Hirdetés

2020. április 2., csütörtök

Gyorskeresés

Legfrissebb anyagok

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-01-11 17:49:51

LOGOUT.hu

1. CSAK az írjon, akit anyagi kár ért, CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
2. Ami kell: üzletfél nickneve, apróhirdetés linkje! Milyen módon és mikor vetted át a terméket? Hogyan és mikor fizetted ki? Mi volt a probléma (nem küldte el, hibás a termék, letiltották, stb.)? Mikor jelezted ezt a másik félnek és mit reagált rá?
3. Ha lehet, a Hardverapró "Jelentés" gombját használd, ide akkor írj, ha azt nem tudod (ha már jelentetted a Hardveraprón, itt nem kell)
4. Válaszunk a hozzászólásodban lesz.
5. Rendőrségi feljelentés menete 👮
6. Más felhasználóról (kitiltásáról) adatvédelmi okokból nem adunk felvilágosítást.
7. Személyes adatok, privát üzenetek közzététele tilos (utóbbit nem látjuk).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22651) RootRulez válasza RootRulez (#22636) üzenetére


RootRulez
(nagyúr)

Nekem még annyi kérdésem van, kiírhatom-e majd ide emberünk Igazi nevét, a számlabirtokos nevét (ez az anyukája) és hasonló adatokat, ha visszajönne más reggel, akkor annyival kevesebb esély legyen arra, hogy másokat is átverjen.

═════════════════════════════════════════

(#22652) Kalandor válasza RootRulez (#22651) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog (1)

Sajnos nem.

We depend on each other's dream coming true.

(#22653) kovacsrobi99 válasza faltopfake (#22306) üzenetére


kovacsrobi99
(újonc)

Nálam is bepróbálkozott ma, csak Mátészalkáról, nekem egy jbl boomboxot próbált eladni, amihez a képeket ebay-ről szedte le. Köszi, hogy leírtad mindezt a fórumban, neked köszönhetően már a 2. üzeneténél megmondtam, hogy köszönöm szépen, engem nem ver át. (szabo.zsolesz92@gmail.com)

(#22654) Henrico válasza kovacsrobi99 (#22653) üzenetére


Henrico
(tag)

1 órája reggeltél ezen hozzászólásod előtt...
Feladtál egy hirdetést
Már át akartak verni
Máris rátaláltál ezen fórumra ahova jellemzően többen késve érkeznek..
S íme, már egy hozzászóláson is túl vagy..

Mozgalmas egy estéd van...b :U

[ Szerkesztve ]

(#22655) kovacsrobi99 válasza Henrico (#22654) üzenetére


kovacsrobi99
(újonc)

Hát ja Henrico, szerencsém volt, hogy utánanéztem. Csak annyi, hogy a jófogáson van fent a hírdetésem, és azért regisztráltam ide, mert énis le szerettem volna írni, hogy tevénykedik még. Aztán most itt hardveraprón találtam egy megfelelőt. Szerintetek megbízható? https://hardverapro.hu/apro/jbl_hangszorok_5/hsz_1-50.html

(#22659) szinimini


szinimini
(senior tag)

wyzz`-től szerettem volna venni win 10 pro kódot.
Előreutaltam , ( nem sokat szerencsére )
A kódot 5 nap alatt nem tudta megküldeni, mondtam , hogy akkor inkább hadjuk egymást.
A visszautalásra már 1 hete várok...... ( "most utaltam" hát nem jött semmi, "megnézem a bankot" hát nem sikerült utána se megérkeznie a pénzek )
Hirdetést 1ből átnevezte másra, mert ha már fizetett az előre sorolásért cím szó alatt. Már ez furcsa volt.
És már az se elérhető ill. semilyen hirdetése se.
Jelentettem is,de mivel nincs hirdetés és nem találok semmit se, hogy hogyan lehet jelenteni most már ezért írtam ide.
Kérem, hogy tiltsátok ki, vegyétek fel vele a kapcsolatot stb stb

Köszönöm

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt, mi már kitiltottuk őt.

Ha nem rendezi a helyzetet, akkor rendőrségi feljelentést lehet tenni ellene a rendőrségen. Ehhez segítséget itt talál: https://logout.hu/cikk/rendorsegi_feljelentes/teljes.html

Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a hatóságoknak adhatunk ki, az ön számára semmilyen körülmények között sem! Ha megteszi a feljelentést, akkor a hatóságok tudni fogják az ügymenetet, az adatokat ők fogják cégünktől kikérni.

Az illető megkapta ennek a hsz-nek a linkjét.

Köszönjük megértését!

[ Módosította: Kalandor ]

(#22660) Silent77 válasza szinimini (#22659) üzenetére


Silent77
(veterán)

Talán ez volt? [link]

Gearbest-Banggood kuponok: https://www.kinabolrendelek.hu

(#22661) szinimini válasza Silent77 (#22660) üzenetére


szinimini
(senior tag)

Ő volt az,de teljesen más volt a hirdetés címe és leírás is más volt.
Ez volt a régi hirdetés címe:
★︎ Windows 10 és Office 2019 licenckulcsok ★︎ Megbízható ✓︎ PH! legolcsóbb ✓︎ Terméktámogatás ✓︎
Csak nem működik a link már.

(#22663) alibaba78


alibaba78
(őstag)

Szeretném jelenteni tothpatrik.3 "úriembert", aki jelentkezett erre a hirdetésre egy Playstation 4 cserével. Személyes találkozó megvolt, de az általa felajánlott gép garanciapapírja nem volt nála érkezéskor, és a kontroller töltőkábele sem. Azt ígérte, hazaér, és azonnal küldi. Közben technikai problémája adódott, mert az általam adott gép HDMI kábellel nem adott képet, így 2 órán át próbáltam távolról segíteni, majd egy átalakítóval + 1 dvi kábellel a postára rohantam, és feladtam neki, hogy megoldjam a problémát. Másnap szólt, hogy megoldódott a probléma egy cmos clearrel, úgyhogy minden ok. Az általam elküldött extra kábelt, és átalakítót átvette, de nem küldte vissza. A cserealapot képező PS4 kontrollerének töltőkábele sem ért ide, sem a gép garancialevele. Üzeneteimre nem válaszol. Nagy károm hál' istennek nem keletkezett (kb: 10.000Ft.), de ha lehet, kitiltanám. Ne üzleteljen vele senki!!! Köszönöm!

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt!

Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse itt ismét (tehát ne privát üzenetben, ez fontos!).

Köszönöm!

[ Módosította: domperke ]

(#22665) hujabeni21 válasza KEndre (#22650) üzenetére


hujabeni21
(újonc)

Update

A feljelentés szerdán megtörtént. Hétfőn még írtam Neki egy SMS-t, kedden hívtam, de már semmire nem reagál. Nagy kár, hogy idáig kell jutni...

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt, mi már kitiltottuk őt.

Köszönjük megértését!

[ Módosította: Kalandor ]

(#22666) sunbela


sunbela
(csendes tag)

kulimajoci1 nevű tagtól vettem egy telefont,az aksija kuka,a wifi nem működik,és nem is küldte el a megbeszélt garancia levelet! Többször jeleztem írtam neki a hibákról,nem válaszol! Sajnos telefon számát nem tudom így kérnék segítséget az adminoktól! Válaszukat előre is köszönöm!

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt!

Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse a Hardverapró rendszerében (tehát ne privát üzenetben, ez fontos!).

Köszönöm!

[ Módosította: Kalandor ]

(#22667) adacsa_48


adacsa_48
(újonc)

Sziasztok!
https://hardverapro.hu/apro/sapphire_radeon_rx_470_4gb_gddr5/hsz_1-50.html (már 404) hirdetés alapján vettem LTR88 (https://hardverapro.hu/tag/ltr88.html) felhasználótól egy videokártyát, ami sajnos több gépben kipróbálva sem működik. Üzeneteimre nem válaszol. Nem nagyon hiszem hogy bármi pozitív kimenetele lehet a dolognak, de legalább itt meglesz a nyoma, ne üzleteljetek vele.

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt, mi már kitiltottuk őt.

Ha nem rendezi a helyzetet, akkor rendőrségi feljelentést lehet tenni ellene a rendőrségen. Ehhez segítséget itt talál: https://logout.hu/cikk/rendorsegi_feljelentes/teljes.html

Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a hatóságoknak adhatunk ki, az ön számára semmilyen körülmények között sem! Ha megteszi a feljelentést, akkor a hatóságok tudni fogják az ügymenetet, az adatokat ők fogják cégünktől kikérni.

