Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Legalább tudom mi van benne, és azt teszek bele amit akarok, nem volt olcsó, mégsem zavar. Jó kedvem van tőle. Az első mikor valaki meglátja, ez meg mi?
-
pusszycat
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
-
pusszycat
nagyúr
Van az is nekem. De nekem az már elavult technológia, mert ugye zug, és picit meglököd vagy leesik már hibás szektor. Ugyan ezt érzem a desktop pc -nél olyat sem vennék. Csak laptopot. Az más kérdés, h pont úgy használom, lecsukott fedlap, monitor, bluetooth egér, bill.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
A #4 hsz. strike-force küldtem a linket a Jeyi-hez pont amelyik van nekem. Ez a másik meg gyengus, ilyet nem vennék még egyszer.
-
pusszycat
nagyúr
Ezt vettem elsőnek, csak ehhez világoság kell legyen, h le tud olvasni, a Jeyi-hez nem kell. Ebbe egy 1 TB Kingston NV3, 1TB, PCIe 4.0 NVMe, M.2. került.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Nekem egy HUB-ba van dugva ez a jeyi, ezért az visszafogja, laptopom van Asus vivobook oledes, nincs rajta thunderbolt. De nem is igénylem a nagy sebeséget mert néha felmegy rá egy film és annyi. Csak archiválok rá, nem játék megy róla, pedig ez a wd black pont arra jó.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Igen, érintés érzékeny a kijelző, de nem úgy mint a telefon, csak rá kell tapicskolni.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Igaz, 5 perc alatt összecsaptam az egészet, kicsit fáradt is voltam már.
De a lényeg csak átment. A particiozás mindenki kedve szerint, van 4 TB hdd-m azt pl. többre van elosztva de nem egyformára. Meg van 2 TB hdd, 1 TB hdd, 1 TB adata ssd külső házban eredeti, 1 TB ssd a folyadék kristályos verzió, 2 TB Samsung SSD T7. Mindegyik 70 % üres. Nem tudom minek veszem, legyen.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
strike-force
üzenetére
Itt van pont ezt vettem, mert ez tud a legtöbbet. [link]
Az ssd már ne ott vedd, a wd black -re kaptam 5 év garanciát az emagon vettem és alig melegszik. -
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nekem nagyon tetszik, alig nagyobb mint maga az nvme ssd, erre szokás mondani, h tök cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-book olvasók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING ATX alaplap - doboz, leírás, 6 hónap garancia
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- Gamer PC i5-13400F + RTX 4070 12GB I 16 GB DDR5 I vízhűtés I RGB
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest