Hirdetés

2020. április 10., péntek

Gyorskeresés

Legfrissebb anyagok

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-01-11 17:49:51

LOGOUT.hu

1. CSAK az írjon, akit anyagi kár ért, CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
2. Ami kell: üzletfél nickneve, apróhirdetés linkje! Milyen módon és mikor vetted át a terméket? Hogyan és mikor fizetted ki? Mi volt a probléma (nem küldte el, hibás a termék, letiltották, stb.)? Mikor jelezted ezt a másik félnek és mit reagált rá?
3. Ha lehet, a Hardverapró "Jelentés" gombját használd, ide akkor írj, ha azt nem tudod (ha már jelentetted a Hardveraprón, itt nem kell)
4. Válaszunk a hozzászólásodban lesz.
5. Rendőrségi feljelentés menete 👮
6. Más felhasználóról (kitiltásáról) adatvédelmi okokból nem adunk felvilágosítást.
7. Személyes adatok, privát üzenetek közzététele tilos (utóbbit nem látjuk).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22553) Hmmz


Hmmz
(aktív tag)

kyookoo felhasználónak sikerült átvernie jópár ezer forintal.

Ezzel a videókártyával, látom már tiltottátok elég hamar, de én mégis belestem, honnan lehetett tudni ilyen hamar hogy csaló? Mit hagytam ki?
Más fórumokon még válaszolgat falsokat, de semmi valódi/érdemleges :(
Menni fog a rendőrségi feljelentés

Jah, amúgy ELKÉPESZTŐEN meggyőző a koma.. 15 év PH után csak átvertek..

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt, mi már kitiltottuk őt.

Ha nem rendezi a helyzetet, akkor rendőrségi feljelentést lehet tenni ellene a rendőrségen. Ehhez segítséget itt is találhat: https://prohardver.hu/temak/keres.php?type=-&stext=rend%C5%91rs%C3%A9gi+feljelent%C3%A9s&submit=

Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a hatóságoknak adhatunk ki, az ön számára semmilyen körülmények között sem!

Köszönjük megértését!

[ Módosította: Kalandor ]

Mottó:Ha kiírnád a telszámot, az árat, meg a várost, akkor már rég megvettem volna...

(#22560) nihil


nihil
(tag)

tag: Memorex03
Hirdetés: https://hardverapro.hu/apro/elado_asus_radeon_r7_260x_oc_directcu_ii_2gb_gddr5/hsz_1-200.html

Kifizettem előre utalással a VGA árát, azt írta feladta. Egy idő után írtam, hogy küldje a feladásról a papírt, mert nem ért még ide, azt írta vidéken dolgozik, majd szerdán.
Jaaa, meg az értékelései között ott a pozitív értékelés egy másik felhasználótól ugyanarra a kártyára :C
A héten megteszem a rendőrségi feljelentést.

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt!

Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse a Hardverapró rendszerében (tehát ne privát üzenetben, ez fontos!).

Köszönöm!

[ Módosította: Kalandor ]

TEL: 70/2870876 - Ha csak írnak, sokat kérdeznek, képeket kérnek, s úgy fogalmaznak, mikor lehetne MEGNÉZNI, nem úgy, hogy megvenni, akkor nem jó, vagy átlag piaci az árad. Ha jó az ár, akkor egy teló, és ha dugóba kerülnek is, a kocsik tetején ugrálnak át, mint Belmondó, hogy le ne csússzanak róla.

(#22561) sunbela


sunbela
(csendes tag)

Feca0054 eladót jelentettem,ki van tiltva! Viszont megtalált más internetes oldalon,és a félre értést tisztázta,és visszautalta a pénzt! Kérdésem és ő neki is,hogy fel lehet-e oldani a tíltást,mert nem szeretne újra regisztrálni,plusz a régi nick nevét is megszeretném itt tartani!

Ez dícséretes de sajnos több jelentés is érkezett rá itt már tag nem lehet!

[ Módosította: domperke ]

(#22563) sunbela válasza sunbela (#22561) üzenetére


sunbela
(csendes tag)

feca 0054 most 3 hét után visszautalta a pénzem! Volt egy kettő félreértés,és nem szeretném ha büntetnék! Kérdésem az lenne visszalehetne oldani a tiltását,mert nem szeretne újra regisztrálni,illetve szeretné megtartani ezt a nick nevet?

Volt egy másik esete is, amiatt is figyelmeztettük, de azt még nem rendezte.