Köszönjük megértését!

[ Módosította: Kalandor ]

(#22669) sunbela válasza sunbela (#22666) üzenetére


sunbela
(csendes tag)

Rendben köszönöm!

(#22670) anderledani


anderledani
(őstag)

beencee8-tól vásároltam egy iPhone XS 64GB Space Gray független telefont 814 euróért, 259.900 forint fejében. Úgy hirdette és azt is mondta, hogy iStyle vásárlás, és ezért többet ér, mert csere esetén újraindul a garancia. (iPhone-nál ez így van, ezt én is így tudtam). A hirdetést már törölte. a link ez volt: [link]
Amikor elmentem a telefonért, rajta volt egy matrica jellegű fólia, ami takar, ezért leszedettem vele, hogy a hátulját is lássam. A hátulján karcok voltak és az üveg sarok részeinél mikrokarcok. Ez nem makulátlan állapot, ahogy a hirdetésben és üzenetben is írta. Erre mondtam neki hogy szeretném ha 10 ezer forinttal kevesebbért elvihetném. Ebbe nem ment bele. Én belementem, mert úgy voltam vele, hogy ez még így is elfogadható vétel, mert iStyle garancia van rá, jövő januárig, ami újraindul, sok mással ellentétben. Egy iStyle szerviz átvételi jegyzőkönyvet adott hozzá, nem számlát, mint a hirdetésben áll, amin a 2019.01.02-i csere van. Ezen mutatta nekem hogy tessék itt van újraindult a garancia meg minden.
Majd ma érdeklődtem Mitogabornál, mert még beencee8 mondta, hogy nála lett cserélve még januárban. Mitogabor utánanézett és mondta hogy ez nem iStyle vásárlás, és nem 2019.01.02-én lett cserélve hanem akkor lett vásárolva. Ezen kívül most vettem észre hogy az átvételi jegyzőkönyv (ami nem számla) amit kaptam, az alján az áll hogy a továbbiakban SZÁMLA szükséges a garanciális műveletekhez, amit én nem kaptam. Mitogabor szerint ettől még számla nélkül is garanciális. átvételi jegyzőkönyv kép
Ezután írtam beencee8-nek. Mondtam, hogy adjon vissza 10 ezret. Nem akarta, azt mondta ha visszaviszem visszaad 240 ezret, mert a tartozékok ki lettek bontva és ezt a fólia tokot leszedettem. Én csak a lightning kábelt bontottam ki. A töltőfejen nem is volt fólia már amikor átvettem akkor sem.
Azt mondja, ő sem tudta hogy nem iStyle garanciás, őt is átverték. Ezután mondtam neki hogy akkor kérje számon az eladót. Akitől vette 342/0-s eladó. bigiboy77
beencee8 azt mondta, hogy ő "nem fog megalázkodni 10 ezerért, mint ahogy én teszem most". Szerintem az nem megalázkodás hogy ha átverték álljon ki magáért. Itt látható bigiboy77 hirdetése a google archívumában: [link]

A moderátoroktól elnézést kérek, rövidebben nem lehetett.

Ha a terméket megvetted, azzal az állapotát elfogattad, a garancia számla nélkül is érvényes, az pedig, hogy iStyle garanciás vagy sem, nagy jelentőséggel nem bír, így mi ezzel nem tudunk foglalkozni.

[ Módosította: Kalandor ]

iPhone XS 64GB << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757

(#22671) mugenpower


mugenpower
(aktív tag)

