Hirdetés

2019. október 18., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-10-11 13:40:13

LOGOUT.hu

elsődlegesen a Hardverapró "Jelentés" gombját használd, ide akkor írj, ha azt nem tudod
CSAK az írjon, akit anyagi kár ért, CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
ami kell: üzletfél nickneve, apróhirdetés linkje! Milyen módon és mikor vetted át a terméket? Hogyan és mikor fizetted ki? Mi volt a probléma (nem küldte el, hibás a termék, letiltották, stb.)? Mikor jelezted ezt a másik félnek és mit reagált rá?
ha már jelentetted a Hardveraprón, itt nem kell
a válaszunk a hozzászólásodban lesz (link: "itt szóltam hozzá" doboz zászló ikon)
a rendőrségi feljelentés menete 👮
más felhasználóról (kitiltásáról) adatvédelmi okokból nem adunk felvilágosítást
személyes adatok, privát üzenetek közzététele tilos (utóbbit nem látjuk)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21622) Dryman válasza deadmaau5 (#21620) üzenetére


Dryman
(aktív tag)

Tisztelt deadmaau5!
Azért jeleztem a moderátorok felé, hogy valamilyen módon utolérjen az üzenetem!
Jeleztem hogy jóhiszeműleg úgy gondolom hogy a posta a hibás a csomag nem-kézbesítését illetően!
A mai napom reggele azzal telt hogy az általad 1 hét után megküldött RL-szám (postai azonosító) szerint tudakozványt indítsak merre jár a csomagom.
3 posta bejárásával meg is lett a csomag!
A hiba amit elkövettél:
Azt kértem a privát üzeneteimben hogy MPL-es csomagként add fel POSTÁN MARADÓRA, így a szokásos módon 1 nap alatt megérkezik, kapok róla értésítést emailben vagy sms-ben és nincs más dolgom mint felvenni a csomagot. Ezzel szemben te ajánlott levélként adtad fel, méghozzá úgy, hogy nem kértél rá semmilyen elektronikus értesítést, sem értékbiztosítást...eljött úgy, hogy méreténél fogva 880gramm, nem kézbesítik levélként, sem csomagként, mivel nem csomag, és mivel nem kértél rá "előértesítést" így sem telefonszám sem emailcím nem kerül rá a levélre...ergo még értesíteni sem tud a posta hogy érkezett egy nagy terjedelmű levelem....Ebben az esetben egyetlen módja van az átvételnek, ez pedig az, hogy a feladást követően átküldöd nekem azonnal a feladási vény számát, és a célposta címét ahová küldted a POSTÁN MARADÓ AJÁNLOTT LEVELET, így én a feladást követő napokban tudakolhatom a postán hogy megjött-e a levelem!
Mivel ez a küldési mód elavult, drágább, és rugalmatlan, ezért a posta nem is nagyon foglalkozik ezen levelekkel.... A 2-es számú főpostán pihent Győrben a levélként feladott csomagod, még érkeztetve sem volt, mivel a kézbesítés módjára nincs megoldás a postán....de értesíteni sem tudtak mert nincs elektronikus elérhetőség!
Gratulálok neked és a debreceni 20-as posta alkalmazottjának, hogy rádsózott egy ilyen szolgáltatást.
Csak hogy értsd!: MPL-es postán maradó üzleti csomag esetén, a feladási díj 1400Ft, azaz olcsóbb mint amennyit fizettél...értékbiztosítva van 50000Ft-ig, 1 napos szállítás, és elektronikus értesítés van a szolgáltatásban...sőt, minden egyszerűen megy....
Leszámítva azt hogy téged megvezettek a feladáskor, elvártam volna hogy jelentkezel a probléma felmerülésekor!
Mindent egybevéve a terméket a feladás után a 10. nap átvettem, holott másnap is átvehettem volna ha MPL-es csomagként az általam privát üzenetben előre leírt módon adod fel!

Köszönöm a moderátornak a segítséget és lehetőséget ezen adás-vétel pozitív kimeneteléhez!
További elvárásaim deadmaau5 kollégával szemben nincs, elnézést is kérhetnék tőle, de erre most nincs lehetőségem, mert Ő hibázott a feladással kapcsolatosan! Érdemes lenne a postai lehetőségeket tanulmányozni és legfőbbkép értelmezni azokat.
Tisztelettel!
Rácz László

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.