Hirdetés

2020. január 18., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-01-11 17:49:51

LOGOUT.hu

1. CSAK az írjon, akit anyagi kár ért, CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
2. Ami kell: üzletfél nickneve, apróhirdetés linkje! Milyen módon és mikor vetted át a terméket? Hogyan és mikor fizetted ki? Mi volt a probléma (nem küldte el, hibás a termék, letiltották, stb.)? Mikor jelezted ezt a másik félnek és mit reagált rá?
3. Ha lehet, a Hardverapró "Jelentés" gombját használd, ide akkor írj, ha azt nem tudod (ha már jelentetted a Hardveraprón, itt nem kell)
4. Válaszunk a hozzászólásodban lesz.
5. Rendőrségi feljelentés menete 👮
6. Más felhasználóról (kitiltásáról) adatvédelmi okokból nem adunk felvilágosítást.
7. Személyes adatok, privát üzenetek közzététele tilos (utóbbit nem látjuk).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23101) noel19590701 válasza zsigo13 (#23100) üzenetére


noel19590701
(újonc)

Ha így lenne akkor vagyok olyan korrekt azt írom le neked bocs elment a pénz kis türelmet kérek és vissza utalom.

(#23112) zsigo13 válasza noel19590701 (#23101) üzenetére


zsigo13
(csendes újonc)

Ma visszautalta az összeget. Remélem soha az életben nem futok vele össze semmilyen formában.

(#23114) alexander23


alexander23
(csendes tag)

Kedves hardveraprós kolléga Gyurkolacko hirdetett xbox 360 hdd kinect két kontroller ill tápot Szentesen. Én Nyíregyházi vagyok felajanlotta hogy lehozza Debrecenbe mondom rendben ott találkozunk. De már az üzlet előtti napon gyanúsan hallgatott nem volt olyan eleven az írása mint előtte két nappal . Vasárnap lett volna a találkozó tehát már 4napja irogattunk telefonszám csere stb. Erre most indulnék fel Debrecenbe és érdekes mód belázasodott az este ill le is vette a a hirdetést. Nem ért kár de bosszantó az ilyen. Ha tenyleg igaz hogy belázasodott akkor miért veszi le azt a hirdetést amit már jegelt nekem??? Nagyon nem korrekt üzletileg ill emberileg. Ha leegt kerüljétek. Most egy videokártyát keres remélem úgy jár ahogy én vele!!!! :C :C :))

(#23115) Szilofon


Szilofon
(tag)

Üdv!
Szeretném jelenteni és kitiltani [minasm3] tagot.Tartozik nekem 47000ft-al.
[link] erről lenne szó,és azért írok ilyen korán mert tudomásomra jutott egy másik HA-s tagtól hogy már idén én vagyok a harmadik személy akivel ezt megcsinálja.
Október 30-án meg egyeztünk itt az oldalon és telefonban is hogy csütörtökön el lesz utalva a 47000ft,ez meg is történt Október 31-én,utána még délután írt hogy a pénzt meg kapta és feladja a csomagot,azóta archiválta a hirdetést,nem ír vissza semmilyen formában (privát üzenet,e-mail,sms),nem veszi fel a telefont.Szóval ezek a jelek már elég ahhoz hogy gyanakodjak,és ekkor írt egy másik fórumtag aki már üzletelt vele,hogy nem én vagyok az első akinek nem akarja vissza adni a pénzt!
Várok pár napot hátha meg gondolja magát,utána megyek a rendőrségre,minden adat meg van róla,még több is mint reméltem.
Arra kérem az adminokat hogy szóljanak neki,hátha jobb belátásra lehet bírni,ne higgye hogy nem jelentem fel,nekem is számít 47000ft,mint ahogy másnak is.

Elnézést hogy hosszúra sikerült a bejegyzés.
Előre is köszönöm a közben járást.

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt!

Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse a Hardverapró rendszerében.

Köszönöm!

[ Módosította: Kalandor ]

Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.(495 pozitív,0 negatív)

(#23116) Szilofon válasza Szilofon (#23115) üzenetére


Szilofon
(tag)

ja igen,azt nem írtam hogy postán maradó MPL csomagban egyezünk meg,ami szombaton már itt lett volna a postán(persze nem volt),hiszen nem írta meg a csomagszámot,mivel nem is adta fel.Gondolta hónap vége és így kihúzza fizetésig .

Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.(495 pozitív,0 negatív)

(#23118) galoslac


galoslac
(csendes tag)

V. Lóbeltünk tartózkodási helye ismertté vált. Körik is lekerültek a sünik oldalarálól, csak néhány maradt magnak.
Aki tudja, hogy jött vagy hozták az megírhatná privátban.

Eladó Bosch IXO nyomatékadapter 1500/db egy-több-sok mint a kínainál

(#23119) Szilofon válasza Szilofon (#23115) üzenetére


Szilofon
(tag)

Üdv!
A pénzt vissza utalta.
Azt már rátok bízom hogy mit fogtok vele csinálni (kitiltani kellene szerintem).Vagy maradjon itt a neve.

Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.(495 pozitív,0 negatív)

(#23120) gabroonak


gabroonak
(újonc)

Üdv!

Nekem dawncomputer felhasználóval van problémám.
Ide írok, mert jelenteni nem tudom a felhasználót.
Hirdetett egy Huawei P10 dual sim-es készüléket. Érdeklődtem a termék iránt, elkértem a telefonszámát, hogy könnyebb legyen a kapcsolattartás. Amit 1. adott számot azon nem értem el. Másnap ő hívott egy 2. számról, mert én is megadtam az enyémet, amikor megemlítette, hogy ellopták a telefonját, azért nem értem el az 1. számon.
Mivel 2010. óta tag és több száz hozzászólása volt, így előre elutaltam a telefon árát.
Mellékeltem is egy képernyőképet számára, hogy elutaltam az összeget. Kaptam is választ, hogy amint megérkezik jelentkezik. Jelentkezett is, hogy megkapta az összeget, amint feladta foxposton jelentkezik, illetve kapok értesítést a foxposttól is. Mindez 2019.10.21.-én történt. 22.-én jegelte a hirdetést is, másik 3 hirdetése még aktív volt.
25.-én és 31.-én is érdeklődtem üzenetben, hogy még mindig nem jelentkezett sem ő, sem a foxpost.
22.-e óta nem lépett be az oldalra. Törölte a Huawei és a másik 3 hirdetést is, úgy hogy 404-es hibát dob a hirdetés linkje, holott más hirdetések, csak törölt feliratott kapnak.
Az 1. telefonszám ki sem cseng, a 2. telefonszámon pedig előfizető nem kapcsolható választ kapok.

Sajnáljuk, ami történt, mi már kitiltottuk őt.

Ha nem rendezi a helyzetet, akkor rendőrségi feljelentést lehet tenni ellene a rendőrségen. Ehhez segítséget itt talál: https://logout.hu/cikk/rendorsegi_feljelentes/teljes.html

Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a hatóságoknak adhatunk ki, az ön számára semmilyen körülmények között sem! Ha megteszi a feljelentést, akkor a hatóságok tudni fogják az ügymenetet, az adatokat ők fogják cégünktől kikérni.

Köszönjük megértését!

[ Módosította: domperke ]

(#23123) sputyi70


sputyi70
(aktív tag)

Sziasztok. Sajnos jelentenem kell Superman
forumtársat. Ez lett volna az üzlet tárgya, én meg balga módon utaltam a pénzt. Nem gondoltam volna, hogy ennyi tagság után mint emberünknél, belefutok egy ilyen üzletbe. Múlt hét közepén vettem meg a fent említett notebook-ot. A kollega azt mondta legkésöbb pénteken feladja. Azóta sincs notebook. Csomagküldő nem tud a csomagról, ő meg ki van kapcsolva. Próbáltam felvenni a kapcsolatot vele Messengeren is, de nem reagál. Megtennétek, hogy felhivjátok a figyelmét rendezze a tartozását.

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt!

Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse a Hardverapró rendszerében.

Köszönöm!

[ Módosította: Kalandor ]

(#23124) RootRulez válasza RootRulez (#22925) üzenetére


RootRulez
(nagyúr)

Újra itt qwert1234 néven és újra nyomja. Bezzeg nekem nem kompenzál. :(

[ Szerkesztve ]

═════════════════════════════════════════

(#23125) sputyi70 válasza sputyi70 (#23123) üzenetére


sputyi70
(aktív tag)

Sikerült elérni, a felét átutalta a másik fele elvileg holnap jön. Ha betartja az igéretét akkor részemről lezárt az ügy. Jelentkezem a fejleményekkel. Köszi.

(#23126) laleh


laleh
(addikt)

Sziasztok!
Sajnálom hogy ezzel kell töltenem az időmet, de mivel anyagi kár ért és igencsak felhúztam magamat amikor 45 ezer forintot ki kellett fizetnem eme kedves ember miatt, így kénytelen vagyok leírni a sztorit.
10.27-én kaptam egy üzenetet a készpénzes Apple vételes hirdetésemre
[ kedves Márton ] fiatalembertől.
Árban megegyeztünk, 28-án bebillegtem a készülékért a kijejölt helyre. A készüléket megnéztem külsőleg nem volt semmi baja néhány karcot leszámítva. Kifizettem majd eljöttem, idáig nem is volt semmi gond még a számláját is elküldte a telónak.
Jött a három napos ünnep.
November 4-én bekerült a készülék bevizsgálásra, ahol kiderült hogy a készülék összes indikátora piros, +az egyik csavar rozsdás.
Írtam az embernek hogy van egy kis gond írja meg a telefonszámát. Megadta, felhívtam.
Sztory 20 percen keresztül ledarálva.
Közöltem vele hogy a készülék akkor még 80 ezer forintos áron megy át garancián ugye ázott nem maradhat én nem adom ehhez a nevemet hogy ezt így eladjam, ezt többször leírtam neki. Márton ekkor azt mondta hogy 40 ezer forinttal beszáll a költségembe. Oké. Naív állatként nem is értem hogy lehetek ekkora marha ennyi év után elhittem neki még meg is köszöntem milyen korrekt, és egyben azt is mondtam neki hogy a 80 ezerből próbálok faragni. Abba maradtunk hogy a szervizes megnézi tüzetesebben majd tájékoztat. Ez meg is történt, meg is írtam neki mi a helyzet árban ekkor 60 ezer forintnál tartottunk, én közben leokéztam hogy mehet a csere, mire közölte (November 7-én) hogy ő ezt próbálja objektíven nézni de sehogy sem tudja. Pl a helyszínen ellenőrizhettem volna az indikátort. Röntgen szemmel biztosan menne is illetve kaptam egy elismerést is hogy ő is szívesen venne telefonokat de neki ez a feszko nem hiányzik. Hát nekem sem!!
Egyik kedves ismerősöm is beszélt vele, mert megkértem rá hogy segítsen nekem, nem tudom milyen beszélgetés folyt le köztük, de arról volt szó hogy Márton felhív.
Márton fel is hívott és mint egy igazi férfi, közölte hogy mostantól email formájába hajlandó beszélni velem, majd lecsapta a telefont.
Leírtam neki a lehetőségeit hogy vagy vissza veszi a készüléket, vagy a felét kifizeti a cserének, vagy megyünk polgári perre. Most hétfő 17 óráig adtam neki határidőt, mire az utolsó másodperceket is kihasználva leírta 16:56-kor hogy a lelkiismerete neki tiszta és ne vonjak ebbe mást bele és tereljem jogi útra a dolgot.
Mai napon át is vettem a készülékemet és 45 ezer forinttal szegényebben fekszem le( ez az összeg is annak köszönhető hogy ismernek ahova vittem ), egy olyan ember miatt aki nem vállalja felelősséget és valószínűleg tudatosan írt egy kereskedőnek hogy szívjon az vele. Ilyen emberekre nincs szüksége ennek az oldalnak. KÖSZÖNÖM Neked ezt a jó egy hét idegesseget, remélem vissza kapod az élettől többszörösen!! Maximálisan megérdemelnéd!

Megkértük, hogy gondolja át a helyzet rendezését.

[ Módosította: Kalandor ]

Ha fontos, inkább telefonon: 06302832078 Apple garanciális ügyintézés -> törött iphone Apple Watch

(#23127) nolika


nolika
(aktív tag)

Üdv,
vásároltam egy RAM-ot [link] kobontótól, 3db-ot. Személyesen vettem át, helyben fizettem érte Ebből 1db hibás volt. Ezt 1 napon belül jeleztem, majd megpróbáltam több gépben is, majd írtam hogy cserélje. Nos, azóta is cseréli, üzenetre nem reagál. Megbízhatatlan, nem ajánlom üzletelésre. Sajnos negatív értékelést nem tudtam adni. [link]

Ha értékelést szeretnél akkor indíts kérlek róla és mi fogjuk engedélyezni.

[ Módosította: domperke ]

(#23128) sputyi70 válasza sputyi70 (#23123) üzenetére


sputyi70
(aktív tag)

Rendezte a mai nappal a tartozását, bár semmilyen indokot nem mondott mire volt ez az egész jó. Szeretném ha a neve itt maradna, mert ha nem futok a pénzem után akkor talán még ma sem jelentkezik. Bárki olvassa ezt a bejegyzést, ne utaljon előre a forumtársnak. Csak kellemetlen pillanatokat és fejfájást okoz magának. Részemről az ügy lezárva.

Rendben.Én a felhasználóink védelme okán megvontam a hirdetési jogát.

[ Módosította: domperke ]

(#23129) Cingáriusz


Cingáriusz
(őstag)

Sziasztok! Cothor84 -től vásároltam szerda este egy ASUS RX580-as kártyát. Az első bibi az volt, hogy irgalmatlan mocskos volt a kártya, de gondoltam egy alapos takarítás után ez még talán nem lesz gond. A probléma ott kezdődött, hogy egy frissen telepített win10-es gépben addig egy RX570 ment a legfrissebb AMD driverrel. Beraktam az 580-ast és nem vette fel a driver. Megpróbáltam manuális újrarakni a drivert, de nem ment. Próbáltam egy szeptemberit, az sem, aztán egy októberi végre hajlandó volt települni és felvette a kártyát. AIDA GPU teszt kb. felénél elment a kép és pörögnek a vga ventik fenemód. Csak reset volt megoldás. Megpróbáltam még a tesztet vagy 4-5 alkalommal, ugyan az volt az eredény. Természetesen az RX570 előtte és utána is hibátlanul vette az AIDA GPU tesztet. Játékban (wot) láthatóan egészségtelenül akadozott a kép, ami az RX570-essel tökéletes volt. Jeleztem az illetőnek, hogy gond van a kártyával és szeretném visszavinni, de folyamatosan csak azt szajkózta, hogy már elköltötte a pénzt és nála egyébként is tökéletes volt. PDF-ben megkaptam a kártyához az Alza garilevelet, ami még elvileg két évig érvényes, de Alzánál azt mondták, hogy csak az eredeti tulajjal való adásvételivel és meghatalmazással fogadják el. Cothor84 arra felvetésemre, hogy szeretném megnézni a gépében is a kártyát működés közben, már nem is volt hajlandó reagálni, részéről lezártnak tekintett az ügylet. Ja, a garanciális problémámra annyi volt a reakciója, hogy "egy haverja tudott már garit intézni a gépében más alkatrészre, szóval erről ő nem tehet." A takarítással, driverezéssel, tesztelésekkel több órát vacakoltam, szóval elég alapos voltam, de az 580 hibás, az 570-esem meg tökéletes. Egyértelmű szituáció.

Kértük a másik felet, hogy adja meg a segítséget a garancia érvényesítéséhez, ha szükséges.

[ Módosította: Kalandor ]

A szerencse ahhoz pártol, aki észnél van

(#23130) SocketA


SocketA
(aktív tag)

Sziasztok!

pchouse felhasználótól vásároltam egy kijelzőt utánvéttel. Többször is megkérdeztem, hogy hibátlan-e a kijelző.
Meghozta a futár, de több helyen mély karcos volt a kijelző. Írtam neki, 2 napig nem válaszolt, telefont nem vette fel.
3. üzenetem után válaszolt, hogy adjam el másnak a kijelzőt olcsóbban, ha nem tetszik így karcosan. Persze nem ilyen szép megfogalmazásban.