Szeretném jelenteni Szoli25 felhasználót.
2019-04-15.-én vásároltam tőle egy Asus Strix Gtx 980 ti videókártyát. Itt a hirdetés. Azt mondta a Bikás parknál lakik, de közben el kellett jönnie és találkozzunk a Tímár utcában. Kihozta a kártyát, azt monda hibátlan, Ő az első tulajdonosa és 1 hónap garanciát ad rá, amit a hirdetésében is írt. Tehát kifizettem 60.000.ft-ot érte. Este 22:00 körül értem haza. Be is tettem a gépbe kipróbálni, körülbelül 1 percig működött terhelés alatt. Ez egy játék volt (Metro) Aztán egy villanás, némi égett szag és a gép kikapcsolt. Nem adott képet a kártya. Visszatettem a régi kártyámat, azzal utána hibátlanul üzemelt a gép. Aztán újra betettem a vásárolt kártyát, windows betöltés után 1000 csík. 800x600 felbontás és szines kockák. Sajnos a kártya hibás. Még aznap este jeleztem neki. Értékelést is kezdeményeztem, amit persze nem fogadott el. Azt mondta másnap ki próbálhatom az Ő gépében. Utána reggel és napközben is hívtam, nem vette fel a telefont. Ezért este a mobilszámát beírtam a tudakozóba, ott kiirt egy nevet, címet, elmentem oda, ott illedelmesen megkérdeztem egy úriembert, hogy nem-e ismeri a srácot, azt mondta a lánya barátja, ritkán van ott, mert nem szeretik. Ezután átmentem a Tímár utcába, ahonnan akkor kijött, amikor a kártyát megvettem. Ott sem ismeri senki. Ezután a srác engem felhívott, hogy én fenyegetem a családját és rokonait, hogy milyen jogon keresem őt és feljelentést fog tenni. Hát ne haragudj, ha 60 ezret kiadok egy kártyáért ami "hibás" szerintem te is futnál a pénzed után. A lényeg, hogy a vállalt 1 hónap garanciából 1 napot sem adott. Nem engedte kipróbálni a gépében és az értékelésemet sem fogadta el. Azóta a párja írt egy sms-t, mert az ő nevén van a kártya. Arra hivatkoztak, hogy én zaklatom a családját és milyen jogon mentem oda. Én csak ki akartam próbálni a kártyát az ő gépében, amit ígért. Azóta nem veszi fel a telefont. Privát üzenetre nem válaszol. A felhasználói adatainál a vezetékneve nem valós, csak a keresztneve. Ez történt.

A moderátoroktól elnézést kérek, rövidebben nem lehetett.

Kapott figyelmeztetést ,hogy rendezze.

[ Módosította: domperke ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gyuri844

(#22672) sharplaninac válasza sharplaninac (#22637) üzenetére


sharplaninac
(tag)

Tisztelt Admin!

Droplex "kolléga" azóta sem jelentkezett, az óra visszakerült hozzám, miután nem vette át.
Természetesen a postán ismét fizetnem kellett a csomagért.

Sajnálattal olvastam.Kitiltottam az oldalról.

[ Módosította: domperke ]

A hegyek lovagja : a sarplaninai juhászkutya.

(#22673) Földünk


Földünk
(újonc)

"Oinnyó

Oinnyó nevű felhasználó vásárolt tőlem 2db ram modult és elfelejtette kifizetni. Azóta nem válaszol.

Hirdetés linkeje: https://hardverapro.hu/apro/2gb_800mhz_ram_bazar/hsz_1-50.html"

A 8 nap letelt, és a fórumtárs nem rendezte a dolgokat, nem is válaszolt semmilyen üzenet formájában.

Kitiltottam az oldalról.

[ Módosította: domperke ]

(#22674) RootRulez válasza RootRulez (#22636) üzenetére


RootRulez
(nagyúr)

Sajnos emberünk nem igazán reagál érdemben a dolgokra, az a bosszantó, hogy a "szemembe hazudik", hogy beletette az SSD-t a csomagba, holott nyilvánvaló, hogy nem, hiszen nem volt benne. És még nekem áll, hogy én akarom lehúzni. blablabla.

Pár napja egy PH-s kolléga figyelmembe ajánlott egy hirdetést, amiben épp egy SSD-t kínáltak, ami ugyanolyan volt és ugyanolyan szövegkörnyezetben volt a hirdetés. Amikor ezzel szembesítettem emberünket, kijelentette , hogy nem az Ő hirdetése. Persze egyértelmű volt, hogy ismét hazudik, ebben megerősített, amikor pár perccel később már törölték az említett hirdetést. (azért mielőtt említettem ezt neki, készítettem róla képernyőmentést) Szóval kérem az emberünket szankcionálni, amennyire itt lehet.

A következő lépéseken még gondolkodom...

Kitiltottam az oldalról.

[ Módosította: domperke ]

═════════════════════════════════════════

(#22675) Oposzumtoszó


Oposzumtoszó
(aktív tag)

Tisztelt Fórumtársak!

Egyik Hardveraprós hirdetésemmel kapcsolatban kaptam egy sms-t, miszerint a küldő megvásárolná a hirdetett terméket, de email formájában beszéljük meg a továbbiakat.

pastoraloffices@gmail.com

Kár nem ért, nem is válaszoltam az üzenetre, csak gondoltam leírom a sztorit, nehogy mást megkárosítson.

Köszönjük a jelzést.

[ Módosította: domperke ]

Akkor vagy befutott szakács, ha a papucsod Birkenstock, a késed Wüsthof, az órád Schaffhausen!

(#22676) immortal121x


immortal121x
(újonc)

Sziasztok
Szeretném jelenteni Bikez tagot
Múlt hét csütörtökön befizettem a számlájára egy s8 plusért 52 ezret
Tegnap,kedden kaptam tőle a csomagban egy 100 éves törött Sony telefont és elemeket(vicces)
Telefonon nagy nehezen tudtam vele beszélni
Még neki állt feljebb,hogy biztos a postán mást raktak bele
És 55 pozitívja volt,ez megnyugtatott
Hiba volt
Azert hardveraprozok,hogy ilyenek ne szivassanak meg és megis
52 ezer bukta:)

A másik helyen már jelentetted a folyamat el is indult felesleges 2 helyen!

[ Módosította: domperke ]

(#22677) immortal121x


immortal121x
(újonc)

Ja és a hirdetést törölte persze,nehogy ott tudjak jelenteni

Nem ő törölte, mi függesztettük fel a hirdetési jogosultságát.

[ Módosította: Kalandor ]

(#22679) immortal121x válasza immortal121x (#22677) üzenetére


immortal121x
(újonc)

Bocs
Nem tudom ennek a menetét itt
Eddig csak megbízható emberekkel találkoztam itt
És csak olyanoktól vásároltam,akiknek több pozitívjuk volt

(#22680) immortal121x válasza immortal121x (#22679) üzenetére


immortal121x
(újonc)

És azt szeretném kérdezni,hogy hány nap után érdemes feljelentést tenni
Nyílván viszem,amit kaptam tőle
Meg a befizetésről a papírt
De hogy mit nyomtassak ki,mit nem
Vagy a rendőrség kikéri tőletek?

a rendőrségi feljelentés menete 👮
Feljelentést tenni alapvetően a minél hamarabb a célravezetőbb.

[ Módosította: Kalandor ]

(#22682) headhunter


headhunter
(őstag)

Friss regisztrációval rendelkező tag, nem küldött másnak is hasonló tartalmú privát üzenetet?

Regisztrált : 2019-04-09 17:58, azaz 14 napja - újonc

"...Szep jo napot!!tudnal segiteni 512 gb micro sd kartya beszerzeseben??okostelefonba kell.. micro sd xc jo??gondolom gyorsabb nem kell.. hivj:0630******* mennyi ido mig megjon??sajna semmilyen bankartyam nincs... se folyoszamla... jelentkezz!!..."

(#22683) Silent77 válasza headhunter (#22682) üzenetére


Silent77
(veterán)

"ismerem" facebookról, megkereste az oldalamat, nekem is ezt írta pár napja, de már tavaly elkezdte, akkor épp ecigit akart venni.
Van valami baja...látszik is rajta, hogy szellemileg sérült.
Ugyanaz az írásmód, szóval biztos, hogy az akire gondolok. Nekem még az árat is odaírta, hogy max 13-ért kellene neki.

[ Szerkesztve ]

Gearbest-Banggood kuponok: https://www.kinabolrendelek.hu

(#22685) LZs?!


LZs?!
(aktív tag)

Jelenteném Janees tagot.

Ma délután öt órára beszéltünk meg találkozót a következő hirdetés kapcsán: Cooler Master MasterBox Q300L.

Fél hatig vártam, közben többször hívtam, illetve SMS-t küldtem neki - semmi reakció. Én ma csak ezért mentem be a városba (összesen 2 óra). Ma este hét magasságában a PH!-ra is belépett, tehát nem rabolták el... Ha meggondolta magát, az önmagában nem nehezményezhető, de egy lemondást elvártam volna; így most nekem ez a kör üzemanyagban, fáradozásban, de főleg a ráfordított idő kiesése okán felesleges kárt okozott.

[ Szerkesztve ]

Nevermind...

(#22686) Simonarancs


Simonarancs
(csendes tag)

Jelenteném Konen85 felhasználót.

Oka: Eladtam neki egy R7 360-as kártyát, átvette és hibásnak állította be. Többször jeleztem neki a vissza postázást, megváratott majd végül vissza küldte a csomagot aminek a súlya 740g-ról 960g-ra nőtt. Okkal hihetem, hogy nem az a kártya van benne amit eladtam neki, előtte egy HD 6770-et hirdetett amit később archivált az oldalról.

Anyagi kár nem ért, csak jelezném az utó kornak.

Fluxos "hajszárító"? Páka kézben, sütő melegszik, a kártya 10 perc alatt ropogós lesz :)

(#22687) Attila8006


Attila8006
(aktív tag)

Jelenteném VoidLaptop tagot.
Sajnos értékelni nem tudom mert az üzlet nem jött létre,de nagyon megbízhatatlan.
Ha lehet mindenki kerülje el nagy ívbe!
Elrakatta velem 2019.04.22.-én a Telefonom azzal hogy neki kell.Érte jönne mert Balaton felöl megy haza.Gyorsan felhívtam hogy én nem abba az irányba vagyok hanem pont ellenkezőleg Szolnok mellett,ne keverje véletlen se össze!
Erre megköszönte a figyelmességem de mondta továbbra is igényt tart a készülékemre.Megvásárolja postázni tudom-e.Mondtam természetesen.Leírtam a menetét..kért még képeket,melyeket természetesen mellékeltem neki privibe.4.22.óta fel se volt lépve én meg csak várom.Közben naponta hívtam telefonon hogy akkor most kell-e neki,mert nem reagált a privire.Kifogások sokasága...de megkért hívjam fel délbe és addigra megnézi a képeket és intézi az utalást is.Természetesen azóta nem reagál sem a telefon hívásomra,sem az smsekre.Milyen ember az olyan aki elvárja hogy az eladó hívja és koslasson utána hogy ugyan már vegye meg a terméket ha egyszer neki kell.Szóval nagy ívbe kerüljétek el szerintem.
Köszönöm ha nyoma maradhat!

Neve itt marad...

[ Módosította: domperke ]

Az elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.

(#22688) GSM-Doki


GSM-Doki
(csendes tag)

Sziasztok!

Szeretném jelezni hogy [Eladó] 2019.04.01-én utaltam neki 39.000Ft-ot a már nem látható [termékre]. Ezt jeleztem a moderátoroknak és azt kértétek hogy a 8. napon jelezzem újra. Sajnos a hirdetés oldaláról már nem sikerült mer eltűnt. A helyzet azóta sem oldódott meg, próbáltam írni neki és hívtam is a céges telefonján de nem tudtam vele kapcsolatot teremteni. A további lépéseket megteszem a rendőrség felé. Kérem hogy zárjátok ki mert ez már nem lesz jobb senkinek. Üdvözlettel: [Péter]

Sajnálattal olvasom.Kitiltjuk a tagot a feljelentés után a rendőrség tudja a dolgát.

[ Módosította: domperke ]

GSM-Doki felhasználónak 146 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!

(#22690) alibaba78 válasza alibaba78 (#22663) üzenetére


alibaba78
(őstag)

Sziasztok!

Sajnos nem keresett meg az illető, és eljött a 8. nap.
Kérném tisztelettel, hogy szankcionáljátok, ha lehet.
Nagyon köszönöm!

Kitiltottam.

[ Módosította: domperke ]

(#22691) anderledani válasza anderledani (#22670) üzenetére


anderledani
(őstag)

Valami fejlemény van? Nem véletlenül nem vádoltam meg határozottan senkit, mivel nem egyértelmű.

Válaszoltam az eredeti hsz-ben.

[ Módosította: Kalandor ]

iPhone XS 64GB << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757

(#22692) olymind1


olymind1
(aktív tag)

Sziasztok!

Sajnos ismét ide kell írnom :(

Ezt vettem meg és hozta tegnap délután a futár: Edifier R1900TII palatinusk-tól.

Utánvéttel vettem meg őket, meg is érkezett a csomag/doboz, jól be voltak csomagolva 2 réteg jó nagy bubis fóliába. Régen volt már ilyenem így egyből fél hangerőn közepes basszus állásban kezdetem el használni őket, mert ennél többre nincs is szükségem, de kb 10-15 perc használat után egy sorozatrész negyedénél arra lettem figyelmes hogy a bal / erősítőt tartalmazó darabból néha recsegő hangok jönnek. Ezután elindítottam a SineGen nevű szinusz jel generátor programot és 150 Hz alatt tisztán és határozottan hallgató különféle recsegő / kerregő hangok jönnek a bal oldaliból frekvenciától függően, míg a jobb oldali mindenféle nem kívánatos hangtól mentesen teszi a dolgát és adja a mély hangokat. Ha a jobb oldalit picit újjal benyomom, akkor ellenállás nélkül besüpped, a bal oldalinál viszont alig érek hozzá, valamilyen koszontolódó / érintkező hangot ad ki, ami működés közben igen hallható.

Jeleztem is tegnap az eladónak, hogy gondok vannak a bal oldalival, amire ő meglepődött, mert kipróbálta őket elküldés előtt, azt meg nem gondolja hogy szállításkor sérültek meg mert jól be voltak csomagolva. Amiben egyetértek vele, mert tényleg alaposban be voltak bugyolálva. Láthatólag fizikailag sem sérült a bal oldali mély közép hangszóró. Azt írta hogy ő utál postázni, igaz azt is, hogy meghallgathattam volna személyesen is, de elég drága lett volna számomra az utazás egy 20000 forintos hangszórópárért.

Többször is leírta, hogy ő kipróbálta és nála hibátlanok voltak előtte és TV-zésre voltak csak használva, nem gyerekek bömböltették.

Írtam neki, hogy nem lehetséges-e, hogy a nem hallotta, vagy nem figyelt fel rá gondra , mire azt írta, hogy ő az ilyen nem hallja szintű gondra nem csinál vissza semmit, meg hogy nála az általam felvázolt bizonyos frekvencia tartományban és hangerő melletti probléma nem állt fenn, meg ha keletkezett is hiba akkor az nálam történt.

Azt azért megjegyezném a érkezésükkor a hangerő szabályzó és a basszus potmétere is maximálisra voltak tekerve, valamint a 2 hangszóró közötti összekötő kábel egy helyen annyira meg volt törve / szakadva, hogy az egyik pólusnál nem is volt érintkezés és egy kb 50 cmes darabot le kellett vágni a végéből, hogy legyen működő összeköttetés a 2 között, de gondoltam annyi baj legyen, elég a 1.5m-es összekötő kábel is. Viszont így kipróbálás után már picit furcsállom, hogy a jobboldali megszólalt-e nála egyáltalán a feladás előtti állítólagos kipróbálásnál..

Szóval komolyan nem tudom, hogy ő adta-e fel hibásan, vagy tényleg útközben sérült-e meg mivel látható sérülés nincs a bal oldali mély közép hangszóró, ami ugyan elképzelhető, de nem tartom reálisnak.

Kétszer is írtam, hogy csináljuk vissza az üzletet, de úgy tűnik nem mutat rá hajlandóságot, az értékelési kezdeményezésemet is visszautasította.

Sajnos ez most ilyen én állítom a saját igazam, meg ő is állítja a saját igazát szituáció, ami nemigazán vigasztal, mert az egyik továbbra is hibásan szól. :(

(#22693) RaidenZz


RaidenZz
(újonc)

Vásárló: Pittbul019
Hirdetés: Asus H81M-K

2019 04.24.-én Szerdán a megbeszéltek szerint elküldtem neki az alaplapot utánvéttel, postán keresztül. (Sajnos nem kértem előre a postai díjat)
2019 04.25.-én Csütörtökön felhívott telefonon és azt állította hogy átvette a csomagot, de hibás a termék és valamilyen sorjás dologról beszélt majd azt mondta hogy azonnal követeli vissza a pénzét majd lerakta a telefont.
2019 04.26.-án Pénteken érkezett vissza a csomag teljesen érintetlenül ugyanabban a formában becsomagolva, ragasztva ahogy én azt feladtam. A postai értesítőn az áll hogy "Átvételt megtagadta".

Azóta nem lehet elérni telefonon de a hardveraprót nézi.
Nem nagy a kár, összesen 3000Ft-ot és elpocsékolt időt buktam az "úr" szenvedésével mert az alaplap működik. Saját hülyeségem hogy nem kértem előre a postai díjat de ha nem vette át a csomagot akkor mi alapján állítja hogy az alaplap nem működik és mire fel követeli vissza a pénzét ha ki sem fizette?

Kap egy figyelmeztetést hogy rendezze.

[ Módosította: domperke ]

(#22694) Pittbul019 válasza RaidenZz (#22693) üzenetére


Pittbul019
(újonc)

Tisztelt RaidenZz!
Az alaplap,amit "vásároltam" megjött 2019.04.25.-én reggel.Én 9:00-kor kifizettem és otthon kicsomagolva szembesültem a processzor foglalat sérüléseivel(a kis lábak a bal felső sarokban el voltak hajolva).9:18-tól folyamatosan hívtam az eladót és 11.csörgetésre fel is vette a telefont.Én közöltem a pontos hibát és hogy a termék így használhatatlan!Ő ezt tudomásul vette!Én vissza vittem a postára és ott elmondtam,hogy problémám van a termékkel.
Sajnálom a kellemetlenséget,de szerintem hibás terméket kaptam.Viszont én is készíthettem volna egy képet az igazam bizonyítására.Ez lemaradt.Egyébként az eladótól telefon hívást nem kaptam.

(#22695) domperke válasza RaidenZz (#22693) üzenetére


domperke
(HARDVERAPRÓD)

Kérnék egy képet a postai papírról hogy megtagadta az átvételt.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#22696) RaidenZz válasza domperke (#22695) üzenetére


RaidenZz
(újonc)

Klikk

Köszi.Megkapta a jutalmat.

[ Módosította: domperke ]

(#22697) olymind1 válasza olymind1 (#22692) üzenetére


olymind1
(aktív tag)

Alaposabban megvizsgálva a bal/erősítő oldalit hátulról, a jobb alsó sarokban van egy pici nyomódás, mintha leejtették volna rá, az mdf is picit kilátszik, bár nem olyan feltűnő, mert takarja a ráragasztott fekete borítás.

A meghírdetett képeken viszont ennek nyomát se látom.

Jobban megnéztem a feladott dobozt is, aminek minimálisan szintén sérültneknek tűnik alja belülről. Ha erősítővel / hűtőbordával teszem le, akkor pont azon a helyen van picit megrongálódva / lyukadva, bubis zacsikat is átnéztem, ott is volt egy kis szakadás a közepén, fekete anyaggal / maradvánnyal rajta.

Így úgy érzem sajnos tárgytalan, mert valószinűleg szállítás közben sérülhetett meg valahol, csak nem értem mennyire dobálhatták a csomagot a DPD-nél hogy 2 réteg többszörösen betekert bubis csomagolót is átszakítottak vele.

Akkor a DPD-hez kell fordulni.

[ Módosította: Kalandor ]

(#22698) olymind1 válasza olymind1 (#22697) üzenetére


olymind1
(aktív tag)

Bár azt nem tudom mennyit ronthatott a helyzeten, hogy hűtőbordával lefele volt csomagolva, vagy nem volt elég a csomagolás, vagy elég durván kellett dobnia valakinek hogy így megzúzódjon.

Így már nem igazán tudom lehet-e bármit is tenni. :(

(#22699) Lackooo84 válasza olymind1 (#22698) üzenetére


Lackooo84
(addikt)

Lehet igen, a feladó kérjen kártérítést a DPD-től. Nekem anno egy csomagot szúrtak át targoncával, elküldtem a feladónak a képeket, ő megírta nekik a panaszt emailben, majd kártalanították.

The Truth is out there...

(#22700) olymind1 válasza Lackooo84 (#22699) üzenetére


olymind1
(aktív tag)

Az számomra is igen előnyös megoldás lenne, csak csütörtökön válaszolt utoljára a privátjaimra. :U

Figyelmeztettem, hogy ebben legyen a segítségedre.

[ Módosította: Kalandor ]

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.