[ Módosította: Kalandor ]

(#22566) Baskiria


Baskiria
(senior tag)

Eladó alaplap és procc, [link]

Jackksonn nicknév (újonc, 0 hozzászólás bármihez, én meg a vadász), minden részletet leegyeztetünk, utánvéttel másnap feladom, következő reggel 9kor ott van a címén, de ó mily tragédia, nem tudja átvenni mert PONT reggel 8kor beesett valami nagyon fontos egyéb költség. A postaköltséget 2200 forintot majd holnap reggel visszaultaja hahahaha én meg a csilingelő villamos vagyok. A csomag visszakerülésére még várok, remélem nincs még abban is valami trükk.

Jelezd, ha valami probléma lenne a csomag visszajuttatásával kérlek. (Bár ha jól értelmezem amit írtál, akkor nem vette át, és a posta/futár fogja visszavinni Neked, tehát abban nem lehet hiba. A neve pedig ittmarad az utókornak.

[ Módosította: MurdR ]

(#22567) CartmanLand0


CartmanLand0
(aktív tag)

Üdv!

Tag : darkbatka
Hirdetés : Samsung Note 9

Pénteken írtam az úriembernek, hogy érdekelne a Samsung, előre utalással vinném. Láttam a pozitiv értékeléseket, illetve közel 10 éve regisztrált tag, teljes mértékben megbíztam benne. Meg is egyeztünk a vételárban, amit két részletben utaltam neki. Hétfőn 100 ezer forintot, kedden 61800 forintot, tehát összesen 161800 forintot küldtem el neki előre. Megbeszéltük, hogy a második részlet után aznap postázza a készüléket. Aznap nem jött már fel Hardverapróra este, illetve a telefonja sem volt elérhető, írtam neki itt, hogy sikerült e postázni. Tegnap reggel jött egy üzenet, hogy igen sikerült feladni, délután küldi a csomagszámot. Persze nem küldött semmit, a posta volt, de nem hozott nekem semmit. Írtam neki, hogy csomag nem jött, mi történt ? Pár óra mulva felhivott, hogy felhívták a postáról ahol feladta nekem a csomagot, hogy a csomag ott van a postán, nem küldték el ( na persze persze ). Ígérte, hogy amint végez a melóval bemegy, megkérdezi mi a probléma, és ujra feladja, majd hív. Persze b*szott hívni. Felhívtuk telefonon este, felvette, elnézést kért, állítása szerint sikerült feladni a csomagot, hamarosan küldi a csomagszámot. Késő estig vártuk hogy küldje, hiába. Elérni nem lehetett, telefonja ki volt kapcsolva, SMS-re sem reagált, pedig több lett neki küldve. Ma reggel szintén küldtünk neki sms-t hogy jelezzen vagy valami, mert ma is volt a postás, és szintén nem hozott semmit. Azóta mindkét telefonja elérhetetlen, ide tegnap este óta nem lépett be. Sajnos nekem nagyon gyanus a dolog, volt már dolgom nem egy sunyi emberkével, ők is hasonló módon viselkedtek. Persze nem vádolom őt még semmivel, de úgy érzem most már jelentenem kell a dolgot, tekintve hogy jelenleg teljesen elérhetetlen.

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt!

Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse (ne privát üzenetben, ez fontos!).

Köszönöm!

[ Módosította: Kalandor ]

A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...

(#22568) CartmanLand0 válasza CartmanLand0 (#22567) üzenetére


CartmanLand0
(aktív tag)

Rendben, köszönöm. Remélem még a héten megoldódik az ügy, és kapok valami magyarázatot arra, hogy mi történt. Most írt SMS-t hogy 17óra felé felhív.

A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...

(#22569) Baskiria válasza Baskiria (#22566) üzenetére


Baskiria
(senior tag)

Fordulat, visszautalta a postakültséget. :Y Akkor csak annyi a bajom, hogy az időmet elszórakozta.

(#22570) dvd_R+


dvd_R+
(őstag)

Üdv,
[link] van egy ilyen problémám, nem tudom hogy ez most ide tartozna ?

Kérlek, hogy olvasd el a topik összefoglalót, és aszerint írj, ilyen hosszú leírást egy ügyben nincs időnk elolvasni.

[ Módosította: Kalandor ]

Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/

(#22572) Hajdúsági


Hajdúsági
(újonc)

Sziasztok. Ezzel állok jelenleg szemben:

Nicknév: jumper1010
Hirdetés linkje: sajnos már nem elérhető, de ez a címe volt: "Dell Mini Pc Intel Core i3-6100T CPU"
a hirdetés nem jegelve vagy archiválva van, úgy 2 hete eltűnt és nem elérhető.
Anyagi kár: 47000 Ft (45000 a gép + 2000 futár)

Egy meghirdetett Dell Mini PC-t vettem volna. több hirdetése is volt, újonc ugyan de már volt pozitív értékelése, így utaltam neki Január 23-án.
Első körben azt mondta, hogy elfoglalt és nincs otthon, aztán, végül eljutottunk oda hogy feladta a csomagot Január 28-al meg kellett volna érkeznie, de nem jött meg.
Édesanyámhoz rendeltem, mert ő betegsége miatt egész nap otthon van. Aztán mint kiderült csak nem lett feladva, mert nem volt otthon, de február 13-án újra otthon volt és feladta a csomagot.. természetesen megint nem jött meg. állítása szerinte a futár nem talált itthon senkit, ami nehéz, mert mint írtam édesanyám egész nap otthon volt.
Márciusra eljutottunk oda, hogy nem kell a gép, utalja vissza az összeget.. neki állt feljebb, hogy a futár pedig jött, és én nem vettem át, de jó visszautalja akkor az egészet.
Mai napon pedig azt a választ kaptam, hogy azért nem tud utalni, mert hogy volt valami verekedés, és őt elütötték kocsival, eltört mindenen, és most vagy 6 hétig nem dolgozik, ezért pénze sincsen. majd "valamikor"visszaküldi a pénzemet.
Sajnos se a futárról nem adott semmi igazolást, hogy tényleg fel lett-e adva, se arról hogy most megvan-e a gép vagy se.
Jövőhétig kapott haladékot, ha nem utal, vagy nem kapom meg a képet (ha létezik) megteszem a rendőrségi feljelentésemet.

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt!

Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse (tehát ne privát üzenetben, ez fontos!).

Köszönöm!

[ Módosította: Kalandor ]

Glorious PC Gaming Master Race

(#22573) Silent77 válasza Hajdúsági (#22572) üzenetére


Silent77
(veterán)

Hirdetése

Gearbest-Banggood kuponok: https://www.kinabolrendelek.hu

(#22574) nanosuit183


nanosuit183
(újonc)

Vevő ként jumper1010 felhasználót nem ajánlom!
Elküldtem neki a csomagot és nem vette át azt mondta vissza utalja az árát a postaköltségnek és a vissza árunak aztán utána adjam fel újra de nem történt meg az átutalás és elbuktam a pénzem!
HardverAprós kommunikációja annyi hogy elolvassa de nem ír vissza semmire!
Ne üzleteljetek ezzel az emberrel!
Osszátok meg mindenkivel!

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt!

Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse (tehát ne privát üzenetben, ez fontos!).

Köszönöm!

[ Módosította: Kalandor ]

(#22575) CartmanLand0 válasza CartmanLand0 (#22568) üzenetére


CartmanLand0
(aktív tag)

Tegnap felhívott az emberünk, ösze vissza beszélt, megígérte hogy ma reggel visszautalja a pénzem. Gyanítom eladta valaki másnak a telefont, de ez csak az én gyanúm, másképp nem lenne ilyen fura. Természetesen utalás nem történt, telefonon elérhetetlen. :W

A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...

(#22576) WATERDACA


WATERDACA
(újonc)

Sziasztok!

yoork71-el lenne a probléma.
Eladásaim során mindig korrekten jártam el, sohasem volt másképpen. Ezt mutatja a pozitív, 100%-os megbízhatósági rátám is.

yoork71 egy Windows 7 Pro kulcsot vett nálam. (amivel korábban soha nem volt gond). Beküldött egy homályos képet, hogy nem működik (igazából ez a kép is hamis volt), majd írta, hogy fel akar hívni és azonnal akarja vissza a pénzét. Semmilyen konstruktív megoldás, segítség.

Korábban volt már hogy nem ment az aktiválás, de segítettem és megoldottuk ketten. Ez az ember elkezdett személyeskedni, fenyegetni. Írtam neki, hogy kérek képet a gépe típusáról, gépéről, oldjuk meg a problémát, ezzel neki is segítek és magamnak is, hogy később okosabb legyek és tanuljak belőle!

Ezek után akarta értékelni az üzletet. Mivel teljességgel erkölcstelen és ezzel az én üzletemet is megkárosította volna, ezért elutasítottam azt. Tudom, hogy nem szabályszerű, de nem hiszem, hogy korrekt, lenne a két írás, mivel tudom, hogy átverni akart ezzel a vevő.

Azt mondta, jelent engem, kizárnak stb.

Értetlenül állok a dolog előtt, pedig már több mint 100+ üzletet lebonyolítottam és mindenkivel sikerült mindent megbeszélni. Volt akivel telefonon is. De a személyeskedést, a fenyegetést nem tolerálom.

Privát üzenetet nem csatolhatok, sajnos a szabály tiltja.....

Sajnos nagyon lehúzott ez az ember....

Egyébként miért nincs az oldalon olyan opció, hogy a felhasználókat is lehessen jelenteni???!!! Az eladókat hirdetés alapján lehet, viszont a vevőket nem. Az értékelés pedig sokszor az eladó kárára történik.....

Köszi, hogy végigolvastátok, üdv: WATERDACA

Sajnáljuk! Ő nekünk nem jelzett semmit, így nincs ügy.

[ Módosította: Kalandor ]

u wanted, i got it

(#22578) yodaMODA


yodaMODA
(tag)

Sziasztok

Jelenteném Jack Key felhasználót.
Eladtam neki egy i5 750 -es processzort amire meg is kaptam a pozitív értékelést. Most elkezdett irogatni hogy nem működik és rendőrséggel fenyeget hogyha nem vásárolom tőle vissza. Az a véleményem hogy ő tette tönkre vagy nem igazán ért hozzá. Mi a tehendő ilyenkor?

(#22579) Jack Key


Jack Key
(újonc)

yodaMODA hardveraprós felhasználótól ne vegyetek semmit ! I5 ös procit vettem tőle , megelőlegezve bizalmamat pozitiv értékelést adtam neki ! kb 4 napra rá volt időm kipróbálni a termékét amit küldött, nos mondanom se kell 5 sipolás után kiderült hogy Processzor hiba ! Jelezvén a dolgot neki , azt a választ kaptam : Már pozitivan értékelted a vásárlás nyilván akkor meg voltam elégedve mindennel , a másik kedves gondolata az volt h én tettem tönkre ! Nem nagy összegről volt szó, csak maga az elv........

[ Szerkesztve ]

(#22581) Kalandor válasza Jack Key (#22579) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sajnos ezt azonnal ki kellett volna próbálnod és megvárni vele az értékelést.

We depend on each other's dream coming true.

(#22582) Jack Key válasza Kalandor (#22581) üzenetére


Jack Key
(újonc)

Igen tanultam belőle :) vissza küldöm a terméket neki porosodjon nála :D 0 ft al hogy biztos hogy átvegye :D Az oldal ettől függetlenül továbbra is király :D bejön a kezelőfelület :D Peace

(#22583) yodaMODA válasza Kalandor (#22581) üzenetére


yodaMODA
(tag)

Az a helyzet hogy működő procit küldtem neki és folyamatosan kapom tőle az érdekes néha pocskondiázós üzeneteket. Kértem tőle hogy linkeljen egy feltöltött videót vagy képet arról hogy nem működik amit nem tett meg. Sajos az a véleményem hogy rosszul szerelte be és ennek következében ő saját maga rontotta el.

(#22584) Jack Key válasza yodaMODA (#22583) üzenetére


Jack Key
(újonc)

Kedves yodaModa ! Kérlek senkit se tegyél a te értelmi szintedre , mivel Pc szervízben csináltam a cserét ezért nem gondolom hogy müködő processzorrol beszélnél ! Nemsokár magad is tesztelheted mivel küldöm vissza 0ft csomagként hogy biztos hogy át veddd ! Kérésednek nyilvánvaló hogy nem teszek eleget , nem fogom tönkretenni az alaplapomat egy hibásan müködő procival ! További véleményed tartsd meg magadnak ! kösssz

(#22585) yodaMODA válasza Jack Key (#22584) üzenetére


yodaMODA
(tag)

Előszőr azt írtad hogy 2 lapban is probáltad vagyis akkor te cserélted ki. Utánna meg hogy szervíz cserélte ki.Irtad hogy van róla számlád én kértelek hogy fényképezd le de ezt nem tetted. Kérlek ne sértegess a továbbiakban. Mi a bizonyítékod arra hogy nem te tetted tönkre? Mert írni és bizonyítani az két különböző dolog. Légyszíves add meg a szervíz pontos címét és telefonszámát.

[ Szerkesztve ]

(#22586) Jack Key válasza yodaMODA (#22585) üzenetére


Jack Key
(újonc)

NEKEM CSAK AZ KELL HOGY VONJA LE EBBŐL MINDENKI A TANULSÁGOT MIKOR MEGLÁTJA A NEVET : yodaMODA !!!!!

már megérte a 3000e ret ! :)

Ha annyi erőt fektettél volna a probléma jelzésekor , mint most a leveleidbe , nem rabolnánk itt feleslegesen egymás idejét ! lehet te ráérsz ,de van aki nem .!

Legyen igazad kézrátételel rontok el dolgokat , sőt biztos rosszul szállítottam el a szervíz ig ! vagy az az 1 hét postán töltött idő miatt megsértődött rám ! kitudja !
Részemről téma lezárva ! És ha nem irogatsz badarságokat akkor nekem sem kell kifakodnom az emberi butaságon ! köszi

(#22587) yodaMODA válasza Jack Key (#22586) üzenetére


yodaMODA
(tag)

Még mindig várom a szerviz címét és telefonszámát.

(#22588) Jack Key válasza yodaMODA (#22587) üzenetére


Jack Key
(újonc)

Rendben Várjad !
Még én bizonyítgassam a dolgokat ! :D:D:D:D Te küldj Képet amin látszik h müködik ...... :D:D:D
Te szerencsés

[ Szerkesztve ]

(#22589) Jack Key válasza yodaMODA (#22587) üzenetére


Jack Key
(újonc)

de ha gondolod tényleg bosszants tovább , én már rég elengedtem a témát ,

(#22590) yodaMODA válasza Jack Key (#22589) üzenetére


yodaMODA
(tag)

Még mindig várom a szerviz telefonszámát és címét.Szeretnék velük beszélni és ha ők is megerősítik amit te írtál akkor visszautalom a pénzt. Bizonyítékom sajnos csak ennyi maradt.
Lehet látni az alaplap típusát. Tökéletesen működött. Akinek az alaplapot eladtam neki nem volt semmi gondja.
Amíg nem adod meg szerviz telefonszámát és címét addig nincs semmi alapja azoknak amiket irkálsz. Én hajlandó vagyok elmenni a végletekig hogy bizonyítsad az igazadat. Elég régóta tag vagyok még soha senkivel nem volt gondom. Légszíves add meg a szerviz telefonszámát!

(#22594) Intruder2k5


Intruder2k5
(MODERÁTOR)

Urak, ezt itt fejezzétek be sürgősen! Ha az ügyetekben eljáró adminnak lesz még további kérdése arra válaszoljatok, egyébként ezt a meddő vitát meg vagy zárjátok le, vagy folytassátok privátban.

Szakmai kérdésekkel privátban ne keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

(#22596) CartmanLand0 válasza CartmanLand0 (#22575) üzenetére


CartmanLand0
(aktív tag)

Tegnap volt egy hosszasabb telefonbeszélgetés az illetővel, elvileg tisztáztuk a dolgokat, és becsület szavát adta, hogy hétfőn visszakapom a pénzemet. Ha ez tényleg megtörténik, jelzek itt mindenképp.

[ Szerkesztve ]

A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...

(#22598) smcq


smcq
(újonc)

Jelentem " MapleLeafs " felhasználót!

https://hardverapro.hu/tag/mapleleafs.html
https://hardverapro.hu/apro/intel_i7_6700k_szinte_uj/hsz_1-50.html

Meg akartam venni egy terméket töle elöre utaltam 35000 forintot a termék nem jött meg elismerte hogy nem küldte el hazudozik mindenfélét hogy vissza küldte a pénzt de az sem jött vissza!

Ha valaki találkozik ezekkel az adatokkal vigyázzon vele

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt, mi már kitiltottuk őt.

Ha nem rendezi a helyzetet, akkor rendőrségi feljelentést lehet tenni ellene a rendőrségen. Ehhez segítséget itt talál: https://logout.hu/cikk/rendorsegi_feljelentes/teljes.html

Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a hatóságoknak adhatunk ki, az ön számára semmilyen körülmények között sem! Ha megteszi a feljelentést, akkor a hatóságok tudni fogják az ügymenetet, az adatokat ők fogják cégünktől kikérni.

Köszönjük megértését!

[ Módosította: Kalandor ]

(#22600) CartmanLand0 válasza CartmanLand0 (#22596) üzenetére


CartmanLand0
(aktív tag)

A pénz egy részét megkaptam, ígérete szerint a maradékot holnap kapom meg. Megy az időhúzás, de nem baj, türelmes vagyok, lényeg hogy rendeződni látszik a dolog.

A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.