Ha negatívat adok neki, gondolom Ő is majd azzal "jutalmaz". Ezt a PH tudja törölni, mivel én nem érzem, hogy negatívat érdemelnék...

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt!

Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse a Hardverapró rendszerében.

Köszönöm!

[ Módosította: Kalandor ]

(#23132) Cingáriusz


Cingáriusz
(őstag)

Na, ezen jót röhögtem. Az idóta szerint "én rontottam el a kártyát, ezért nem veszi vissza" :DDD
No problem, hétfőn indul a hivatalos eljárás. :K

A szerencse ahhoz pártol, aki észnél van

(#23133) bbdzyx válasza Szilofon (#23119) üzenetére


bbdzyx
(senior tag)

Bocsánat a késői reagálásért, de csak megerősíteni szeretném az elmondottakat és kérném, hogy tegyetek valamit a minasm3 ellen. Én vagyok az, aki utoljára pozitívan értékelte és így én voltam az, akit az engem követő, kevésbé szerencsés vásárlók (így tehát többek között Szilofon is) megkeresnek, hogy biztosítsak további információt a tagról, mert őket bizony átverte. Rendőrségi feljelentéssel való fenyegetőzés után az eddigiekben mindig visszautalta a pénzt, de valószínűleg voltak olyanok, akik ezt nem tették meg és futni hagyták.
Ahogy nézem 2015-ben jelentették direktben itt a topikban, de ahogy említettem, a privát beszélgetéseim között - Szilofonnal együtt - 3 személy megkeresése bizonyítékként szolgálhatna arra, hogy végre kitiltsátok innen.

“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One

(#23135) envagyok válasza envagyok (#23049) üzenetére


envagyok
(addikt)

Szeretném Újra jelenteni Geza60 [link] tagot.
Az válaszelőzményben szerepel pár alapvető infó, azt szeretném most bővíteni.
Hirdetés: [link]
Igaz alaplap javítóként furcsa mód tesztelni nem tudta, bár azóta feltett több hibátlan AGP-s DDR ramos alaplapot.
Több dolog nem volt tiszta az előző hozzászólásban, és történtek azóta fejlemények is:

1.: Megbeszéltük a levelezésben postázás, hogy csak akkor érdekel, ha működik. Értelemszerűen nem működőként vártam vissza a pénzemet.

2.: Elvittem egy profi szerelőhöz, aki átnézte, és azt mondta, hogy olyan sérülés van a hátulján, ami tönkretette az alaplapban futó vezetőszálakat. Erről érdekes mód nem készült kép a hirdetésben, csak elölről, pedig egy alaplap javítással foglalkozó szerelőnek tudnia kellett volna, hogy ez a lap így kuka. Ennek ellenére meghirdette, ráadásul írásban kimagyarázta, hogy ilyen régi lapokkal foglalkozik, azért nem tesztelte, miközben a most futó hirdetései közül legalább féltucat alaplap korabeli ddr1-es. [link]

3.: 2019-10-16-án felajánlotta, hogy visszautalja a postával csökkentett összeget : "Remélem boldog vagy te kis ratyi, visszautaljam az 1500Ft-odat, vagy lesz kit leszopnod este hogy ne halj éhen?", most gondoltam, mivel eltelt egy hónap pénz sehol, írok neki, hogy mit mondott a szerelő a karcról a nyákon, és hogy várom az ígért utalást. Erre a válasz : "felejts el"

Újra leírom, itt nem az összeg, ami most engem szíven üt, kevés pénzről van szó, hanem az eladó hozzáállása, kommunikációja, hazugságai verték ki nálam a biztosítékot.
Szerintem nem ide való hardverapróra.

Az előző jelentésedben már megválaszoltuk a dolgot.Felirtuk ezt az adatlapjára ha lesz hasonló gond vele komolyabban szankcionáljuk.

[ Módosította: domperke ]

SLOT 1 CPU-kat, 3Dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat keresek

(#23136) envagyok válasza envagyok (#23135) üzenetére


envagyok
(addikt)

Most néztem, az android elfordított megint.
Szóval most beírom PC-ről
1:Megbeszéltük a levelezésben postázás előtt, hogy csak akkor érdekel, ha működik. Értelemszerűen nem működőként vártam vissza a pénzemet.
2:Elvittem egy profi szerelőhöz, aki átnézte, és azt mondta, hogy olyan sérülés van a hátulján, ami tönkretette az alaplapban futó vezetőszálakat. Erről érdekes mód nem készült kép a hirdetésben, csak elölről, pedig egy alaplap javítással foglalkozó szerelőnek tudnia kellett volna, hogy ez a lap így kuka. Ennek ellenére meghirdette, ráadásul írásban kimagyarázta, hogy ilyen régi lapokkal nem foglalkozik, azért nem tesztelte, miközben a most futó hirdetései közül legalább féltucat alaplap korabeli ddr1-es.

SLOT 1 CPU-kat, 3Dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat keresek

(#23137) attila_p


attila_p
(újonc)

Nos akkor most fogyott el a türelmem: ZION10

MA 2019.11.19 van
a csomagot feladtam (hosszas egyeztetés, és megbeszélések után)
2019.11.05.én 7h33perc31másodperckor
Semmi kommunikáció, semmi információ tőled.
Az interneten ez nem lehetséges ! Jelentve !

üdv attila.p

Most pontosan mi a beírásának a lényege??

[ Módosította: domperke ]

(#23138) envagyok válasza envagyok (#23135) üzenetére


envagyok
(addikt)

Visszautalást ígért, nem teljesítette.
Ez azóta történt.
+minősíthetetlen hangnem.
Akkor ez itt okés? Mert akkor én is elhajtok majd mindenkit a búsba, ha számonkéri az ígéretemet.

[ Szerkesztve ]

SLOT 1 CPU-kat, 3Dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat keresek

(#23139) Géjza


Géjza
(tag)

Sziasztok,

Tegnap reggel vásároltam egy csendesnek és hibátlannak hírdetett Gigabyte WindForce 1060-as kártyát freeapro "barátomtól". Ezt itt ni: Gigabyte 1060 .
Csak a kedves úriember már törölte is azt (szerencsére lementettem, hogy mi volt beleírva, megadva, ha bármihez kellene fel tudom tölteni és linkelni).

Szóval 1.5 órán belül már gépben volt és elindítottam Furmarkot, Heaven-t, a kártya ventillátora meg elkezdett szépen zúgni, zörögni 65-80% ventifordulat között. Nem szimplán hangos, hanem zörög.

Azonnal írtam neki, hogy gond van és csináljuk vissza, nem erről volt szó, nem azt kaptam, mint amit leírt a hírdetésében. Erre elhajtott, hogy mit képzelek, ez egy használt kártya, 3 évesen már elhasználódhat ez-az. Csak sajnos erről sem a hírdetésében, sem a személyes találkozón "elfelejtett" tájékoztatni... Így kifizettem 42e Ft-ot egy hibátlannak hírdetett, ámde tökéletlen kártyáért, ami zúg, zörög. :(((

Ezután erélyesebben jeleztem a sztornózási szándékomat neki privátban, amire órákig nem reagált, miközben láttam, hogy közben többször is bejelentkezett, hogy ez így nem lesz ok és sürgősen sztornózzuk az egészet, erre letiltott...

Itt tartunk most.

Adminok nyugodtan nézzék át a privátjainkat.

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt!

Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse a Hardverapró rendszerében.

Köszönöm!

[ Módosította: Kalandor ]

(#23140) DavidRose válasza galoslac (#23118) üzenetére


DavidRose
(csendes tag)

(Valamennyire OFF)
Sziasztok
Ma kaptam a levelet,hogy V. Róbertet 2019 .10.15.-én a Liszt Ferenc repülőtéren Amerikából való kitoloncolása után elfogták és a Szegedi járásbíróság elé állították.
Első dolgom volt leülni a gép elé és megírni az örömhírt. :D
Pénz nem lesz már,gyanítom azt elköltötte,de legalább kap egy esélyt az igazságszolgáltatás,hogy hűvösre tegyék egy darabig.
Szép napot!

[ Szerkesztve ]

i7-4790,gb r9280x/msi hd7970 lightning BE @CF,4x4 Hyperx Beast @2400Mhz,WD Black 2x1TB

(#23142) galoslac válasza DavidRose (#23140) üzenetére


galoslac
(csendes tag)

Köszi, akkor nem önszántából jött.

Eladó Bosch IXO nyomatékadapter 1500/db egy-több-sok mint a kínainál

(#23143) Repsol600


Repsol600
(addikt)

Sziasztok!
Laci198211 nem rendezi a tartozását, Hardveraprón jelentettem már, de ott nem találtam válasz lehetőséget. :R

Sajnáljuk, ami történt, mi már kitiltottuk őt.
Ha nem rendezi a helyzetet, akkor rendőrségi feljelentést lehet tenni ellene a rendőrségen. Ehhez segítséget itt talál: https://logout.hu/cikk/rendorsegi_feljelentes/teljes.html
Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a hatóságoknak adhatunk ki, az ön számára semmilyen körülmények között sem! Ha megteszi a feljelentést, akkor a hatóságok tudni fogják az ügymenetet, az adatokat ők fogják cégünktől kikérni.

[ Módosította: domperke ]

(#23144) dvd_R+ válasza Repsol600 (#23143) üzenetére


dvd_R+
(őstag)

Szeretném kérvényezni a vele való üzletem értékelésének a törlését
Mármint a kitiltott Laci198211, nem volt vele egyszerű az üzlet, le jegeltetett velem egy monitort amit be hozattam Nagytarcsáról, ami nekem idő pénz energia volt, eltünt 3 napra, aztán rám írt egy teljesen más termék miatt (szerintem nem tudta hogy én rám ír...) rákérdeztem tőle hogy mi a helyzet a monitorral ? jaaa őő izé nem kaptam még fizut stb, mondom oké de akkor kell viszed mostmar egybe ? jaaa nem ez a videokattya most nem neki kell hanem a munkatársának és a munkatársa fog jönni, jött is de szerintem egy és ugyan az a személy volt, mert megkért hogy értékeljem vele az üzeltet.. mind1 fura volt nekem, de jött valaki és fizetett így nem adtam nagyobb jelentőséget ennek az egésznek
Azt követően Repsol600 fórumtárs rám írt hogy ki ez a csóka? mert őt nagyon úgy néz ki hogy átverte..
Most pedig ezt látom így ha megoldható a vele való értékelésem töröljük, nem kell nekem ilyen felhasználótól pozitív értékelés és én sem adok ilyennek szívesen, habár látom hogy ki lett tiltva .. :R

[ Szerkesztve ]

Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/

(#23145) barastisss


barastisss
(újonc)

Nem találom hardveraprón a jelentés funkciót, ezért ide írok.

Szeretném kitiltatni "kormoskandur" nevű felhasználót. Úgy egyeztünk meg az adásvétel során, hogy utánvéttel átveszi az árut (postaköltség benne volt az árban), de azt visszaküldette. Azóta nem válaszol a leveleimre és nem hajlandó ezek szerint a postaköltséget állni.

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt!

Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse.

Köszönöm!

[ Módosította: Kalandor ]

(#23146) laulicus


laulicus
(újonc)

Sziasztok!

November 15-én sylar01 felhasználónak előre utaltam egy telefonért. Másnap törölte a hirdetését, amiben másik 5 telefont is hirdetett emellett. Telefonján nem érhető el, privátban azóta nem írt, az oldalra se jelentkezett be azóta.

Előtte segítőkésznek tűnt és ígérte, hogy jelez, amint feladta a csomagot.

Profilja alapján 2011 óta tag itt, tud róla valaki valamit? Járt már más is így ezzel a felhasználóval? Neve, telefonszáma és számlaszáma van csak meg.

Segítségeteket előre is köszönöm.

Laci

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt!

Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse a Hardverapró rendszerében.

Köszönöm!

[ Módosította: Kalandor ]

(#23147) ESBHun


ESBHun
(csendes tag)

Sziasztok!

A feladott utánvétes csomagot nem vette át ezzel a feladási díjat 2.339 Ft-ot plusz 500 Ft a visszaérkező csomag átvételi díját, mindösszesen 2.839 Ft-ot buktam hekike01 jóvoltából.

A terméket: Corsair AX850 850W GOLD tápegység a kérésének megfelelően utánvéttel elküldtem majd a tegnapi napon érkezett egy értesítés, hogy a csomagot nem vették át.

Ekkor jeleztem az "Úr" részére, hogy mi volt az oka annak, hogy elküldtem de nem vette át, erre csak annyit jelzett vissza, hogy Ő átvette a csomagot.

A mai napon felkerestem a Foxpost ügyfélszolgálatát mielőtt írtam az "Úr"-nak, hogy igazolja egy képpel a csomag meglétét, és készségesen és részletesen utána jártak a csomagnak és az "Úr" állításával szemben a csomagot nem vette át és ténylegesen vissza fog érkezni hozzám, a feladó automatába.

hekike01 tegnap óta (2019.11.21) semmiféle válaszra sem méltatott. :N Köszönöm! :R

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt!

Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse a Hardverapró rendszerében.

Köszönöm!

[ Módosította: Kalandor ]

(#23149) freeapro


freeapro
(senior tag)

Sziasztok,

Szívesen válaszolok itt is a kérdésre.

Elöljáróban annyit, hogy 7 pozitív értékelésem van, ebből 2 eladóként. De ennél jóval több sikeres adásvételem is volt itt az elmúlt 15 év alatt, és eddig soha senkivel nem volt problémám.

Egy 3 éves videokártyát upgradeltem a gépemben. Hibátlan, jól működő állapotban vettem ki. Soha nem hajtottam, normálisan használtam. A "kedves" vevő még aznap írt, hogy a kártya "szépen megy", de tesztelte, és egy adott tartományban szerinte zajos a ventilátora és el akar állni a vásárlással. A tesztprogramok listáját is megírta, amin ott még szerepelt az Afterburner is, ami jól ismert tuning program. Itt már nem.

Én megírtam neki, hogy ilyen indokkal nem veszek vissza egy jól működő kártyát. Használt terméknél a garancia arra vonatkozik, hogy működik-e a termék. A videokártya képet ad, a hűtő hűt, lehet rajta játszani, filmet nézni stb. A zaj egyébként is relatív fogalom, én nem hallottam zajosnak, de egy forgó alkatrész természetesen kophat, zajosodhat az évek alatt. A 3 éves jó állapot nem azt jelenti, hogy ugyanolyan, mint az új, és denevérfülekkel meghallgatva is pont ugyanolyan a hangja. Ezt kompenzálja a használt cuccok ára. Ha ezt nem fogadja el, ne vegyen használtat.

Erre ő megírta, hogy ez egy típushiba ( :W ) és egy másik típusú kártyát akar venni. Én azt válaszoltam, hogy vásárlás után típushibára hivatkozni nevetséges (a hirdetésben megadtam a pontos típusát) és a következő kártyám is pont ilyen 2 ventilátoros hűtőjű Gigabyte lesz.

Innentől agresszívabb stílusra váltott, amire nem válaszoltam, majd telefonos zaklatással fenyegetett (erről képernyőkép van, ha kell felteszem). Ez után letiltottam. A hirdetést töröltem, nem akartam, hogy kamuregekről tovább próbálkozzon. Továbbá töröltem egy másik hirdetésem is, amiben az ezelőtti videokártyát hirdettem. A kártyát a kukába dobtam. Párezer forintért nem teszem ki magam ilyen alakok zaklatásának.

Összefoglalva: a kedves vevővel nem kívánok többé találkozni. Sem a kártyát visszavenni, sem kompenzálni nem kívánom. A kártya nem zajos, vagy ha mégis az, akkor ő rontotta el tuningolás közben.

Üdv,
freeapro

(#23150) freeapro válasza freeapro (#23149) üzenetére


freeapro
(senior tag)

Nem húzta be a linket automatikusan, ez #23139-re volt válasz.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.