Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bzoley

    veterán

    válasz mephi666 #11303 üzenetére

    A nők már csak ilyenek. Bár néha fordítva is igaz, én is mindig féltem a párom mellett, gyakran megkérdeztem, hogy behajtsam-e a tükröt, hogy elférjünk az úton. Néha jól jött volna. Általában kevés ideig viselem el a "negyveneseket", amint lehet előzök. Kiszámíthatatlanok, veszélyesek, jobb minél messzebb lenni tőlük. Párom a mai napig két kézzel kapaszkodik minden előzéskor :)
    Otthon szintén fa, és kocsi közé parkolok, klasszikus hátrafelé parkolás. A minap inkább beálltam az udvarra, mert vendéget vártunk. Meg is jött a hölgy egy talán Corsával. Megpróbált betolatni az üres helyre, nem sikerült. Megpróbálta újra, ismét nem sikerült, majd a következő előremenetnél lefulladt, és inkább otthagyta félig az úton :)

    A nagy autó vs. kis autó elmélet nem minden esetben igaz. Kicsiben is vannak olyan lehetetlen típusok, amikből kilátni alig lehet hátra, hatalmas holttere van, és nagyban is akad panorámás, ami már szinte magától parkol. Végülis mindegyiket meg lehet szokni. Tanulni viszont olyannal kell, amivel könnyebb, van anélkül is elég gondja a tanulónak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés