni. Ezt fejtsd ki nekem kérlek, hogy ez neked userként miért lesz előnyös?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest